Penger

Hva skal du betale på Airbnb? Et nytt verktøy hjelper deg med å sette den beste prisen

Hva skal du betale på Airbnb? Et nytt verktøy hjelper deg med å sette den beste prisen


Bekjemper du for å finne ut hva du skal belaste når du lister rommet ditt eller hjemme på Airbnb? Det kan være vanskelig å holde seg på toppsatsen i byen din for en natt i leiligheten din, ekstra rom eller igloo. Og når en konvensjon eller festival kommer til byen, eller den lokale høgskolen har sin oppgradering, bør du belaste mer?

Airbnb har et nytt verktøy for å hjelpe deg med å løse alle disse hosting dilemmaene - og tjene mer penger. Bare i forrige uke rullet firmaet ut en ny funksjon kalt "Pris Tips" som hjelper verter optimalisere sine priser for å tiltrekke seg flere bestillinger og gjøre størst fortjeneste fra sine oppføringer.

Hvordan fungerer pris tips?

Airbnb sier pris tips vil "dra nytte av stor interesse for å besøke ditt område" ved hjelp av en matematisk modell for å foreslå priser.

Pris tips analyser etterspørselen etter Airbnb egenskaper (som ikke overraskende, toppes vanligvis når store hendelser er i byen), og anbefaler priser for verter å lade. For eksempel vil en Austin-leiepris skyve under SXSW og øke også betydelig for City Limits Festival, men vær mer moderat priset på, si, en tilfeldig tirsdag. Price Tips 'algoritmen ligner på "surge pricing", en modell som brukes av Uber for å øke prisene i toppetider når etterspørselen er høy, som når barene lukker på en lørdag kveld.

Forutsigelsene er basert på hundrevis av forskjellige faktorer, for eksempel type oppføring, tilgjengelighet, beliggenhet, pris og hvor langt før en bestemt dato folk ser på din bestilling, ifølge Airbnbs vice president for ingeniørfag, Mike Curtis. Systemet anbefaler priser basert på etterspørsel etter eiendommer samt reisetrender.

Bruk pris tips for å finne det perfekte prispunktet

Inntil nå har du hatt å gjøre det beste gjetningen om hva folk kan betale for å bo i ditt hjem. Pris Tips hjelper deg med å finne ut hvordan du øker prisene på høye etterspørselskvinner og lavere priser på langsommere netter, slik at folk er mer sannsynlig å foreta en bestilling.

Når du bruker verktøyet, ser du en kalender med datoer sammen med prisene du har oppført for hver dato. Hvis Airbnb mener du har valgt en god pris, vises datoen i grønt, men hvis selskapet mener at tallet er for høyt, vil det bli rødt. En glidebryter hjelper deg med å justere prisene til du treffer det "søte stedet" som Airbnb synes er akkurat. Selskapet er så overbevist om at de kan slå den perfekte prisen, de hevder at oddsene for en booking vilje firemannsrom så lenge du velger en pris innen 5% av den foreslåtte prisen.

Ved å maksimere leiepriser og antall bestillinger, vil du tjene mer penger. Selvfølgelig, Airbnb, som tjener en 9-15% provisjon på hver leie, også innkasserer i.

Hvordan kan du maksimere din fortjeneste?

Du har spruced opp ekstra rom og du er klar til å leie den og møte reisende. Hvordan kan du maksimere Airbnb-inntektene dine og gjøre det til en god opplevelse for verter og gjester? Bruk disse tipsene for å sikre at alle vet bare hva de kan forvente og for å sikre at pengeproduserende forsøk ikke blir til en katastrofe.

Sjekk pris tips daglig

For å få mest mulig ut av utleie, er det viktig å sjekke inn med pris tips regelmessig og justere prisene så ofte som nødvendig. Det er hva hoteller gjør, og hvis du behandler din eiendom som et pengeoppgjør, er det fornuftig å ta litt tid hver dag for å sikre at du gjør så mye som mulig.

Pris tips oppdaterer sine spådommer hver dag som den overvåker andre oppføringer, så sjekk inn for å sørge for at du fortsatt er i tråd med det søte stedet.

Få gode anmeldelser

Gjør ditt hjem ønskelig. Dette betyr at du legger inn attraktive (men ærlige) bilder og en god beskrivelse av hva du har å tilby. Vær vennlig og personabel når du samhandler med gjester før og under oppholdet, og kommuniser med dem om hva du kan forvente. Pass på at alt er rent og ting som håndsåpe og toalettpapir er fullt utstyrt.

Jo bedre dine vurderinger er, jo mer sannsynlig er du å få flere bestillinger, og de høyere prisene du kan lade.

Ikke bli dratt av

Ikke kast bort fortjenesten din ved å bli offer for tyveri, bedrageri eller skade på eiendom. Før du inviterer fremmede til hjemmet ditt, må du sørge for å ta noen grunnleggende forholdsregler, for eksempel å sette verdisaker unna, inkludert familie arvestykker, smykker, bærbare datamaskiner og til og med dine personlige dokumenter. Ikke bli offer for identitetstyveri hvis noen kommer over kabinettet eller harddisken der du beholder alle bankkontoer og personlige filer.

Airbnb tilbyr en "$ 1.000.000 vertsgaranti" for å dekke skade på eiendom som kan oppstå utover normal slitasje (med visse unntak, selvfølgelig). Selvfølgelig, de anbefaler også at du får faktiske huseiere eller leietakere forsikring så vel for å sikre at du er fullt beskyttet.

Din sving: Har du brukt Pris tips for å velge en rate for din Airbnb leie? Hva synes du så langt?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar