Penger

7 av de absolutt småteste jobbene i verden - vil du gjøre dem?

7 av de absolutt småteste jobbene i verden - vil du gjøre dem?

Da jeg var yngre, jobbet jeg som en levende babysitter en stund, og jeg kom aldri over graven Kool Aid ble grønn da den gjorde det til bleen. Det var ikke en hyggelig jobb.

Jeg ble også skitten de forskjellige tider jeg har jobbet i byggebransjen. Men hei, vi må alle betale regningene på en eller annen måte.

Selvfølgelig er det skittent og så er det disgustingly skitne. Med litt arbeid må du lure på om det er verdt lønnen. Vurder følgende nominere for de absolutt mest skitne jobbene i verden ...

1. Septisk tankrenser

Jeg pleide å eie et hjem med en septiktank. Da jeg hadde pumpet det og rengjort, så jeg på avstand for å unngå å bli rammet av en av de enkelte sprutene av rått kloakk. Du tror kanskje at du bare vil slippe inn en sugeslange og pumpe den ut, men det er også nødvendig å skrape innsiden av tanken for å løsne de komprimerte "faststoffene".

Når arbeideren stakk hodet sitt inne i tanken for å se om det var riktig skrapt og tomt, tenkte jeg: "Dette må være en av de verste jobbene der ute." Da fortalte han meg at han var bedriftseier og han hadde kunder lined opp etter hverandre.

Det virker fremdeles som en ganske forferdelig jobb å ha som en ansatt, men kanskje hvis du er eieren, gir fortjenesten lukten utholdelig. "Det lukter penger," sa Dick Dolan, eier av den vellykkede virksomheten ABC Cesspool Co. Inc., Angies liste, kanskje det gjør, men vil du ha penger som luktet slik?

2. AI-tekniker

Hvorfor er det at 95% av melkekjøttet i USA er kunstig inseminert? Som Allen Harper fra Virginia Tech, forklarer på Freakonomics.com:

"... naturlig avl er veldig spild av sæd. Omtrent 3 milliarder sædceller er mer enn tilstrekkelig til lett å innfange seks eller syv suger. Naturlig parring er virkelig biologisk overkill når det gjelder sædceller som er deponert. "

Kalkuner og andre dyr er også kunstig inseminert, og noen må gjøre jobben. Stillingen er også kalt "AI-tekniker". Det er sannsynligvis tittelen som tilbys når folk spør hva du gjør for å leve, siden de kanskje tror du jobber med kunstig intelligens, og det er lettere enn å forklare hva en elektro-ejakulasjonsenhet er.

Hva innebærer jobben? Det er ganske mye så ille (eller verre) enn du tror. Du samler inn, du setter inn, og du prøver å vaske godt etterpå.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Discovery.com og se den originale skitne jobben ringmaster, Mike Rowe, samle sæd fra en hest ved hjelp av en kunstig vagina. Etter det vil du sannsynligvis ikke ønske å søke om jobben.

3. Rendering Plant Worker

Døde dyr er den grunnleggende innsatsen i et gjengivelsesanlegg. Det som kommer ut er mat til husdyr og kjæledyr, og noen ganger biodiesel. Arbeid som en gjengivelse gjorde Mike Rowes liste over de skiteste jobbene i et ABC News-intervju. Han sier:

"Det er et blodbad - ingen vil se det eller snakke om det ... Det tok meg år å overbevise et kamerabesetning for å gå inn i en gjengivelse. Lukten er ubeskrivelig; severdighetene er noe ut av Kafka. Men det ferdige produktet er noe veldig verdifullt. "

Og så har vi denne mer detaljerte beskrivelsen av et gjengivelsesanlegg:

"Rendering plantegulvet er stablet høyt med ... døde hunder og katter; hoder og hover fra storfe, sauer, griser og hester; hele skunks; rotter og vaskebjørn ... alle venter på å bli behandlet. I nitti graders varme ser haugene med døde dyr ut til seg selv som millioner av myrder sverger over slaktene ... En gigantisk snegler på bunnen av gropen begynner å snu. Popping bein og klemme kjøtt er lyder fra et mareritt du aldri vil glemme. "

Kanskje ikke alle planter er som denne, og ikke all kjæledyrmat kommer fra steder som dette. Men vil du jobbe med selv de "mer behagelige" gjengivelsesplanter?

4. Løft pumpeutskiftningstekniker

En løftepumpe i kloakk gir det rensede kloakken fra lavere til høyere dreneringsrør, slik at alt beveger seg jevnt.

Hva skjer når en bryter? Noen må gå inn og erstatte det selvfølgelig. Som Mike Rowe forklarer, "For å gjøre dette må du vade - og noen ganger svømme - gjennom menneskelig avfall." Nok sagt.

5. Slakteri Arbeider

Som forklart på FoodIsPower.org, er slakterier i stor grad mekanisert, men krever fortsatt at "... noen arbeidere dreper og bløder dyrene, mens andre gjør en rekke kutt for å skille fett, muskel og ben." Det er et hektisk, fartsfylt miljø, og arbeidere bruker skarpe verktøy rundt dyr og maskiner, så "skader er uunngåelige".

Det er en beskrivelse av a normal slakteri. I fjor rapporterte New York Daily News om en operasjon "hvor grisene ble skutt, stakk, slått med sledehammere, gutted og kokt mens de levde ..." Heldigvis ble operasjonen stengt av myndighetene, men det tar omtrent 10 sekunder på Google å finne en dusin lignende eksempler. Hva slags lønnsslipp vil du ha for å gjøre det slags arbeid?

6. Sau Castrator

Enhver måte du gjør det, er kastrering av sau sannsynligvis en ubehagelig jobb. Men tilsynelatende bruker noen mennesker deres tenner å kastrere sauer!

Mike Rowe lærte og demonstrerte teknikken på showet hans, Dirty Jobs. Men ifølge en artikkel om ScienceBlogs.com, kan rippe ut testiklene med tennene dine gjøre deg syk. Så hvis du trengte en grunn til ikke å ta denne jobben, har du en.

7. Crime Scene Cleaner

Ofte kalt Biohazard Remediation Technicians eller CTS Decon (Crime and Trauma Scene Decontamination) spesialister, forsøker kriminalitetsrengjørere å gjøre ting bra igjen etter selvmord, mord, uovervåket dødsfall og industriulykker.

I et intervju sa en tekniker at han noen ganger ler som en "coping mechanism". Han la til at det er nødvendig å "legge til humor i jobben når du rydder opp hjerner fra et tak hele dagen."

OK, du vil kanskje også passere den jobben.

Din sving: Hva er det mest skitne arbeidet du noensinne har hatt, og hvor mye skal du betale for å gjøre det verste av disse jobbene?

Skrive Inn Din Kommentar