Penger

Folk betaler for det? 10 rare bedrifter som faktisk tjener penger

Folk betaler for det? 10 rare bedrifter som faktisk tjener penger

En gang imellom, liker jeg å rapportere om noen egentlig merkelige måter å tjene penger på. Da jeg så på rare bedrifter, fant jeg 10 ekte selskaper som solgte alt fra alibis til bacon-flavored leppebalsam. Da jeg skrev om de merkeligste tingene som noen gang solgte, lærte jeg om salg av maggots, hjerner og månen. Jeg har selv sett på fuglepinne øredobber og andre rare smykker.

Vel, det er på tide igjen å underholde deg, og hvis du føler entreprenørens trang, kan du kanskje inspirere deg. Her er ti mer rare bedrifter som faktisk tjener penger.

1. Fosterhilsen

Hva kan være kortere enn å ha et foster på graviditetskortene dine? Vel, OK, masse ting.

Men hvis du vil ha de mest unike graviditetsmeldingskortene rundt, bør du vurdere fosterhilsen fra FineArtAmerica.com. Du kan velge kort som illustrerer et foster på 51 dager, de med ultralydfotografier, eller en rekke andre interessante motiver.

Ett kort vil kjøre deg rundt $ 8, eller du kan kjøpe i bulk for å redusere kostnad per kort. Og forresten, dette er ikke den eneste virksomheten som selger foster gratulasjonskort, så det er tilsynelatende et marked for dette unike produktet.

2. Cremation Smykker

Michele Palenik fra Purple Cloud Studio tilbyr "egendefinerte kremeringsminner", som du kanskje tror er fancy urner for din kjære ashes, og sikkert nok, hun har de.

Men hvis du liker det, hun vil også gjøre asken seg til smykker eller kremeringssolfangere. Hun lager også papirvekter og skulpturer fra dem. Palenik kan gjøre alle disse produktene fra menneske eller kjæledyr aske, og hver og en kommer med et ekthetsbevis.

Palenik annonserer ikke priser på nettstedet hennes, men andre bedrifter som tilbyr lignende produkter, lister dem til priser på minst noen få hundre dollar. Cremation Solutions vil lage en ekte diamant med asken din elskede, lading fra $ 3.500 til nesten $ 8000, avhengig av størrelsen.

3. Irsk skitt

Den irske uavhengige sier at Auld Sod Exporting Company selger canisters irsk smuss til kunder i USA og Canada for rundt $ 15 per pund. Det er sanitert for å forhindre at utenlandske mikrober sendes over grenser.

Hvem kjøper alt det smuss? Det er ikke gartnere. Begravelsesdirektører er de beste kundene. Den nostalgiske irsk-amerikanske tradisjonen med å sprinkle litt irsk jord på en avdødes kiste skapte etterspørselen, og nå tilbyr mange begravelsesdirektører skitt som en del av deres tjeneste.

Denne lille markedet nisje er ikke så liten som du kanskje tror. Auld Sod har solgt titusenvis av beholdere av irsk smuss.

4. Sockscriptions

Har du fornyet sokkabonnementet ditt? Hva - du har ikke en? Vel, det er på tide å registrere deg.

Et selskap som heter BlackSocks, har solgt "sokscriptions" i 70 land, ifølge en ny artikkel. Kunder får sokker sendt til dem med jevne mellomrom. De må aldri igjen handle for sokker, og parene vil alltid matche. Selskapet anslår at dette kan spare 27 dager i løpet av livet. Hvem ønsker å tilbringe nesten en måned av sitt liv å kjøpe sokker?

Hva er prisen for denne tjenesten? Det er alternativer, men hvis du vil ha tre par levert tre ganger per år, vil det kjøre deg 66 euro årlig (ca $ 80).

5. Stjerners navn

Ja, du kan ha en stjerne oppkalt etter noen (eller deg selv) av International Star Registry. Dessverre vil forskere ikke offisielt anerkjenne navnet, selv om det vil bli opphavsrettsbeskyttet og publisert sammen med stjernens koordinater, i en katalog med tittelen "Ditt sted i kosmos." Du får også et innrammet sertifikat.

Prisene starter på $ 54 for "Custom" -pakken, og går så høyt som $ 154 for "Ultimate." Selskapet har eksistert i 35 år nå, så tilsynelatende der er noen kunder.

6. Voodoo Spells

Hva kan du gjøre hvis du vil komme tilbake sammen med din eks, finne en bedre jobb, eller vinn deg stor på kasinoet? Bare kjøp riktig voodoo stave fra Doktor Snake.

En stave for å få din eks tilbake kommer til å kjøre deg 170 britiske pund (ca $ 265), og du får en komplett "conjure box" med alle nødvendige magiske ingredienser. En stave for å hjelpe deg med å finne en god jobb, er den samme prisen. Og alle staverne synes å ha generert testimonials fra fornøyde kunder.

Det er ikke klart hvor mange folk som kjøper, men nettsiden har eksistert i nesten 15 år.

7. Doggles

Hva er Doggles? De er selvsagt beskyttende beskyttelsesbriller for hunder. Nå når din pooch henger hodet ut av bilvinduet på 60 miles per time, vil han være trygg (vel slags).

Selger de? Ifølge Real Business gjør produsenten $ 5 millioner i salget årlig.

8. Kjærlighetserfaring

Vil du vite hvordan det er å være kjent? Folkene på Celeb4aday.com vil "vise deg den ultimate kjendisopplevelsen med din egen personlige paparazzi!" Det er riktig, du kan bli hounded og fotografert akkurat som alle de trakasserte filmstjernene, hvis du bor i (eller kan reise til ) en av de utvalgte byene der tjenesten tilbys.

Hva vil du betale for denne falske berømmelsen? "A-List Package" får deg fire paparazzi som vil følge deg rundt i 30 minutter og stille deg spørsmål, rope navnet ditt og mer, og denne tjenesten er priset til bare $ 549,99.

Tilsynelatende er det nok kunder til å inspirere andre falske paparazzi, fordi Celeb4aDay.com advarer besøkende til deres nettside: "Ikke bli lurt av copycats."

9. Human urin

Hvorfor vil noen ha en flaske urin fra BuyCleanUrine.com? Fordi deres "prøver er helt naturlige, laboratorietestet, alkohol, narkotika og nikotinfri."

Med andre ord, kunder kjøper dette produktet for å bestå dopingtest. La oss håpe de ikke selger urinen til mange piloter. Og hva skjer med video-testimonials fra kunder? Er ikke den slags nederlag formålet med å betale for dette bedrag?

Hvor mye gjøre folk betaler? I øyeblikket er en "lommestørrelsesflaske" på salg for 87,38 dollar. Ikke dårlig merking for godt brukt vann.

10. Hangover-hjelpere

Festen var morsom, men huset er en katastrofe om morgenen og hodet ditt er pounding, så hva kan du gjøre? Hvis du bor hvor som helst i nærheten av Boulder, Longmont eller Fort Collins, Colorado, kaller du Hangover Helpers. Deres mannskap vil rush over med Gatorade og frokost burritos for deg, og deretter rydde opp huset mens du gjenoppretter. De hevder: "Ditt hus vil se renere ut enn det har hele semesteret."

Hva belaster de? Bare $ 20 per romkamerat! Hmm ... Det virker ikke som nok, spesielt etter at de har dukket opp på Fox News, CBS News, og i et dusin aviser. Men kanskje kommer de til å beholde overlegen øl.

Din sving: Kjenner du til andre gale bedrifter å legge til i listen? Vennligst del.

Skrive Inn Din Kommentar