Penger

5 Deltidsjobber fra hjemmet som er ansatt akkurat nå

5 Deltidsjobber fra hjemmet som er ansatt akkurat nå

Redaktørens notat: Programmer er ikke lenger akseptert for kundeservicen, men mange andre fantastiske jobb-hjemme-jobber er tilgjengelige på vår side! Og sørg for å sjekke tilbake ofte, da vi alltid legger inn killerjobber som vi finner dem!

Vi er alltid på utkikk etter nye arbeidsmuligheter for deg.

Men hva om arbeids- eller familieforpliktelser holder deg fra å få en fulltidsjobb? Hvilke alternativer har du?

Du kan få en høyt betalende sidegig, bli med Swagbucks, starte din egen virksomhet ... eller snag en deltid jobb-hjemme-jobb som en av disse.

5 Deltid, Arbeide-From-Home Jobs Hiring Now

Klar, sett, arbeid hjemmefra!

1. Bruker Lykke Officer for stor helse

Digital medisin oppstart Big Health er på utkikk etter en brukervennlighetskonsulent for å hjelpe kunder med sin Sleepio app.

Sleepio er et digitalt søvnforbedringsprogram som har utprøvde kognitive og atferdsmessige teknikker, men er utformet for å føles mer som underholdning enn medisin. I denne rollen vil du svare på spørsmål fra kunder og feilsøke eventuelle problemer som kommer opp.

Du må bo i Pacific Standard-tidszonen eller i U.K, og være i stand til å forplikte seg til 6-15 timer per uke over tre dager, inkludert minst en helgedag.

2. SEO Strategist for Black Fin

Er du en SEO rockstar? Søk deretter på denne jobben hos Black Fin, et markedsføringsbyrå for advokatfirmaer.

Du vil være ansvarlig for å skape en "handlingsbar" strategi for å forbedre sine kunders SEO rangeringer. I tillegg til å knuse det på SEO, må du være datastyrt og ha gode kommunikasjonsferdigheter.

Selv om stillingen er bare 20 timer i uken, noterer selskapet seg at det er "ute etter lagspillere interessert i langsiktige muligheter og potensial for mer ansvar i fremtiden."

3. Content Proofreader for Maxim Group

Maxim Group, en "fullverdig investeringsbank, verdipapirer og verdipapirforetak," er på jakt etter en deltids korrekturleser og redaktør.

Din hovedoppgave vil være redigering, men du får også muligheten til å produsere noe originalinnhold.

Den ideelle kandidaten har bakgrunn i forskning og kan håndtere flere prosjekter samtidig. En bachelorgrad i et relevant fag er også nødvendig.

4. Facebook Ad Manager for Bounce Fitness

Ringer alle Facebook-junkies! Hvis du kjenner deg rundt Power Editor, ønsker Bounce Fitness deg.

Personlig treningsfirma i hjemmet leter etter en Facebook-annonsebehandler for å bli med i teamet sitt eksternt.

I tillegg til Facebook-annonser, vil du også kjøre et bloggeroppsøkelsesprogram, skrive redaksjonelt innhold, rapportere analyser og administrere andre sosiale kanaler.

5. Kundestøtte for stillestående fremdrift

Som kundeservicerepresentant for Tacit Progression, gir du "telefon og e-postsupport for en online applikasjon."

For å være kvalifisert må du være "gjennomgående vennlig og positiv med høy tålmodighet" og i stand til å arbeide med "minimal tilsyn".

Du vil jobbe 2-6 timer per uke til $ 15 per time. Når du jobber, er helt opp til deg - du trenger bare å svare på alle e-postmeldinger og samtaler før slutten av arbeidsdagen.

Din sving: Gjør noen av disse jobbene dine fancy?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar