Penger

Hvordan ett mamma gjorde $ 600 selger ting i Facebook Garage Salg Grupper

Hvordan ett mamma gjorde $ 600 selger ting i Facebook Garage Salg Grupper

Mens mange ser på Facebook som en fin måte å holde kontakten med venner eller en tidssugende vortex av morsomme videoer og listikler, vet kunnskapsrike Penny Hoarders at det også er en fantastisk plattform for å tjene ekstra penger.

Fra å hjelpe vennene dine til å selge uønskede ting for å tjene penger ved å legge ut oppdateringer, kan du finne en rekke forskjellige måter å tjene penger på Facebook. Legg til en til denne listen: Facebook "Garage Sale" grupper.

Mens størrelsen og fokuset på gruppene vil avhenge av ditt område, er den store fordelen av Facebook-grupper over et nettsted som Craigslist mangelen på anonymitet. Siden alle medlemmene går med fra deres eksisterende Facebook-profiler, kan du se nøyaktig hvem som er interessert i artiklene dine. Hvis du har forsinket å legge ut varer på Craigslist, kan salg gjennom en av disse gruppene være det perfekte alternativet for deg.

For bare to måneder siden begynte jeg å selge diverse varer fra rundt huset mitt i lokale garasjesalgsgrupper på Facebook. Den ekstra penger - mer enn 600 dollar så langt - har vært et budsjett livredder, og jeg har også hatt den ekstra bonusen til å decluttering hjemmet mitt.

Klar til å lære hvordan du kan gjøre det samme?

Slik finner du lokale Facebook-grupper

Å finne garasjesalg eller kjøp og selg grupper nær deg er ganske enkelt. Hvis du er på en bærbar datamaskin eller på skrivebordet, ser du etter "Finn nye grupper" på sidepanelet. Hvis du er på en mobilenhet, trykker du på «Mer» -knappen, og du bør se dette samme alternativet. En ny skjerm vil dukke opp og oppgi fire alternativer:

 1. Foreslåtte grupper
 2. Venner Grupper
 3. Lokale grupper
 4. Dine grupper

Heldigvis har Facebook allerede gjort det meste av arbeidet for deg ved å sortere gruppene geografisk. Bare klikk på "Lokale grupper" for å se en liste over alternativer i nærheten. Selv i min tynt befolkede nakke av skogen, var Facebook i stand til å foreslå fem lokale grupper.

Hvis valgene dine er slanke, kan du vanligvis spore flere grupper ved å utvide søket til nærliggende byer og fylker. Omvendt, hvis motsatt er sant - du bor i en by eller en region med mange alternativer - bare velg en eller to grupper for å komme i gang. Noen regioner tilbyr grupper som kun er fokusert på bestemte ting, for eksempel møbler eller babyklær, så velg gruppen din basert på hva du må selge.

Og husk at når du blir med noen grupper, vil Facebook automatisk foreslå andre for deg også - de som du kanskje ellers ville ha oversett. Verste tilfelle scenario: Hvis det ikke er noen gruppe i nærheten av deg, vær ikke redd for å starte din egen!

Hva skal du selge?

Hva med alt og alt ?!

Baby klær, elektronikk og møbler er de hotteste selgerne i mitt område. Men her er mitt motto: hvis jeg ikke har brukt den i løpet av de siste seks månedene, skal jeg prøve å selge den.

For eksempel, her er noen av elementene jeg har solgt så langt:

 • Bumper biljardbord: $ 250
 • Laminatgulv (fra et dystert renoveringsprosjekt): $ 125
 • Spedbarnsbasseng: $ 40
 • Teppe renere (med et ødelagt håndtak ikke mindre!): $ 35
 • Utvokst babyklær: $ 30
 • Dekorativ "Bless Our Home" plakett: $ 5
 • Spedbarnshuvudbånd: $ 3

Og tro på meg, det er bare toppen av det å-så-lønnsomme isberget. Min salgsliste er så lang og variert som min prispoeng. Hver gang jeg selger noe, er mannen min utrolig. "Hva?" Sier han. "Noen betalte faktisk penger til at?”

Ja! Og alt legges opp ganske pent, tusen takk.

Kjøpe og selge på Facebook: En guide til etiketter

Enten du kjøper eller selger, følger du grunnleggende regler for å gjøre prosessen positiv for alle. Mange av disse reglene er vanlige på noen salgsplattform, men noen er spesifikke for Facebook-grupper. Pass på at du blir på høyre side av gruppens administratorer!

Les (og følg!) Hver gruppes regler

Hver garasje salgsgruppe vil ha spesifikke regler. Noen lar deg legge inn alt og alt, mens andre begrenser hvilke typer varer som selges eller hvor ofte du kan legge inn. For eksempel, en lokal gruppe jeg følger har en regel mot å legge inn noen lululemon klær - på grunn av de mange oppføringene med disse elementene, er det nå en egen gruppe.

Å følge reglene er avgjørende. I mange grupper, etter et visst antall brudd, kan regelbruddene bli utestengt!

Pass på manerene dine

Nå er det den perfekte tiden til å vise frem disse oppførselene og gjøre foreldrene stolte. "Vennligst" og "takk" kan gå langt her, spesielt når du har å gjøre med mye interesse for en av artiklene dine.

Husk at tonen er nesten umulig for tilfeldige Internett-fremmede å plukke opp, så du må kanskje sidelinje sarkasmen.

Pris å selge

Å velge en salgspris kan være vanskelig. Er varene mine priset for høy eller for lav? Min personlige søte spot har vært å pris en vare på ca 40-50% av utsalgsprisen, men prøv og se hva som fungerer for dine varer.

Du kan også finne ut at interesserte kjøpere kontakter deg med tilbud lavere enn forespørselsprisen din, så bestemmer deg på forhånd hvis du er villig til å forhandle, eller hvis du foretrekker å holde ut for din oppgitte pris.

Kommunisere

Hvis du er heldig, vil du få flere personer til å svare med interesse for innlegget ditt, ofte innen få minutter eller sekunder av hverandre. Når du har lagt merke til et fast tilbud, må du sørge for at du oppdaterer innlegget for å merke varen som ventende, og slett posten helt etter at salget er ferdiggjort. Hvis et salg faller gjennom skjønt, la det neste interesserte partiet gå på det.

Følg gjennom

Når du forplikte seg til et salg og arrangere en møtested, vennligst vær så snill, vær så snill følg gjennom. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan gå videre med transaksjonen, må du kontakte den andre parten med en gang.

Det er ikke noe mer frustrerende enn å stå opp eller ha noen gå MIA. Og noen grupper har nulltoleranse for ingen show, noe som betyr at du blir permanent utestengt. Tread forsiktig.

Din sving: Har du brukt Facebooks lokale garasje salg grupper for å tjene ekstra penger?

Steph Weber er en mor og frilansskribent som hyler fra Midtvesten. Hun skriver om helsevesen, økonomi og småbedrifter - det vil si når hun ikke jager rundt en klistremerke-crazed småbarn.

Skrive Inn Din Kommentar