Penger

3 Legit Work-From-Home Jobs som betaler godt og har store fordeler

3 Legit Work-From-Home Jobs som betaler godt og har store fordeler

Arbeide hjemmefra har mange fordeler - spesielt hvis du vet hvordan du unngår de svært unngårbare utgiftene.

Jeg gjør det en gang i uken - stor fan.

Så hvis du har ment å søke om en ny jobb, er det ditt unnskyldninger start: Vi fant tre fantastiske bedrifter som ansette arbeidstimer, fordelene er inkludert.

1. En Humbly Confident Deltidsstøtte Rep for at du trenger et budsjett

Vi skrev om denne stillingen langt tilbake da (i oktober i fjor). Du trenger et budsjett (eller YNAB) er igjen, søker deltid, arbeidsstøtte fra hjemmet.

Hvis du ikke fanget kjernen fra navnet, er YNAB en budsjetteringsprogramvare. Det startet tilbake i 2004 og fortsetter å trives. Det er sannsynligvis fordi det bestreber seg på å behandle sine kunder så godt som gull gjennom sitt kundesupportsystem.

Og du kan bli en del av det. Som støttestøtte hjelper du YNAB kunder med den beste mulige opplevelsen ved å svare på spørsmål, løse problemer, gi råd og være hyggelige.

Kvantitativt bør du kunne svare minst 60 e-postmeldinger i en fire timers skift og jonglere på noe som tre live-chatt på en gang. Bonuspoeng hvis du allerede er fan av YNAB og har kundesupportopplevelse.

Hvis du lykkes med å passere prøveperioden på 8 uker (den er betalt - $ 13 i timen), jobber du 20 til 30 timer i uken og tjener $ 13 til $ 17 i timen. Du vil gjøre dette fra hvor som helst med pålitelig internett.

Perks inkluderer å være tvang å ta ferie (bare tuller, men YNAB tar vacay seriøst) og muligheter for å åpne en tradisjonell eller Roth 401 (k).

Hvis du er interessert, les hele jobbseddelen og søk.

(Vær oppmerksom på at denne jobben alltid er åpen og opererer på rullende grunnlag, så ikke føler at du må hoppe over treningsstudioet - selv om dette kan være en god unnskyldning.)

2. Kundestøtte Advokat på Kayako

Her er en annen "jobb fra hvor som helst med internettforbindelse" jobb!

Kayako er en kundeservice plattform som hjelper bedrifter med å forbedre sine kundeforhold. Hvis du er en stor fan av kundeservice, kan dette være en passform.

Ditt primære ansvar vil være å svare på kundespørsmål gjennom chat, e-post og et fellesskapsspørsmål. For å gjøre det, bør du være (eller bli) en ekspert på Kayako-funksjoner.

For å lykkes, trenger du gode kommunikasjonsferdigheter, minst et års erfaring i kundesupport, og vet litt om datamaskiner (som, hva er en cache?).

Min favoritt del av stillingen er fordelene: aksjeopsjoner, ubegrenset betaltid, pensjon, privat helseforsikringspakke (inkludert 50% av et treningsmedlemskap), alt utstyret du trenger, fleksible timer og barnevaktkuponger ... blant andre fordeler.

Hvis du er interessert i å lære mer, sjekk jobben oppføringen på Go Remote, og bruk det.

3. Kunde Supporter for FullStory

Ønsker full historie? OK, så teknisk, tilbys denne jobben av The Yeoman, et "samfunn av støtteeksperter." (Vi skrev om selskapet da det var ansatt agenter for å jobbe med Vimeo.)

Nå ansetter kundesupportører til FullStory, en app for nettsteder som samler kundeopplevelsesdata for å se hva som fungerer og hva som ikke er.

Den eneste fangsten: Du vil jobbe eksternt fra den østlige tidssonen. (Du må bo der.) FullStory gir også prioritet til de som bor i Michigan, New York, South Carolina og Virginia.

Som kundeforespiller vil du forespråkere på vegne av kunder med FullStorys designere, ingeniører og andre interessenter. For å gjøre det, vil du administrere og utvikle supportdokumentasjon og -prosesser, og opprette produktivitetsforbedrende verktøy.

Til slutt er du der for å gjøre kundene lykkelige.

I tillegg til å være empatisk og lidenskapelig, bør du ha sterk skriftlig engelsk kommunikasjonsferdighet, tidligere teknisk støtteopplevelse (minst to til fire år) og et videregående diplom, selv om noen høyskole er foretrukket.

Fordelene er fine: fleksibel arbeidsplass, "konkurransedyktig" lønn og fordeler, og en ny datamaskin. Selskapet kommuniserer også tilsynelatende med mange memes og animerte GIF, så det er kult.

Hvis du er interessert i å lese hele jobposten, sjekk den ut på Brukbar. Du kan søke om det også.

Forfatterens notat: Jeg mailet The Yeoman for en bedre ide om hva en "konkurransedyktig" lønn er. Jeg oppdaterer deg her når jeg hører tilbake!

Din sving: Bruker du noen av disse jobbene?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar