Penger

De 5 beste - og verste - stater å leve i hvis du er en arbeidende pappa

De 5 beste - og verste - stater å leve i hvis du er en arbeidende pappa

Vi snakker mye om å jobbe mødre her på The Penny Hoarder, og med god grunn: Å balansere en familie og en karriere er hardt arbeid.

Men vi ville være remiss for ikke å nevne at karrierebalansen er vanskelig for menn også - spesielt med Farsdag kommer opp.

Selv om kvinner ofte er de viktigste omsorgspersonene i en familie, er det ikke alltid tilfelle. For dads og mødre er enkelte stater bedre til å leve og jobbe enn andre.

Men hvilke stater er de beste? Og verste?

Hva er det beste stedet å bo for arbeidsdatter?

For å skille nøyaktig det, har WalletHub nylig gjennomført en undersøkelse av de 50 stater og D.C. Det vurderte 20 forskjellige livskvalitetsmålinger som har betydning for arbeidsdager, fra barnehage kostnader til frekvensen av prostata kreft tilfeller i en gitt befolkning.

Disse beregningene ble organisert i fire vektede kategorier: Økonomisk og sosialt velvære (30%), Arbeidslivssaldo (30%), Barneomsorg (30%) og Helse (10%).

Tre viktige beregninger ble gitt dobbel vekt: barnehagekvalitet, styrken til skolesystemet (per annen WalletHub-studie) og menns forventede levetid ved fødselen.

Gjør staten din kuttet?

De 5 beste statene for arbeidsdager

(Med # 1 er det beste :)

1. Minnesota

2. Connecticut (Bonus: barn som uteksaminerer fra New Haven offentlige skoler er garantert gratis undervisning i staten, på toppen av andre sjenerøse bevegelige insentiver - se nr. 2.)

3. Vermont

4. Massachusetts

5. New Jersey

De 5 verste statene for arbeidsdager

(Med # 1 er det verste :)

1. Nevada

2. Alaska (selv om du blir betalt for å bo der)

3. Vest-Virginia

4. Mississippi

5. Louisiana

WalletHub har også trukket ut noen av de beste og verste statene for bestemte beregninger, som noen ganger ser veldig annerledes ut enn den generelle rangeringen.

For eksempel, Selv om Louisiana og Mississippi rangerer blant de verste tilstandene samlet, har de begge noen av de billigste barnepassene rundt.

Også godt å vite - menn har den høyeste forventede levetiden ved fødselen i Minnesota. Gjett vinterfrysingen gjør en kropp bra!

Sjekk ut hele statistikken over på WalletHub og se hvordan staten din stabler opp. Som alltid med disse typer studier, ta funnene med et saltkorn.

Tross alt, min innfødte Florida rangert 40. på listen over alt, og jeg vet et godt antall glede, flip-flop-shod dads.

Din sving: Hvor rangerer staten din på listen over beste steder å bo for å jobbe pappa?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Ta gjerne ut til henne på Twitter: @ jamiecattanach

Skrive Inn Din Kommentar