Penger

6 merkelige ting jeg gjør for å spare penger

6 merkelige ting jeg gjør for å spare penger

Når det gjelder å spare penger, innrømmer jeg det - jeg er en freak. Hvis det er noen måte å spare enda en bok eller to, er jeg over det. Mine venner sier at jeg bare er billig, familiemedlemmer kaller meg en tett wad, men jeg kunne ærligst bry meg mindre - hovedsakelig fordi navnekallingen har en tendens til å stoppe når de ser hva jeg har gjort med min sparing.

Jeg har reist til fem forskjellige land, jeg har alltid de nyeste elektroniske gadgetene på hånden, og siden jeg kan fortsette så mye mindre, har jeg nylig avsluttet dagjobben og jobbet nå hjemme fulltids. Å spare penger er en ferdighet, men ekstreme lagringsteknikker, som de jeg forkynner, er en kunstform. Her er det jeg gjør for å redde alle disse penniene og få dem til å jobbe for meg:

1. Ta mitt søppel til å jobbe med meg
Da jeg var barn, betalte foreldrene mine aldri det ekstra gebyret for avfallshenting, og jeg nekter bare å gjøre det nå, siden jeg er voksen. For å unngå denne utgiften - og for å unngå søppel fra å pile opp i min bakgård - poser jeg søppel opp hver dag og deponerer den i dumpsteren bak kontoret mitt. Jeg sparer mer enn $ 300 per år med denne ideen alene.

2. Bruk dusjvann til planter
Jeg bor i sør, og jeg tar en enorm mengde stolthet i hagen min bakgård. For å spare på vannet jeg trenger for planter, blomster og grønnsaker, legger jeg en tom bøtte i dusjen min og samler vannet jeg bruker, og gir det til hagen. Jeg bryter ikke banken med denne, men det er mye bedre for lommeboken og planeten min enn å la alt det vannet gå ned i dreneringen.

3. Bruk kaffe igjen
Gjøre noen gang den fulle potten med kaffe og bare ender med å drikke halvparten av det? I stedet for å helle ut min forbruksbrygget kaffe, fryser jeg og bruker den i kalde kaffedrikker. Jeg heller den i isbakker for å lage kaffebiter, og noen ganger slår jeg dem i en matprosessor, blander dem med krem ​​og nyter en velsmakende frappe. Det er til og med måter du kan bruke på nytt igjen.

4. Eliminere alle husholdnings kjemikalier
Jeg kjøpte en stor flaske Dr. Bronner's Pure Castile Soap. Den er perfekt for omtrent alle husholdnings rengjøringsjobber, noe som betyr at du kan glemme dagene med å kjøpe fem forskjellige vaskemidler for fem forskjellige jobber. Jeg har eliminert hverandre husholdningsrengjør, og jeg bruker nå denne gjenstanden til å rense mine vinduer, toalettskåler, benkeplater og servise. Du kan også bruke den til vaskemiddel. Det koster pennies på dollaren og sparer meg ikke bare penger, det har gjort min husholdning mer miljøvennlig.

5. Gjenbruk aluminiumsfolie
Når du lager kokte retter i ovnen, kan du prøve å sprøyte bunnsiden av aluminiumsfolien med Pam eller ekstra jomfruolje for å redusere feste. Når du er ferdig med matlaging, kan du bare kaste den opp og lagre den til neste måltid. Dette kan ikke være en spillveksler, men de penniene legger til.

6. Last opp på prøver
Hvis du føler deg som et lett måltid, hvorfor betale for det? Besøk markeder som Trader Joe, hvor eksempler alltid er tilgjengelige og dra nytte av det de har på tilbud. Siste gang jeg var der, hadde jeg en fin matbit av organiske griser i et teppe, gresk yoghurt, og til og med en mini kopp kaffe - og alt gratis. Hvis du liker noen av elementene nok, lager opp. Ellers anser det som et godt måltid på huset.

Siste tanker
Hvis du tenker på det, kan du finne måter å lagre i stort sett alle områder av livet, du må bare trene deg selv for å finne dem ut. Alt du bruker penger på - og jeg mener noe - kan bli fått for mindre. Neste gang du fyller opp bensintanken, kjøper blomster til moren din, henter en flaske vin, eller til og med bare en pose med potetgull, spør deg selv om du kan finne den et sted til en lavere pris. Sjansen er, kan du.

Hvilke rare måter sparer du penger?


Skrive Inn Din Kommentar