Penger

8 selskaper som betaler deg minst 30 000 dollar for å bruke Snapchat hele dagen

8 selskaper som betaler deg minst 30 000 dollar for å bruke Snapchat hele dagen

Kan ikke komme gjennom en utflukt uten å snappe opp parabolen din, datoen eller innredningen?

Hvis du er en kulturnerd med en evne til å produsere engasjerende videoinnhold, kan en jobb som kjører selskapets Snapchat-kanal, være perfekt for deg.

Ja, du leser det riktig - du kan få en jobb hvor din hovedoppgave er oppretter Snapchat-innhold.

Mens disse jobbene er tilgjengelige over hele landet, er det ingen overraskelse at mange av dem er basert i New York og California.

Som du kanskje forventer, jobben beskrivelser for disse rollene er pen mamma om lønn. Så vi sjekket ut lønninger og vurderinger på Glassdoor.com for å gjøre noen utdannede gjetninger!

8 Bedrifter Nå Ansette for Snapchat Jobs

Her er en smattering av annonser for å komme i gang på jobbjakten din. Du kan knekke bort på et firma i nærheten av deg før du vet det.

1. Snapchat-koordinator - FabFitFun

Elsker å handle, mote og stil?

Bli med på abonnementskassen FabFitFun i Beverly Hills, California, som Snapchat-koordinator, hvor du vil få oppgave med å opprettholde innholdskalenderen og utvikle tonen og stemmen til selskapets Snapchat-kanal.

Du bør ha minst ett års erfaring med å administrere et varemerkes sosiale kontoer - enda bedre hvis det inkluderer Snapchat.

Lønn: Begynner på $ 40 000, ifølge en representant fra selskapet

2. Snapchat Visual Designer - PopSugar

Hvis du bor i Los Angeles-området og har noen år med praktisk videoproduksjonsopplevelse, vil mote og skjønnhetslivsside, PopSugar, ønske deg som sin Snapchat-visuell designer.

Rollen forventes å skape "visuelt imponerende" daglig videoinnhold som skaper kreative grenser.

Betal: $ 40,000 - $ 50,000, basert på Glassdørdata; Nasjonalt gjennomsnitt for en sosial media spesialist er $ 38.000

3. Live Story Editor - Snapchat

Hvorfor ikke jobbe for Snapchat selv?

Curate live historier fra hele Europa som den eneste kreative ledelsen, samarbeide med produsenter i London-kontoret.

Du må ha en høyskole grad eller erfaring i en lignende rolle; Annonsen notater de leter etter en "visuell tenker".

Betal: Rundt $ 40.000, basert på Glassdoor-data for sosiale medier-spesialister; en Snapchat lønn oppført for en "designer" viser et utvalg på $ 60 000 - $ 65 000

4. Snapchat Editor - Thrillist

Thrillist er ute etter en "crazy-creative editor / shooter" for å tjene som sin Snapchat-kanalens redaktør.

Du vil tonehøyde historier, skyte, redigere og kanskje til og med vises på kameraet.

Hvis du har to eller tre års erfaring som forteller historier gjennom video - og elsker Thrillists kulturfokuserte innhold - er det på tide å søke om denne New York-baserte posisjonen.

Betal: $ 30.000- $ 45.000, basert på Glassdoor data; selskapets lønn for "redaktør" varierer fra $ 31.000 til $ 50.000

5. Innholdsproduktør - Time, Inc.

Time ønsker en Los Angeles-basert innholdsproducent for å lage kortformat video for Snapchat, Tumblr og Vine.

Rollen vil fungere på en ny digital plattform "under People / Entertainment Weekly paraply", noe som betyr at du bør elske kjendisfokuserte nyhetsbiter. Jobannonsen lover en "oppstartstemperatur".

Betal: Estimert $ 40.000 til $ 60.000, basert på Glassdørdata; nettprodusent lønn for selskapet spenner fra $ 52.000 til $ 63.000, ifølge Glassdoor rapporter

6. Digital Video Producer - Bravo (NBC Universal)

Du vil jobbe med høyt profilerte talent i denne Bravo-rollen som digital videoprodusent.

Kan du ta med visjon og kjøre til originalinnhold for Facebook, Vine og Snapchat? Innholdet ditt kan til og med vises på BravoTV.com.

Du bør ha minst tre års erfaring med å skape digitalt videoinnhold og være villig til å jobbe i New York City.

Betal: Opptil $ 60 000, basert på Glassdoor-data; ansatte har rapportert et gjennomsnitt "Digital produsent" lønn på $ 77,000, som vi håper du får siden du jobber med stjernene på luften

7. Beauty Fashion Produsent - Hearst

Beauty lovers: Bli med i Cosmopolitan magazines redaksjonsteam i New York for å skape innhold for Magas Snapchat Discover-kanal.

Den ideelle kandidaten vil ha minst tre års produksjonserfaring og være komfortabel med videoformater for web, Facebook, YouTube, Instagram og - selvfølgelig - Snapchat.

Vær klar for det travle av magasinet verden - denne oppføringen inkluderer å være "rolig i stressende situasjoner" som en nøkkelkvalifikasjon.

Betal: Om lag $ 40,000 - $ 50,000, basert på Glassdoor-data; en "tilknyttet video produsent" rapportert tjene omtrent $ 48 000, mens en "onlineprodusent" fikk en lønn på rundt $ 40 000

8. Sosialt engasjement Innholdsskaper - Saatchi & Saatchi

"Når du ikke lager ting på internett, er det sjansen for at du spiser popkultur, leser, surfer, utforsker og er en awesomely nysgjerrig nerd."

Hvis dette er deg, søk om reklamebyrå Satchi & Satchi sosialt engasjement innhold skaperen posisjon.

Du vil være basert i Torrance, California, designe, skyte og skrive sosialt innhold - inkludert for Snapchat. Vær klar til å bevise din erfaring på tidligere sosiale medier kampanjer.

Betal: Rundt $ 40.000, basert på Glassdoor-data; de "Junior kreativ" rolle med en lønn på rundt $ 58.000 kan være mulig hvis du har erfaring

Din sving: Vil du søke om en av disse Snapchat-jobber?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C. Intern Kelly Smith bidro med forskning på dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar