Penger

Det beste - og verste - Steder å bo hvis du ønsker å starte en ny karriere

Det beste - og verste - Steder å bo hvis du ønsker å starte en ny karriere


Enten du nettopp har uteksaminert (gratulerer!) Eller er på jakt etter en endring, Det er vanskelig å starte en ny karriere.

Du må finne ut hvordan du lærer nye ferdigheter, koble til de riktige kontaktene og lage et navn for deg selv ... og det er bare for startere.

Du er mer enn sannsynlig å opphøre din levende situasjon i prosessen - selv om du ikke gjør et stort trekk, kan du skifte sosiale sirkler, din daglige plan og nøyaktig hvordan du bruker mesteparten av din tid og energi.

På mange måter betyr overgang av din karriere overgang til livet ditt.

hvis du legger til å flytte på toppen av alt dette, kan du også gjøre det mest utdannede gjetning du kan. Så fristende som det er å snurre en jord og kaste en dart, er noen steder virkelig bedre enn andre.

(Og de dartene har en tendens til å lande i midten av havet, hvor det ikke er så mange jobbåpninger.)

Starter en ny jobb? Endre karriere? Her er hvor du skal bo

For å hjelpe klassen 2016 grader og andre unge fagfolk som ønsker å få foten i en ny dør, har WalletHub nylig gjennomført en studie av de 150 største amerikanske byene, med 17 kriterier for å rangere dem fra beste til verste sted for å starte en ny karriere.

Veidede beregninger inkluderte de viktigste som du forventer, som antall ledige stillinger på stedet og boligoverkommelighet.

Men studien er også faktorer i mer esoteriske livskvalitetsbaserte variabler, som prosentandel av befolkningen mellom 25 og 34 år og styrken av sosiale bånd mellom venner og familie.

Tross alt, du kan ha en ballerjobb og et rimelig sted å bo, men det betyr ingenting hvis du ikke er glad hvor du er.

Siden kriteriene er så varierte og inkluderende, er dette ikke en annen studie som styrer nye grader for å flokkes til New York og San Francisco (som om noen hadde råd til). Faktisk oppdager disse byene ikke engang i topp 25.

Her er WalletHubs øverste og nederste fem byer for å starte et nytt liv:

Beste byer for å starte en karriere

(Med # 1 som best)

  1. Salt Lake City, Utah
  2. Denver, Colorado
  3. Austin, Texas
  4. Sioux Falls, South Dakota
  5. Minneapolis, Minnesota

Verste byer å starte en karriere

(Med nr 1 som det verste)

  1. Detroit, Michigan
  2. Fresno, California
  3. Moreno Valley, California
  4. Akron, Ohio
  5. Hialeah, Florida

Husk å sjekke ut hele studien her - den inneholder også noen andre morsomme, spesifikke beregninger.

For eksempel er byen med den høyeste jobbveksten justert for befolkningsvekst Oxnard, California, mens byen med lavest er Glendale, Arizona.

Men i nærheten Gilbert, Arizona har det rimeligste boligen. Det rimeligste markedet er ikke overraskende Oakland, California.

Selv om du sitter fast i en av de "verste" byene, ta hjertet: Det er alltid en sølvfôr.

For eksempel kan du faktisk få betalt bare for å bo i visse deler av Detroit. Og hvis du tar den riktige typen freelancing-virksomhet og blir lokasjonsavhengig, hvor du blir irrelevant.

Men etter å ha vokst opp i en by i nærheten av Hialeah, kan jeg garantere: Du vil nok være lykkeligere andre steder, spesielt hvis du ikke er i kakerlakker eller orkaner.

Din sving: Hvor gjør din By faller på denne listen? Ville du flytte til noen av disse stedene for å starte din nye karriere?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i "DMQ Review," "Sweet: A Literary Confection" og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar