Penger

5 grunner til at du må kanskje suge din arbeidsgiver

5 grunner til at du må kanskje suge din arbeidsgiver

Ingen ønsker å saksøke sin egen arbeidsgiver, men noen ganger oppstår uheldige situasjoner.

Arbeidsgivere vil ofte utføre aktiviteter som skaper et fiendtlig arbeidsmiljø som forårsaker unødig stress for ansatte. Ansatte trenger ikke å gjøre noe med dette. De har rettigheter og burde kunne komme på jobb uten å bekymre seg for uetisk oppførsel.

Her er noen tilfeller der du kan finne det nødvendig å saksøke arbeidsgiveren din.

Kontraktsbrudd

En muntlig kontrakt kan være like god som en skriftlig kontrakt når det gjelder håndhevelse i retten. Arbeidsgivere vil ofte lokke medarbeiderne med verbale forsikringer om reiser og bonuser som de aldri synes å faktisk gi.

Hvis arbeidsgiveren har lovet deg et bestemt kompensasjonsnivå i ord eller skriftlig, har du rett til den lønnen. Du bør motta hver eneste lønn og fordeler du har kommet til deg.

Seksuell trakasering

Både mannlige og kvinnelige ansatte kan finne seg i situasjoner som gir dem ikke annet valg enn å saksøke sine sjefer. En sjef kan gjøre en uønsket seksuell overture som gjør en ansatt frykt for å miste en kampanje eller stilling.

Uvelkomne seksuelle fremskritt på arbeidsplassen er grunn nok til å kontakte avdelingen for menneskelige ressurser og sende inn en klage mot arbeidsgiveren din. Du bør ikke bli tvunget til å jobbe i et miljø der du føler deg som et offer.

Skade

Ansatte som jobber med manuelle arbeidsplasser er konsekvent involvert i situasjoner som kan føre til ulykker på arbeidsplassen.

I tilfelle en ulykke kan det hende du trenger en advokat til å sende inn en medisinsk kompensasjonskrav, slik at du kan sikre at du har inntekt som kommer inn i løpet av tiden du er deaktivert.

Diskriminering

Har du noen gang blitt nektet ansettelse av en eller annen grunn som er utenfor din egen kontroll? Diskriminering er ulovlig i hver enkelt situasjon. Arbeidsgivere kan ikke nekte å tilby deg en stilling på grunnlag av kjønn, rase, religion eller alder.

Det kan hende du finner det vanskelig å tro at noen arbeidsgivere har funnet seg skyldig i å bruke årsakene ovenfor for ikke å ansette en ansatt. Hvis du føler at du har gått glipp av en karrieremulighet på grunn av diskriminering, bør du vurdere å ansette en advokat.

Overtredende statlige lover

Ansatte har rett til å saksøke arbeidsgivere som forårsaker at de bryter med statlige og føderale lover. Å engasjere seg i ulovlig oppførsel vil ikke bare la din arbeidsgiver være ansvarlig, men kan også gi deg ansvar. Du kan saksøke arbeidsgiveren din hvis du blir presset til å gjøre falske og misvisende uttalelser.

Din jobbsikkerhet bør ikke knyttes til din evne til å lyve for regjeringen, selskapene eller kundene. Det er best å kontakte en advokat umiddelbart hvis du blir bedt om å bryte loven siden du må beskytte dine egne interesser først.

- Denne gjesteposten ble brakt til deg av www.medicalsolicitors.co.uk

Skrive Inn Din Kommentar