Penger

4 måter å tjene penger hvis du er lastebilfører

4 måter å tjene penger hvis du er lastebilfører


Hvis du er en lisensiert og erfaren lastebilfører, har du et unikt sett ferdigheter som ikke mange har. Som sådan, hvis du trenger (eller vil) og hvis din primære arbeidsgiver lar deg, kan du enkelt få en sidejobb for å tjene ekstra penger. Det er mange jobber å velge mellom, og hvem vet, kanskje en dag din sidegig kan bli din egen konsert, spesielt hvis du vil være selvstendig næringsdrivende.

Her er noen ideer:

1. Mover. Hvis du har din egen lastebil, kan du jobbe for deg selv om kveldene og helgene som en mover. Sikker på at du må jobbe med noen personer for å hjelpe deg med å flytte varene, men du kan enkelt starte opp virksomheten og lade mindre enn de store flyttefirmaene.

Du vet hvordan uforsiktig noen flyttende selskaper kan være, så hvis du og dine ansatte er forsiktige med andres eiendeler og tilbyr en rimelig pris, bør henvendelser fra ord til munn komme raskt fram. Denne typen virksomhet kan lett vokse til en bedrift som blir din heltidsjobb.

2. Courier. Kurer er også etterspurt. Igjen, hvis du har din egen lastebil, kan du jobbe deltid som kurir. Du kommer til å ta de jobbene du vil ha når de passer til timeplanen og priskvalifikasjonene. Det er mange selskaper som tilbyr budtjenester som du kan se på.

3. Leveringsdriver. Mange bedrifter har behov for deltidsleverandører. Du kan registrere deg for å jobbe for et lokalt bakeri, uniformbutikk eller annen type butikk som trenger drivere. Det er mange i hele hver by, så det bør ikke være vanskelig å finne en lokal jobb.

4. Kjør lastebilfører. Et annet alternativ hvis du har lisens til å kjøre en lastebil, er å jobbe som en lastebilfører. Denne jobben kan være givende fordi du kommer til å hjelpe mennesker i nød. Du må imidlertid også kunne håndtere konfrontasjon, spesielt hvis du konfronteres med eieren av en bil som du sleper på, fordi den er ulovlig parkert, for eksempel.

Det er mange selskaper på jakt etter deltidsdrivere. Hvis du er en lisensiert og erfaren lastebilfører, kan du enkelt finne en av disse jobbene. Eller du kan skape din egen jobbmulighet ved å skape et flyttefirma som tilbyr rabatterte priser sammenlignet med de store nasjonale kjedeflyttefirmaene.


Skrive Inn Din Kommentar