Penger

3 Briljante måter å tjene ekstra penger når paven besøker denne høsten

3 Briljante måter å tjene ekstra penger når paven besøker denne høsten

Paven kommer til Amerika, og det er litt av en stor avtale.

Med stopp i New York City, Philadelphia og Washington, D.C. i høst, kommer pavens galskap til å nå nye høyder. Katolikker er ikke de eneste som står opp for å høre den åndelige lederens tale - Pope Francis er et must-see for mange som arbeider i religionsstudier, sosiale tjenester og humaniora.

Og galskap er ikke en overdrivelse. Disse tre byene har prepped for Pope Francis første amerikanske besøk i måneder. Fra reduserte forsendelsesplaner til kontorstengninger til regler om hvorvidt du kan ta med flasker med vann inne i pavens sikkerhetskabel, forårsaker besøkets besøk en opprør - og stor forretning for de involverte byene.

Ønsker du å bøye dine entreprenørmuskler når paven er i byen?

Her er tre måter å tjene litt ekstra penger på pavens besøk til en av disse byene. Enten du føler at du må si 10 Hail Marys etterpå, er opp til deg.

1. Lei ut ditt hjem

Hoteller i nærheten av Pope-opptredener fyller seg raskt, og mange gjenværende rom har bratte prislapper: Vi snakker $ 350- $ 650 per natt i Philadelphia, for eksempel under pausens besøk i helgen den 25. september.

Hvis du bor i nærheten av pavens offentlige utseende, planlegger du en weekendferie og tilbyr hele hjemmet ditt til å betale gjester mens du er borte.

Hvis du ikke allerede leier din plass gjennom AirBnB, er det den perfekte tiden til å registrere deg. I nærheten av hvor pave Francis vil si masse på Philly's Benjamin Franklin Parkway, har verter listet sine leiligheter på $ 617 per natt for et soverom, $ 449 for et privat rom i en rowhome, og til og med $ 2500 per natt for en to-roms rowhome.

Philadelphia har kunngjort alle mulighetene for å se påven, men hans offentlige fremtoninger i New York og Washington, D.C., er ikke ferdigstilt. Private rom nær Basilica of the Shrine of the Immaculate Conception, der paven vil henge ut i Washington, er oppført for rundt $ 75 per natt for private rom og rundt $ 120 per natt for hele hjemmet.

En engelsk kjellerleilighet går regelmessig til $ 93 per natt, men hopper opp til $ 150 når paven er i byen rundt 22. september. Ett studio i nærheten har en prislapp på $ 4.500 per natt, men du har ikke lov til å bruke kjøkkenet.

Selv om du er lenger unna handlingen, kan du fremdeles tjene penger til å leie ditt ledige rom. Her er en ekstra moneymaker: Bor nær en forgrunns transitt stasjon som vil være opptatt under besøket? Ta i betraktning leie parkeringsplassen din for ytterligere $ 10-20 per dag. Du kan også belaste ekstra for å flytte folk til transittstasjonen og tilbake.

2. Selg dine transittbilletter - kanskje

Tog- og t-banebilletter er varme varer mens paven er i byen.

Philadelphias transittmyndighet, SEPTA, hadde store problemer med å finne ut hvordan man kan selge spesielle transittpass for sin pavepakke helg. De som planlegger å ta regionale tog inn i byen, var pålagt å melde seg på et passasjeselskap - og Selv om det er tilsynelatende 20 000 transittpass som er igjen for kjøp, er det mange notert på eBay og Craigslist.

Selv om disse hawked rail passene har heftige prislapper, ser det ikke ut som for mange folk kjøper. Noen få papalpass har solgt i $ 20 til $ 30-serien på eBay, og det finnes hundrevis av billetter tilgjengelig på Craigslist med priser fra $ 20 til $ 150.

Da Philly bosatt Chris Orion hørte om billett lotteri hubbub, kom han inn - og var en av de tusen som ble valgt for å kjøpe pass.

"Jeg bestemte meg for å legge inn en Craigslist-annonse for å se om jeg kunne få interesse for de få dagene før fristen" for å kjøpe billetter, sa han. Da han begynte å se flere annonser for billetter, oppdaget Craigslist, senket han prisene dramatisk, og håpet å gjøre enda noen dollar på hver potensiell billett. "Men fortsatt ingen biter."

"Så langt som etterspørsel senere," spekulerte Orion, "jeg antar at det vil bli en økning etter hvert som hendelsen trekker seg nærmere. Men etter å ha sett overskudd av billetter og tonnevis av Craigslist-annonser, ville jeg ikke bli plaget. "

New York og Washington har ikke kunngjort spesielle transittrestriksjoner under pavens besøk, men innbyggerne bør være oppmerksom på muligheter i de kommende ukene.

Har t-banestasjonen alltid lange linjer for billettkortene? Legg opp et par rundturer og plant deg selv nær stasjonen på høytrafikkdager. Hvis du lager noen ekstra penger på toppen av folkene, kan det være en god dag.

3. Vri ut noen pave swag

Fikk du øye med design? Nå er det på tide å begynne å lage pave memorabilia. Skrive ut de "Pope Frankie Says Relax" skjorter og trucker caps.

Ha en todelt salgsstrategi, inkludert online salg og lokal ansiktstid, for å maksimere på salget.

Men hvis ideen om Pope Francis-memorabilia krever ekstern hjelp - som for en produsent - kan du være ute av tide. Debby Brannmannen begynte å jobbe på The Pope Brødrister, en vanlig brødrister med utskiftbare innlegg som merker pavens bilde på ristet brød, kort etter at pavens besøk ble annonsert.

"Ideen i ideen begynte i januar," sa brannmann, en innfødt i Philadelphia. "Derfra har jeg samarbeidet med en produsent, utviklet merke og design for produktemballasje, nettside og alle komplementære sosiale medier. Ved midten av mai var produktet klart. "

Hun lanserte sin e-handelsside i slutten av juli, og nylig oppført $ 69,95 brødrister på Amazon.

Etsy selger Matt, som kjører Bucks County Buttons fra like utenfor Philadelphia, trengte ikke så mye ledetid til å designe og selge Pope Francis-themed pinback-knapper. Designet, som inneholder ordet "Pope" arrangert som Philly berømte LOVE statue over besøksdatoen, kommer i to størrelser med priser fra $ 1,50 til $ 2,25 hver.

"Det har vært min bestselgende knapp denne måneden," sa Matt, som handler om hvor lenge han har hatt sin pave-knapp på Etsy. "Det meste av salget har vært fra det lokale området."

Mens Matt hadde flere ideer til knappedesign, sa han at han ville trenge flere timer på en dag for å produsere dem og fylle bestillinger etter sin vanlige 9 til 5 jobb og plikter som pappa.

Han vurderer fortsatt den beste måten å selge sine pave-knapper på person i løpet av helgen av Pope Francis 'besøk.

«Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil forsøke å prøve å komme inn i byen,» sa han », men jeg tenkte på å sette opp et stativ med paveknappene på noen av de større togstasjonene under pavens besøk og å se hva skjer."

Din sving: Skal du prøve å tjene på Pope Francis besøk?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar