Penger

3 måter å tjene penger i klasserommet uten undervisningssertifikat

3 måter å tjene penger i klasserommet uten undervisningssertifikat

Vi sannsynligvis alle kjenner en eller to lærere og har hørt om utfordringene i jobben. Fra å holde opp sentemarkedsskrifter for å få barna til å bry seg om hendelser fra hundrevis av år siden, står lærerne overfor en rekke vanskeligheter.

Og som entreprenører vet, er disse problemene og hindringene - kjent som smertepunkter - ofte forretningsmuligheter.

Som lærer tjener jeg seg i klasserommet. Men selv de som ikke har et undervisningssertifikat, kan finne utbetalinger i utdanning. Her er noen av måtene som oppmuntrende folk har tjent ekstra penger - og hjalp lærere samtidig.

1. Få betalt for å sette opp et klasserom

En av de mest tidkrevende og arbeidskrevende tider av skoleåret er å sette opp et klasserom i september. Derfor valgte Øst-Tennessee-læreren Emma Conley å ansette noen andre til å sette opp sitt rom i år.

Siden hun ble overgangen fra tredje klasse til fjerde klasse, endret klasserom og kjent med en ny læreplan, hadde hun ideen om å betale to studenter for å sette opp klasserommet. Conley betalte studentene $ 140 for å arrangere møbler, sortere og organisere materialer, lager henne bokhyller og gjøre litt dekorere i løpet av fem timer, noe som ga henne tid til å fokusere på sin nye læreplan. Hun betalte også skolens vaktmester $ 40 for å male veggene i hennes nye klasserom!

Hvordan følte Conley om sitt første år å ansette noen til å sette opp klasserommet sitt? På spørsmål om hun ville gjøre det igjen neste år, svarte hun med en entusiastisk "Ja!" Og basert på antall medelærere som stoppet ved å beundre rommet sitt, vil hun ikke være den eneste.

Vil du gi denne muligheten et skudd for deg selv? Tilbyr å flytte og arrangere møbler, spesielt hvis læreren endrer klasserom; organisere forsyninger, bøker og annet materiale; eller dekorere - se etter ideer og forsyninger på Pinterest, Scholastic eller Office Depot.

Den beste tiden å tilby tjenestene dine er sannsynlig i løpet av sensommeren, når lærerne vanligvis kjenner til klasserom og karakteroppgaver. Start med å spørre lærere du kjenner, og sørg for å ta noen bilder av arbeidet ditt for å dele med andre potensielle kunder. Du kan til og med ønske å skrive ut noen enkle visittkort.

Når du er ferdig med en jobb, spør om læreren vil at du skal komme tilbake i slutten av året for å hjelpe ham med å pakke opp. Han kan også være interessert i å få deg tilbake i midten av året hvis han skifter temaer - så sørg for å sjekke inn etter vinterferien.

2. Lag og selg klasseromsmaterialer

Hvis du bare tenker på å gå tilbake til et klasserom, gjør håndflatene dine svette, hvorfor ikke prøve å lage og selge klasseromsmateriale i stedet? Papirvarer som plakater, navneskilt, etiketter, skilt, ankerkart og oppslagstavler er ganske enkle å sette sammen. Eller, hvis du har en nål med en nål, kan du lage stoledeksler for å holde bøker, gulvputer for sirkeltid eller til og med gardiner. Hendig med en hammer? Tilbyr å bygge egendefinerte bokhyller, bord eller til og med tema rekvisitter!

Du vil kanskje komme i gang med å jobbe med lokale lærere, men det store markedet er online. Etsy er et flott sted å selge klasserommet dekorasjoner, organisatoriske elementer, temapakker og printables. Jeg anbefaler også å sjekke ut Lærere Lærere (TPT). En lærer, Kristine Nannini, "brukte sommeren å lage vegger og studentdatablad til sin femte klasse klasse - og tjente $ 24.000 på nettet ved å selge de samme materialene til andre lærere," ifølge The Huffington Post. Faktisk bryter TPTs toppsäljare millioner dollarmerket!

3. Sett dine tekniske ferdigheter til å fungere

Teknikkunnige mennesker har flere alternativer når det gjelder utdannelsesoppgaver. Et alternativ er å gjøre dokumentere fra webkameraer (video). Disse enhetene løper rundt $ 100, og lærerne kan dokumentere dokumenter og tredimensjonale objekter på en skjerm, slik at elevene kan følge med uten å samle seg rundt en enkelt pult. Disse hjemmelagde projektorer var en stor hit med medelærere på min gamle skole.

Et annet alternativ er å hjelpe lærere med sosiale medier. For eksempel kan noen lærere lære å kommunisere med studenter ved hjelp av sosiale medier og sette opp teknologibaserte prosjekter. Du kan:

  • Hjelp en lærer å sette opp en Facebook-konto for klasserommet hennes
  • Lær henne til Tweet om klassen nyheter, oppdrag og kommende prosjekter
  • Gå henne gjennom Instagram for å dele bilder av klasseprosjekter, ressursreiser, etc.

Blogging er også ganske populært blant lærere som ønsker å dele sine ideer, erfaringer og ressurser. Du kan tilby å hjelpe til med å opprette eller til og med opprettholde en blogg for en opptatt lærer. Megan på A Bird in Hand Designs, for eksempel, belaster $ 100 til $ 140 (eller mer) for å designe blogger for lærere.

Din sving: Har du noen gang tjent penger som hjelper lærere? Hva er din favorittgig?

Leah Thayer er en Nashville-basert forfatter med over 10 års lærerfaring. Hun har også trent andre lærere til å innlemme innovative ideer for å jobbe smartere ikke hardere.

Skrive Inn Din Kommentar