Penger

Tjen $ 10 - $ 20 / time Fullfør Mini-Jobs rundt Town for FieldAgent

Tjen $ 10 - $ 20 / time Fullfør Mini-Jobs rundt Town for FieldAgent

Apper her, programmer der, programmer overalt: ettersom Apple-produkter fortsetter å fange forbrukerbrann, virker det som om det er en app for alt.

Noen er rare og roman, noen nyttige; andre er tilpasset dine spesielle hobbyer, smaker, interesser og personlighet. Og noen apps vil selv betale deg for å bruke dem ...

Tilfelle i punkt: Er du interessert i å utføre små jobber og mesterlige oppgaver nær hjemmet? Sjekk ut dette…

Fullfører jobber for feltagent ...

Penny Hoarder-leserne vet at små mengder gir opp til store besparelser. Selvfølgelig gjelder det samme for individuell inntekt og inntjening: Små sidejobber som ikke er relatert til dagjobben, kan lett legge opp til store penger over tid. Slik fungerer Feltagent-appen:

  1. For det første trenger en klient (bedriftseier, etc. som er koblet til Field Agent-appenettverket) informasjon om et produkt i ditt område.
  2. Kunden sender en jobbforespørsel til Field Agents (deg, hvis du er i nærheten).
  3. Du registrerer deg for jobben på iPhone, og det går ikke til løpene.

Feltagentappoppgaver er enkle: skanningstrekkoder med iPhone, sjekke priser på din lokale matbutikk og gjennomføre feltundersøkelser. Utfør en jobb mens du kjører ærend, og du kan til og med ta en del av neste Walmart-regning.

Høres enkelt, men hvor mye penger kan du gjøre?

Utbetalingene varierer og avhenger av jobben og området du befinner deg i. For eksempel skriver jeg en jobb i Mission Viejo, California som instruerer en feltagent om å ta 4 separate bilder av produkter i tannbørste-delen av det lokale målet. Denne spesielle konserten betaler 9 dollar.

Og i Brooklyn, New York, kan en Field Agent hoppe inn i en lokal Leker "R" Us-butikk, knipse et skudd av $ 19,99 og under videospilldisplayet og kaste ut en sunn $ 5,50 rikere. Husk om: du er i dette til gjøre penger; Ikke bytt ut plastet når du ser et nytt Xbox 360-spill i nærheten at du har vært kløe å kjøpe.

Feltagentjobbutbetalinger vanligvis (betales via PayPal) varierer mellom 2-8 dollar. De fleste jobbene tar bare 5 minutter, så den aktuelle tiden er med å kjøre til hvert sted. Fortsatt med reisetid og gass, kan du enkelt gjøre $ 10 - $ 20 / time å fullføre mini-jobber.

App Tilgjengelighet

App står for søknad. App skal stå for to ting: Søknad og Eple. Fra nå av er Field Agent-appen gratis og fungerer på iPhone, iPod Touch og iPad. Også, appen fungerer i USA, Storbritannia og Canada.

Det fungerer til og med i Australia. Bare vær sikker på å holde iPhone eller iPad borte fra sparkende kenguruer, Fosters Beer og den legendariske Outback fella Crocodile Dundee. 🙂

Ta en titt på FieldAgent.net for mer informasjon.


Skrive Inn Din Kommentar