Penger

Drop and Give Me 20 (Dollars): Hvordan tjene penger Running Fitness Boot Camps

Drop and Give Me 20 (Dollars): Hvordan tjene penger Running Fitness Boot Camps

Selv om du aldri har vært i hæren, har du sannsynligvis sett utdrag av oppstartsleirer i populære krigsfilmer som Full Metal Jacket, G.I. Jane eller Stripes - en av Bill Murray beste filmer. Hva husker du om de scenene? Du ser formentlig en mammut instruktør i solbriller og en brimmede lue, bjeffer på rekrutter og tvinger dem til å gjøre push-ups i gjørmen. Er jeg nær?

Fitness boot camp er ikke mye annerledes. Du vil spille rollen som den tøffe instruktøren med hjertet av gull, og dine venner og familie vil spille de nye rekrutterne. Du vil lede dem gjennom en rekke øvelser (kalt "kretser") og treningsspill, bygge deres atletiske evne og selvtillit - og øke bankkontoen din.

Bootcamp Grunnleggende

En opplæringsleir er en instruktørledet, utendørs trenings klasse. I motsetning til å jobbe som personlig trener, trenger du ikke å være en sertifisert styrker og kondisjonstrener. Hvis du er skikkelig og morsom, har du det som trengs for å drive en vellykket, svært lønnsom oppstartslære.

Upfront kostnader er minimal. Faktisk, Jeg har kjørt oppstartsleirer som ikke krever noen investering i det hele tatt. Du trenger ikke noe utstyr fordi oppstartsleirer vanligvis er basert på kroppsvektøvelser, og hvis du utnytter gratis online markedsføringsverktøy og sosiale medier, kan du selge en økt uten å bruke en enkelt dollar. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Hvis du vil tjene $ 100 en time eller mer og nyte å skape folk rundt, kan du sjekke ut følgende tips for å kjøre en kick-ass boot camp.

Invitere deltakerne godt på forhånd

Det var en torsdag kveld da jeg bestemte meg for å kjøre min første oppstartsleir lørdag morgen. Jeg inviterte vennene mine, familie og noen naboer fra min bygning. Invitasjonene gikk ut den kvelden, men ingen reagerte til fredag ​​morgen. Lørdag morgen kom, og jeg hadde to deltakere - ikke nesten nok til å kjøre en oppstartsleir. Jeg avbrutt den og angre invitasjonen til følgende lørdag. De to personene som hadde registrert seg for min opprinnelige lørdagssession, meldte meg ikke på igjen, og jeg måtte forsikre dem som gjorde at jeg ikke ville kansellere igjen. Ikke bra, ikke sant?

Det er bedre å prelaunch enn gjenoppstart. Gi deg selv tid til å få nok deltakere. Send ut e-post, Facebook og Twitter invitasjoner på forhånd. Ring din familie og venner og få dem til å forplikte seg. Hold dem engasjert til dato og stein økten for å holde dem tilbake.

Lag og trene en treningsplan

Design treningsprogrammet ditt på forhånd, og gjør et gjennombrudd hjemme. Vurder hva som er tilgjengelig på ditt planlagte sted og designøvelser rundt det utstyret: trapper, lekeplasser, sand og trær kan alle bidra til en utmerket trening.

Sørg for at du har nok aktiviteter planlagt å bære deg gjennom den tildelte tiden. Running short vil redusere tempoet i treningen, og trykket vil få deg til å svette mer enn øvelsen.

Send en påminnelse og en liste over elementer som skal bringes

Natten før, send ut en påminnelses-epost til deltakerne, og ta med en liste over ting de burde ta med: vannflasker, skikkelig fottøy, solkrem og lignende. Dette vil minimere uorganiseringen som følge av at folk låner varer fra andre deltakere som klassen skal begynne.

Organiser papirarbeidet ditt

Morgenen på din første opplæringsleir kan gi deg mer energi enn selve leiren. Du må organiseres, spesielt hvis du forventer en stor tur.

Opprett et påloggingsark med hver deltaker navn og e-post, og få dem til å logge inn så snart de kommer. Dette er spesielt viktig for å samle kontaktinformasjon fra personer som kanskje ikke har vært på din opprinnelige invitasjonsliste, for eksempel venner av venner. Å bygge en liste med glade klienter vil gjøre organisasjonen din neste oppstartsleir en bris.

Også, kom forberedt med en standardavtale som frigjør deg fra ethvert ansvar for skader, ligner de som treningssentre og trenings trenere gjør deg til å registrere før du deltar i et treningsprogram. For mer informasjon om dispensasjoner, sjekk ut dette innlegget. Hvis du planlegger å kjøre boot camps som en langsiktig inntektskilde, snakk med forsikringsagenten om muligheter for profesjonell treningsforsikring.

Følg opp med en kampanje

Hvert år går treningssentret i denne kampanjen: Hvis du tar et ikke-medlem for en treningsøkt, får du en gratis måned for medlemskap. Gymet får til å bygge en liste over potensielle fremtidige kunder, og du sparer litt penger.

Prøv å kjøre samme kampanje med oppstartskampen din. Etter den første økten, send en takk-e-post til alle dine deltakere (du har listen som doblet som påloggingsarket). Inviter dem til neste sesjon, og la dem få vite at hvis de tar med noen ny, er deres neste sesjon på deg.

Hvis din første økt var totalt knockout, vil din første gruppe av deltagere bringe en venn og fordoble den andre øktens fremmøte. Få alle til å logge inn med navn og e-post, og se listen fortsette å vokse.

Å starte en treningsbåtleir med null-up-front kostnader kan være så enkelt som å invitere venner og familie til parken for en time med felles svette. Hvis du belaster $ 10 per person og registrerer 10 personer, har du gjort en kul $ 100 for en times arbeid. Alt du trenger er noen grunnleggende kondisjonskunnskap, en plass i parken og en bærbar musikkdokk.

Din sving: Vil du kjøre en treningsbåtleir for å tjene ekstra penger?

Mike Thorpe er freelance skribent og fitness entusiast. Du kan ansette ham gjennom hans nettside på www.bestpowerliftingequipment.com eller følge ham på twitter @ copymiketee.

Skrive Inn Din Kommentar