Penger

Kunne Rengjør Gravstener være din nye sidebedrift?

Kunne Rengjør Gravstener være din nye sidebedrift?

Bruk aldri en stålbørste når du rengjør en gravstein i en kirkegård.

Det er en av de første tingene du lærer når du blir en gravsteinsrenser. Selv blekemiddel eller høytrykksvann kan forårsake permanent skade på steinen (også kalt gravestone eller gravmarkør).

Det kan høres ut som en stressende jobb - hva om du ødelegger en kundes elskede ens monument? - Men når du vet det grunnleggende, er arbeidet ikke for vanskelig. Med litt selvutdannelse kan du lage anstendige penger til rengjøringsgravstener.

Hvordan bli en Headstone Cleaner

Det handler om å gi trygghet. Folk vil ikke at deres kjære grav markører skal vokse med gress eller dekkes av lav og smuss. Men de kan være for opptatt til å ordentlig ta vare på en gravstein, og kirkegården vil bare gjøre så mye. Som forklart av Headstone Butler:

Kirkegårder er ansvarlige for den generelle tilstanden på kirkegården. De rengjør ikke gjørme og smuss eller trim som grenser gresset fra de steinmarkørene (Messing, Marmor og Stein).

Tilstanden til ditt monument, mausoleum eller gravmarkør, med mindre det er skadet av kirkegården, er det eneste ansvaret for familien.

Derfor kan familier ansette noen til å gjøre grunnleggende vedlikehold og rengjøring for dem, spesielt hvis de ikke bor i byen der deres kjære er begravet.

Arbeidet er lett nok til å lære, men sørg for å lære hva ikke å gjøre sammen med grunnleggende rengjøringsteknikker. Ifølge arvbevaringsorganisasjonen Chicora og de som er i renseprosessen for steinstein, er det noen av gjøremålene og mishandlene:

ikke

 • Bruk blekemiddel eller syre rengjøringsmidler
 • Sand blast markører
 • Vask med høytrykksvann
 • Bruk stålbørster eller andre verktøy som er vanskeligere enn steinen
 • Yank planter fra sprekker uten å først inspisere for løs rock

Gjøre

 • Bruk milde rengjøringsmidler
 • Tørk med en myk klut eller plastbørstebørster
 • Trim gresset forsiktig
 • Polsk messingplakk med en klut
 • Bruk mye vann

Chicora anbefaler D / 2 Biologisk løsning for rengjøring, mens andre anbefaler produkter laget av Simple Green. Såpe og vann vil også fjerne overfladiske flekker, ifølge Headstone Butler.

Hvor mye koster du å rengjøre en gravstein?

Priser varierer ganske mye rundt om i landet, og er også satt i henhold til servicenivået som tilbys. Første besøk blir vanligvis priset høyere fordi den opprinnelige rengjøringen kan ta timer dersom en steinstein ikke har blitt renset i mange år. Priser slipp for abonnement planer som gir regelmessig rengjøring.

For eksempel tar Coastal Grave Cleaners i Brunswick, Georgia, $ 55 for den opprinnelige rengjøringen og $ 40 for oppfølgingsbesøk innen 18 måneder. Gravestone Cleaning Service i Bay County, Florida, belaster $ 40 til $ 90 avhengig av størrelsen og typen markør som er rengjøres.

Deretter er det "statister" du kan tilby for å øke inntektene dine. Her er noen eksempler på ekstra tjenester disse selskapene tilbyr:

 • Blomsterplassering: $ 20 pluss kostnaden av blomster
 • Gravering Detailing: $ 20 og oppover
 • Blomsterplanting: $ 40 pluss materialer
 • Gressvann: $ 20 og oppover
 • Resurfacing av betongplater: $120
 • Fotograferingstjeneste: $ 15 og oppover
 • Grunnleggende landskapsarbeid: $ 40 og oppover
 • Omfarging av brev: Varierer

Prisene kan også være ganske høyere. Headstone Butler tilbyr en pakke som inkluderer trimning av ugress og gress, rengjøring og polering av steinen, og forlater blomster, alt for $ 169,95. Abonnement er antakelig en av deres beste inntektskilder. De tilbyr pakker som starter på 29,95 dollar per måned med en ettårig kontrakt.

Hva du kan belaste, avhenger (til en viss grad) på den lokale konkurransen. Søk på nettet for "rengjøring av steinstein" eller "grov vedlikehold" og legg til navnet på byen din og alle nærliggende lokalsamfunn for å se hva andre lader.

Selvfølgelig, hvis du har problemer med å finne andre lokale tjenester, har du lykke til. Du vil ikke bare ha mer strøm til å angi priser, men du bør også være på toppen av søkemotorresultater for ditt område snart etter at du har bygget et nettsted. Husk at folk ikke alltid bor der deres avdøde kjære er begravet. Hvis de trenger hjelp, det første de skal gjøre for å finne det, er å gå online - så ta deg tid til å skape et profesjonelt utseende nettsted for din nye virksomhet.

Mange bedrifter godtar betaling på deres nettsteder via PayPal. Noen inkluderer mailet "før og etter" bilder som en del av tjenesten, mens andre tar en liten avgift for dette.

I de fleste tilfeller er den nøyaktige tidspunktet for rengjøring og relaterte tjenester ikke viktig for kunden, noe som betyr at du kan planlegge arbeidet rundt dine andre forpliktelser. Med andre ord, du trenger ikke å avslutte din vanlige jobb for å starte en steinrengjøringsvirksomhet. Du kan få en fin deltid inntekt som gjør halvt dusin $ 50 jobber hver helg.

Din sving: Hva tror du? Vil du vurdere å starte en steinrengjøringsvirksomhet?

Skrive Inn Din Kommentar