Penger

Denne fyren vendte en bil om 3 timer og fikk $ 1,800 fortjeneste. Dette er hvordan

Denne fyren vendte en bil om 3 timer og fikk $ 1,800 fortjeneste. Dette er hvordan

Mine familieminner involverer å selge Beanie Babies på loppemarkedet og gå til auto auksjoner med min bestefar, Tommy.

Jeg husker fortsatt spenningen jeg følte da Tommy inviterte meg til min første bilauksjon. Jeg ble beruset av handlingen mellom auksjonarius og budgivere. Tommys stemme snakkes gjennom chatteren for å rope det vinnende budet for en stygg, men pålitelig SUV.

To uker og en malingjobb senere, så jeg på at han solgte den for en $ 2500 fortjeneste.

Jeg ble umiddelbart hekta. Det var 12 år siden, og jeg har vært flipping biler deltid helt siden - inkludert min raskeste flip til dags dato: tre timer.

Hvordan tjener jeg penger på bil

Tommy lærte meg at det var to typer auto auksjoner: automatisk forhandler-bare og offentlig. Jeg elsket offentlige auksjoner fordi de solgte de samme typene biler som forhandler-bare auksjoner.

Selv om auksjonsregler varierer fra tilstand til stat, tillater de i min stat noen som er over 18 år å by på hvilken som helst bil de ønsket. Selv når jeg konkurrerte med dusinvis av andre budgivere på hver bil, var jeg nesten alltid i stand til å kjøpe bilen under detaljhandelen.

Craigslist ble et annet flott sted å finne tilbud. Det er tusenvis av nye oppføringer lagt ut hver dag - og det er helt gratis å bruke!

I løpet av årene lærte jeg å konsekvent gjøre noen tusen dollar på hver bil jeg vendte om.

Men det var et problem.

For omtrent to år siden la jeg merke til at jeg brukte timer og timer på å søke etter tilbud. Car-flipping ble blitt en besettelse som tok opp nesten hele fritiden min. Jo, jeg tjente penger, men vurderer hvor mye tid jeg investerte, var det virkelig verdt det?

Det måtte være en bedre måte.

Den tanken førte meg til dette spørsmålet: Hva er den korteste tiden jeg kan bruke på hele funn, kjøp og salgsprosess?

Jeg visste ikke svaret, men jeg var fast bestemt på å finne ut.

Hvordan flippe biler

Heldigvis hadde jeg erfaring på min side. Det er egentlig bare tre trinn å kjøpe og selge en bil:

1. Finne og kjøpe en bil på en god måte: Jeg bruker vanligvis ikke mer enn $ 4000 på en hvilken som helst bil jeg kjøper for å bla, men jeg har kjøpt noen biler for mindre enn $ 400.

2. Reparere eventuelle kosmetiske eller mekaniske problemer og rengjør bilen: For noen biler er dette bare en enkel bilvask. For andre kan det være nødvendig med en komplett motorutskifting.

Hvis du gjør en stor reparasjon, må du sørge for at du har god margin for å tjene penger på flippen når du trekker fra reparasjonskostnaden.

3. Annonsering og salg av bilen: Jeg anbefaler at du annonserer og selger bilene dine der jeg selger min: Craigslist. Klassifiserte annonser er gratis, og du kan legge inn dem på bare noen få minutter.

Hvordan finne en bil å bla

Jeg lærte også det Det viktigste trinnet var den første, som også skjedde for å være det trinnet som ofte krevde mest tid. Jeg fant at jeg brukte nesten 75% av bil-blinkingsprosessen, og prøvde bare å finne en bil til en bra pris.

Så jeg utviklet en strategi for å få tilbud til kom til meg i stedet for å gå ut for å søke etter dem selv. Den galte delen er det funket.

Her er de tre beste strategiene som fungerte for meg:

Få øyeblikkelige varsler

CPRO er en flott smarttelefonapp for å sette opp Craigslist-varsler for nye oppføringer som oppfyller dine kriterier. Jeg satte meg opp for å sende en push melding når en annonse beskrivelse inneholdt "må selge" eller "gjøre et tilbud."

Selgere som trenger å flytte raskt, er mye mer sannsynlig å selge bilen sin på en avtale, og CPRO hjelper deg med å få de første tilbudene først.

Den gratis versjonen lar deg sette opp et begrenset antall varsler, men jeg anbefaler å bruke et par dollar for å kjøpe den betalte versjonen, slik at du kan sette opp så mange du vil.

Postmålrettet Craigslist Wanted Ads

Dette er ikke din bestemors ønskede annonser. Mål annonsene dine spesielt for folk som ønsker et raskt salg, som vanligvis betyr mye for deg.

Og den store delen er, ønsket annonser på Craigslist er 100% gratis. Her er en annonse som jeg brukte:

AD TITLE: Jeg vil ha en bil i dag. Jeg har KONTANT!

AD BESKRIVELSE: Jeg leter etter en pålitelig bil ASAP. Jeg har $ 2500 KONTANT, og jeg kan plukke den opp i dag. Tekst eller ring med det du må (555) -123-4567

Betal dine venner

Omtrent alle kjenner noen som tenker på å kjøpe eller selge en bil. Jeg tilbød å betale noen som hjalp meg med å finne en bil som jeg kunne flippe.

Hvis jeg lagde $ 2000 på en bil henvist av en venn, ga jeg dem 200 dollar som søkerens gebyr. Det holdt vennene mine lykkelige og motiverte for å få meg tilbud.

Hvordan gjorde jeg $ 1800 med en 3-timers flip

Noen dager etter at jeg implementerte min nye strategi, mottok jeg et nytt varsel gjennom CPRO. En kullsalong i utmerket tilstand hadde nettopp blitt oppført på Craigslist av et ungt par som raskt ønsket å selge før de flyttet ut av byen. De spurte $ 3.800 for bilen, som allerede var mindre enn sin Kelley Blue Book-verdi.

Det var da jeg leste tre av mine favorittord i annonsen deres: gi et tilbud.

Jeg ringte raskt selgeren og tilbød $ 2800 i påvente av en teststasjon. Jeg sørget for at jeg kunne kjøpe bilen umiddelbart, og jeg hadde penger i lommen min.

Etter en rask prøvekjøring og en 15 minutters visuell inspeksjon kjøpte jeg bilen på stedet.Paret nevnte hvordan lettet de var at de fant en kjøper så fort og takket meg for å gjøre kjøpet så enkelt for dem.

På vei hjem stoppet jeg ved en bilvask og ga det et raskt skyll for $ 8. Det klare vårværet gjorde maling glitrende vakkert i solen.

Så snart jeg kom hjem, oppførte jeg bilen på Craigslist, forventer at den ville selge i løpet av dagen eller to.

Femten minutter etter at jeg publiserte noteringen, var en interessert kjøper på vei til å møte meg. Etter å ha tatt en rask titt under hetten, ga han meg $ 4 650. Jeg ga ham et regningsbilde og han kjørte bilen bort.

Jeg hadde startet med å lure på om den korteste tiden jeg kunne bruke på hele bilen.

Tre timer og $ 1800 senere, hadde jeg svaret mitt.

Din sving: Har du noen gang vendt en bil? Hvor mye penger har du gjort og hvor lang tid tok det?

Jeremy Fisher har vært en bilflipper i over et tiår, og det eneste som spenner ham mer enn å finne en avtale, viser andre hvordan man gjør det samme. Derfor begynte han 3HourFlip blogg.


Skrive Inn Din Kommentar