Penger

Lag $ 40,000 i 6 måneder uten en universitetsgrad: Bli en skogbrann

Lag $ 40,000 i 6 måneder uten en universitetsgrad: Bli en skogbrann

Hvordan kan du få betalt for å tilbringe tid i det store utendørs i flere måneder, noen ganger gjør det spennende arbeid for lange timer? Bli en villmarksbrannmann! I riktig posisjon kan du tjene så mye som $ 40 000 i løpet av en ses måneders sesong.

Kan du virkelig gjøre en anstendig lønn som bekjemper skogbranner? Betale gjør varierer ganske mye avhengig av din erfaring, arbeidsgiver og om det er mange branner å kjempe det året. Bureau of Labor Statistics separerer ikke type brannmenn i sine tall, men det er trygt å anta at de som er ansatt i den føderale regjeringen, hovedsakelig er villmark eller skogbrannmenn, og de tjener i gjennomsnitt 48,440 dollar årlig.

For å få mest mulig utbytte, vil du bli med på et "hotshot" mannskap. Dette er de som får mest spennende (som betyr farlige) oppgaver. Som "skogbrann førstresponsere" jobber de også de fleste timer.

En skogbrannmann sier at du kan gjøre $ 40.000 på mindre enn seks måneder som en hotshot (med overtid og farebetaling). Faktisk gjorde hans venn $ 84 000 ett år. Han sier at "Skogstjenesten eller BLM tar ganske godt vare på deg." Ofte trenger du ikke å kjøpe mat eller betale leie, så du kan spare litt penger, og deretter ha seks måneder av. Han nevner også den potensielle ulempen: Hvis det er en regnfull eller snø sesong med bare noen få branner, kan du nesten ikke gjøre noe.

Kan du være en skogbrann?

Dette kan være farlig arbeid, og ifølge skogstjenesten blir du engasjert i "ekstraordinært anstrengende aktiviteter." For å bli ansatt må du fylle ut et helseundersøkelsesskjema (HSQ) og et arbeidskapasitetstest (WCT). Du må fullføre en 3-mils tur som bærer en 45-pounds pakke på 45 minutter eller mindre.

For å vite om du er klar til å bekjempe skogbranner, bidrar Kelly Andersson, redaktør for Wildland Firefighter Magazine, foreslår at du tilbringer en uke på følgende måte mens du bærer en 50-pund ryggsekk:

Start med å gå på tvers av land, og sørg for at du går på et godt klipp i minst 10 timer per dag på bratte bakker - og sørg for at du er våken i minst 20 timer per dag ... Falt ned og bang deg selv oppe på bergarter og røtter så ofte som mulig ... og gå uten mat og vann så mye som mulig.

Hun anbefaler også at du praktiserer å stå opp og gå uten å bade under ditt ukes lange eventyr. Hun sier at etter alt dette, "Hvis du tror du har det bra, kan du bare gjøre det som en villmarkskrig."

Jobbkvalifikasjoner

Et videregående diplom er tilstrekkelig for de fleste wildland brannslokkingsjobber. Bortsett fra helse-screening, papirarbeid og arbeidskapasitetstest, må du også lære jobbferdigheter. Byrået som ansetter deg, gir vanligvis opplæringen, men de kan også henvise deg til et eksternt treningsprogram.

For eksempel gjør Colorado Firecamp regelmessig trening i Salida, Colorado. De hjelper deg med å få et "rødt kort", som er "et byrå utstedt dokument som bekrefter at en person har trening, erfaring og fysisk trening for å utføre oppgavene til en bestemt posisjon på et viltland eller foreskrevet brann." De 32 timer av trening koster $ 450, og du kan starte så ung som 17 - men du må vente til du er 18 å bli ansatt.

Hvor finner man skogsbrannjobb

De fleste jobbene er i vest, og i henhold til National Wildfire Coordinating Group har hver av de mange føderale byråene som bruker skogbrannmenn sin egen ansettelsesprosess. Her er seks av dem:

  • Bureau of Land Management
  • National Park Service
  • U.S. Forest Service
  • USAs Institutt for Institutt
  • US Fish and Wildlife Service
  • Bureau of Indian Affairs

Mange stater har et eller flere organer som er ansvarlige for å bekjempe skogbranner, og deres ansettelsesregler og lønnsstrukturer er også forskjellige. For eksempel hadde staten Washington nylig en jobboppføring på Careers.wa.gov for en sesongmessig skogbrannmann, og tilbyr en lønn på $ 11 til $ 16,03 per time. Du kan finne åpninger i andre stater ved å søke online for "skogbrannmenn" pluss navnet på staten.

Din sving: Tror du at du har det som trengs for å være skogbrann?

Skrive Inn Din Kommentar