Penger

Denne kvinnelige oppvarmede pads for å lette hennes smerte - nå selger de dem

Denne kvinnelige oppvarmede pads for å lette hennes smerte - nå selger de dem

Da Kate Sauls var i en bilulykke i 1993, endret hennes liv på flere måter enn en. Hun led ikke bare en alvorlig skade, men utviklet også ideen til en bedrift.

"Jeg løper rundt og forteller folk at min virksomhet ble startet ved et uhell fra en ulykke," sa Sauls. "Dekkens forkant brettes opp under. Min fot ble tatt under dekkene og den elektriske bremseenheten. Det poppet bare min fot av. "

Heldigvis var legene i stand til å reattach foten hennes, men gjenoppretting var en langsom prosess. Hun hadde flere skader, inkludert nerveskader i nakken og skulderen. For det første året var hun rullestolsbundet, oppvokst to barn som enslig forelder og levde utenfor velferden.

"Da jeg ikke kunne komme til terapi eller var mellom behandling, sa doktoren meg om å bruke mikrobølgeovn på nakken og skulderen," sier hun. "Så jeg prøver å holde disse risposene og pakker på nakken og skulderen og bære et barn. Det var umulig. "

Det var da ideen klikket. Sauls fant ut en måte å forbedre utformingen av en varm og kald terapipute og kalte den Kozy Collar.

"Jeg visste bare hva som måtte være i denne vesken, det måtte være flatt og ribbet slik at det ikke skiftet rundt, og jeg trengte et hull for nakken min for å gå inn," sier hun.

Uten forretningsmessig bakgrunn og lite i form av kapital, begynte hun å kjøpe de billigste forsyningene hun kunne finne for å sy sin versjon av skulderpakningen på kjøkkenbordet.

På den tiden bodde Sauls i § 8 boliger. Den neste tingen hun visste folk begynte å spørre, "Hei, kan jeg få en?" Hun husker å jobbe døgnet rundt for å sy, pakkebokser og gjøre seg klar til neste fagutstilling for å selge sin oppfinnelse.

"Noen ganger ville vi bare ha nok penger til å betale booth leien og gassen for å komme dit," sier hun. "Den første $ 20 vi gjorde, ville jeg ta barna mine til konsesjonen står og vi ville spise frokost."

Til slutt betalte det seg. Sauls sier at hun i løpet av ni måneder laget $ 64 000 på sitt nye produkt på lokale håndverkskunst og loppemarkeder. Hun var endelig i stand til å miste regjeringshjelp og sørge for sin familie.

Ved begynnelsen av 2000-tallet hadde Sauls åpnet et lager med ni heltidsansatte. De solgte Kozy Collars til små bedrifter og store boksforretninger. Men hennes virksomhet, som mange, kom til en skremmende stopp under den store resesjonen.

"Vi hadde mange små bedrifter bare gå ut av virksomheten," sa Sauls. "De betalte oss aldri. Da hadde vi mye av vår store virksomhet sakte å betale oss. Så jeg trekker et nytt boliglån. Jeg finansierer lønn ut av lommen min og prøver å holde alt i orden. "

Hun til slutt slo av sine ansatte og gikk tilbake til å produsere varmeinnpakninger som gamle dager - hjemme. Men det var ikke slutten.

Nye problemer, nye løsninger

I 2013 kom en annen produktide fra et smertefullt problem - denne gangen med kneet. Sauls våknet midt på natten med ubehagelige smerter og bestemte seg for å sette på en av sine opprinnelige varmeputer. Det eneste problemet? Det ville ikke bli på plass.

"Jeg trodde," jeg vil bare ha hjelp. Jeg skal finne ut det, "husker hun. "Jeg reiste meg og gikk inn i garasjen min. Jeg trengte en varmepute som skal strekke seg og som passer meg rundt kneet. "

Hun sier hun fant en gammel genser som til slutt løste problemet.

Det var da ThermaStretch kom til å bli.

Sauls var redd for å mislykkes, men hennes barn, nå eldre, oppfordret henne til å starte en familiebedrift. De kom opp med $ 20.000 for å få et verktøy patent og dannet selskapet Livell Company - som betyr "leve bra."

I utgangspunktet begynte de å selge på tredjeparts nettsteder som Amazon og Etsy. I år utvidet selskapet til TV da HSN ba Sauls om å være en del av sitt American Dreams show. Sauls sier at på bare åtte minutter solgte de 750 ThermaStretch-enheter for 39,95 dollar hver og genererte nesten 30.000 dollar i omsetning.

Et skudd i stor tid - med Walmart

Sauls sier at i løpet av årene har hun gjort opp på $ 1 million som selger varmeinnpakninger. Selv om det høres ut som mye, har hun ennå ikke å ta en vanlig lønnsslipp.

Men hennes økonomiske woes kan snart være over.

I år søkte Sauls for Walmart's Open Call, et arrangement som samler amerikanske entreprenører for å legge sine produkter i håp om å plassere dem på Walmart hyller over hele landet.

"Min søster Fran O'connor gjorde forskningen på nettet for å finne ut prosessen og gjøre innlevering av alle skjemaene, sier Sauls. "Så ut av det blå, sier Walmart," Er du tilgjengelig for å kaste produktet til en lokal butikkleder? ""

Det hun ikke visste var at Walmart allerede hadde besluttet å invitere henne til sitt hovedkvarter i Arkansas for Open Call.

"De kom ut med kake og ballonger," sier hun, og refererer til en gruppe av Walmart-ansatte. "Kastet en liten fest i midtgangen. Det var spennende ... Tanken om at et firma som Walmart vil ha produktet på hyllen, ville være en slags sikkerhet, suksess. "

Den 13. juni stakk Sauls sammen med sin søster og sønn ThermaStretch til Walmart-kjøpere under et 30-minutters møte i Bentonville, Arkansas.

Noen gründere landte avtaler på stedet. Sauls fikk ikke et ja - men hun fikk heller ikke et nei.

"[Kjøperen] sa at de ikke jobber på deres [hylle skjermer] til våren," forklarer hun. "Så vi kommer tilbake om høsten, snakk om emballasje, liming og alle slags ting. Vi er glade og har noen lekser å gjøre ... Det er reisen. Vi vil justere litt her, justere litt der, og hør på hva de har å si. "

Selv om hun forlot Walmart's Open Call midlertidig tomhendt, tilbyr Sauls dette rådet: "Hvis du er lidenskapelig om det, vær ikke redd for feil, for det er veien til suksess."

Christie Post, overvåker produsent og vert på The Penny Hoarder, er alltid å finne måter å lage historier visuelt. Du kan se videoene hun produserer på YouTube. Abonner og gi henne en shoutout @ christiepost.

Skrive Inn Din Kommentar