Penger

College Scholarship Alert: Kort mot menneskeheten er finansiering kvinner i vitenskap

College Scholarship Alert: Kort mot menneskeheten er finansiering kvinner i vitenskap

Vi har skrevet om mange måter å betale for college, fra å selge vennskapet ditt til å kjøpe og videreselge lærebøker. Og vi har tilbudt dusinvis av ideer til studiestipendier, fra essaykonkurranser for å belønne premier til midler for voldsomme esoteriske spesialiteter som hagebruk og skandinavisk litteratur.

Men her er et nytt sted å søke penger på college som vi aldri har forventet: Cards Against Humanity.

Ja, vi snakker om det utfylte kortspillet for voksne som er så upassende du og vennene dine kan ikke slutte å le ... eller spille, selv når det går forbi midnatt på en weeknight. Selskapet har nylig gitt ut en Science Pack - tilleggskort du kan legge til settet du allerede har - og alt fortjeneste fra hver $ 10 salg går mot et nytt kort mot Humanity Science Ambassador Scholarship.

Hvem er kvalifisert for vitenskapsstipendiet?

Som navnet antyder, er disse midlene øremerket for en student søker en lavere grad i vitenskap, teknologi, ingeniørfag eller matematikk. Den er kun åpen for kvinner, med sikte på å hjelpe flere kvinner - som tradisjonelt er underrepresentert i STEM - forfølge karriere i vitenskapen.

Du kan ikke søke enda, men du kan registrere deg for et varsel når søknadsperioden åpnes: bare legg til din e-postadresse på ScienceAmbassadorScholarship.org.

Det første stipendiet vil bli tildelt en student for høsten 2016 skoleår. I de senere år håper selskapet å tilby det til flere studenter. "Vitenskapspakken gjør det veldig bra, og vi er glade for å sannsynligvis åpne den opp for flere stipendier etter dette året," sa Jenn Bane, samfunnssjef for Cards Against Humanity.

Vitenskapsvinderen vil motta Full opplæringsdekning i opptil fire år til universitetet etter eget valg, uansett kostnad. "Vi opererte under antagelsen om at denne personen skulle gå til den dyreste skolen," sa Bane.

Mens 2016-stipendiet kun er åpent for amerikanske innbyggere i videregående skole eller høyskole, sa Bane at de håper å utvide søkelyset ved å gjøre det tilgjengelig utenfor USA det følgende året.

Hvordan Scholarship Applications vil bli dømt

Stipendapplikasjoner vil bli vurdert av et styre på ca 40 kvinner som arbeider profesjonelt innen vitenskap, inkludert representanter fra NASAs Jet Propulsion Laboratory, Harvard Medical School, Smithsonian Institution, Adler Planetarium og US Army Corps of Engineers, samt TED , NSF, Huxley og Hubble-fellesskap, sa selskapet i en pressemelding.

Dette er ikke første gang Cards Against Humanity har brukt sin berømmelse for godt. Selskapet har økt nesten $ 2 millioner for ideelle organisasjoner som Sunlight Foundation og DonorsChoose.org, og finansiert tusenvis av lærerprosjekter i høyverdige klasserom over hele USA.

Kanskje det vil få deg til å føle deg litt bedre om deg selv neste gang du finner deg selv å rope ut en helt smakløs frase mens du spiller spillet ...

Din tur: Vil du søke om Cards Against Humanitys vitenskapsstipend for kvinner? Eller kanskje anbefale stipend til en student?

Ønsker du flere stipendmuligheter? Sjekk ut vår liste over 100 fantastiske stipendier som vil hjelpe deg med å betale for høyskolen.

Skrive Inn Din Kommentar