Penger

Ønsket: En Prince Fan med gale arkivering ferdigheter til å jobbe i Paisley Park

Ønsket: En Prince Fan med gale arkivering ferdigheter til å jobbe i Paisley Park

Redaktørens merknad: Arkivkatalogen assisterende jobb hos Paisley Park er ikke lenger tilgjengelig.

Tenk deg å gå i fotsporene til en musikalsk legende, og jobbe i samme rom hvor den sena, multi-Grammy-vinnende prinsen skapte album og filmer.

For en heldig jobbsøker kan det være en realitet.

Prins Paisley Park eiendom i Chanhassen, Minnesota - som åpnet for publikum som et museum i fjor etter artistens død i april 2016 - er leter etter en arkivkatalog assosiere, ifølge en jobbpost på Indeed.

Dette høres ut som en drømjobb for en Prince-fan. Arkivkatalogforbundet ville være ansvarlig for katalogisering av museets samling - arkivering og vedlikehold av et datastyrt system - samt å bidra til å rengjøre og overvåke utstillinger, gjennomføre forskning og bistå med artefaktrekvisisjoner og lån.

Prins eiendom søker en person med minst ett års erfaring med arkiver eller katalogisering. Selv om emnet du har å gjøre med, kan være spennende, advarer stillingen på posten at katalogforeningen trenger å "takle gjentatt intens arbeid og prosedyrer" og "takle [en] ekstremt tung arbeidsbelastning."

Den ideelle arbeidskandidaten må også:

  • Ha god grammatikk, tegnsetting og stavemåte
  • Vet hvordan du bruker en Mac og har gode skriveferdigheter
  • Ha gode kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter
  • Kunne behandle sensitiv informasjon og opprettholde konfidensialitet
  • Kunne kjøre bil

Åpenbart vil litt kunnskap om Prince være nyttig for denne konserten, men boet er også på jakt etter noen med bakgrunn i historiske studier og forskning som vet hvordan de skal jobbe med Quark Express og Adobe Photoshop.

Denne jobben oppføring er for en heltidsposisjon med timer som kan inkludere netter, helger og helligdager. Lønnsbeløpet var ikke inkludert i noteringen, men jeg har kommet ut til Paisley Park for mer informasjon og vil oppdatere dette innlegget når denne informasjonen blir tilgjengelig.

I jobbseksjonen på Paisley Parks nettsted står det at interesserte jobbkandidater må fylle ut denne søknaden og sende den til [email protected] eller faks den til (901) 344-3232. Du kan også søke via Indeed, ved å klikke her.

Hvis en heltidsarkivistikk ikke ser ut som konserten for deg, men du er interessert i å jobbe hos Paisley Park, finnes det flere andre åpninger for tiden, inkludert de for full- og deltidsansatte arbeidstakere, en fulltidssikkerhetsleder, en deltidsbillettforening og en deltids-turoperatør tilknyttet. Se museets jobbside for mer informasjon.

Og som alltid, for flere kule og unike jobbmuligheter, som The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook for å holde seg i løkken.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar