Penger

Glem gresskar Spice. Denne Guy Cashes inn på en uventet høst favoritt

Glem gresskar Spice. Denne Guy Cashes inn på en uventet høst favoritt

Husk den fyren som slått 2015 blizzards i Boston til en kjølig sidegas, Ship Snow, Yo? Han kom tilbake, denne gangen med høstende muntre med færre kalorier enn en gresskar-krydder latte.

Kyle Waring lanserte Ship Foliage i oktober 2015, tilbyr å sende en trio av ekte New England-hentet lønn etter nesten hvor som helst i verden for $ 19,99 per pakke, pluss frakt.

Waring sa at han mottok 250 ordre i sin første uke, som utgjør en kul $ 5000 i inntekt fra Ship Foliage lanseringen alene.

Løvverk som en tjeneste (FaaS): Kort høst, lang bevaringsprosess

Selv om videoen ser ut som å samle blader å selge, er like enkelt som å ta en ekskursjon, har denne virksomheten en kort, vanskelig årstid.

"Løvsesongen varer vanligvis til den første frosten, som vanligvis begynner november," forteller Waring i 2015. "Basert på noen av diskusjonene med meteorologer og forskning har vi i år opplevd et varmere fall. Jeg håper sesongen varer til midten av november! "

Behandlingsprosessen er tidkrevende, men nødvendig for å forhindre at bladene kommer som en konvolutt full av tørkede bladkrummer. Waring sa det tar sju dager.

"Jeg vil suge hvert blad i en glyceroloppløsning blandet med vann og en liten mengde ammoniakk i to til tre dager," forklarer Waring, før lufttørking og trykke mellom boksider i noen dager.

Kan Skip Snow, Yo Guy erobre fire sesonger for frakt?

Mens vekkingen av Ship Snow, Yo avhenger av Mother Natures planer for Boston-området hver vinter, har høsten en tendens til å være pålitelig. Selv en fem-ukers leveringsperiode for bladelskere over hele verden kan gi Waring et betydelig redeegg.

Men hva skal han gjøre for å kutte sesongmessige fraktmarkedet i vår og sommer?

"Jeg ønsker ikke å dominere alle fire sesonger av frakt," hevdet Waring. «Fraktvirksomhetene er ganske mye arbeid både for min kone og meg.» Han planla å ta seg fri etter snøskipsesongen, men han har vurdert muligheter for en vårservice for Boston-markedet.

"Jeg er ikke helt sikker på om det er et forsvarsprodukt for vår og sommer som er unikt for New England," aksepterte Waring.

I mellomtiden har Ship Foliage ... skal vi si, blomstret. Selskapet leverer ikke bare konvolutter av bevarede blader lenger.

Waring, med hjelp fra to deltidsansatte, distribuerer blader til butikkene i New England og tilbyr mer enn 20 produkter, fra bevarede bladsmykker til sesongbaserte gavekasser.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun har førstehånds erfaring med krumme bladkuverter.

Skrive Inn Din Kommentar