Penger

Disse 6 selskapene trenger Work-From-Home kundeservice Reps akkurat nå

Disse 6 selskapene trenger Work-From-Home kundeservice Reps akkurat nå

Arbeid fra hjemmet er ikke for alle, men for noen betyr det frihet, fleksibilitet og mulighet til å skape en sunn balanse mellom arbeid og vel resten av livet.

Og det er derfor vi her på The Penny Hoarder er alltid på utkikk etter gode jobb-fra-jobben muligheter for deg!

6 jobber fra hjemmet jobber som er åpne nå

Dagens batch av jobb-fra-jobben har noe for alle: deltid, heltid, fantastiske fordeler. Les videre for å se om en av disse jobbene er riktig for deg!

(Og hvis du leter etter måter å lage selv mer penger hjemmefra, sjekk ut disse 32 legitime måtene å tjene litt ekstra penger.)

1. Customer Experience Associate hos Storq

Storq er et klærfirma som selger enkel, go-to maternity wear.

Selskapet er for tiden på jakt etter en deltidsansatt kundeopplevelse for å håndtere kundeforespørsler, feilsøke fraktproblemer, tilby dimensjonering og stilråd og administrere avkastning.

Du bør ha "en skikk for riktig stavemåte og grammatikk", være en uavhengig arbeidstaker og kunne kommunisere med kunder i en vennlig, conversational tone.

Søkere bør også ha eller jobbe mot en bachelorgrad. Bonuspoeng hvis du har brukt helpdesk-programvare før.

I denne rollen vil du jobbe mellom 15-20 timer per uke, og det kan være fra ganske mye hvor som helst. (Alvorlig - tilsynelatende, selv Mars er akseptabelt så lenge du har en pålitelig internettforbindelse!)

Ingen ord ennå på hva denne stillingen betaler, eller hvilke fordeler en kundeopplevelse assosierer kan ha, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi finner ut.

Her kan du søke om denne stillingen og lære mer om Storq.

2. Samfunnsforbindelser ved Khan-akademiet

Khan Academy er en online læringsressurs som hjelper studenter i alle aldre til å lære og studere i sitt eget tempo.

Selskapet er for tiden på jakt etter en deltidssamfunnsforbindelse for å vokse og forvalte frivillighetsprogrammet og for å sikre at læringssamfunnet har tilgang til de ressursene de trenger.

Du vil også være ansvarlig for å forbedre dokumentasjon og prosesser, håndtere brukerrapporter, talsmann for fellesskapsbrukere, moderere kommentartabeller og adressere og diffundere problematiske situasjoner på riktig måte.

Du bør ha en til tre års erfaring med nettsamfunn, gode, tilpasningsdyktige skriftlige kommunikasjonsferdigheter og en "sterk flyt i memes, Internett-trender, gifs og / eller pappa vitser."

Tidligere erfaring med arbeid eller frivillig arbeid i et pedagogisk miljø og tidligere deltakelse i Khan-akademiet et pluss.

For å starte, vil du jobbe ca 20 timer i uken, selv om det kan være potensial til å jobbe flere timer om nødvendig.

Betaling og ytelser er ikke inkludert i stillingen, men vi har kommet ut til selskapet for detaljer og vil oppdatere innlegget når vi finner ut mer informasjon. Du kan sjekke ut en liste over ansattes ytelser på Khan Academys karriere side.

Søk om denne stillingen og se den opprinnelige jobboppføringen.

3. Kundesupport Spesialist på B2Gnow

B2Gnow gir regjeringer av alle størrelser med omfattende programvare for mangfoldighetsadministrasjon.

Selskapet er på utkikk etter en heltids kundesuksespesialist i eller rundt Phoenix, Arizona-området, selv om fjerntliggende steder vil bli vurdert.

Som kundesupportsspesialist blir du opptatt av å administrere daglige aktiviteter for og fremme sterke relasjoner med tildelte kunder, slik at serviceforespørsler blir riktig adressert og identifisere og anbefale interne forbedringer, sammen med ulike andre prosjekter underveis.

Du bør ha sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter, erfaring med SaaS-baserte plattformer og tidligere erfaring som arbeider innenfor kundesuksessene.

Søkere skal ha en bachelorgrad og ha minst fem års relevant erfaring, sammen med en ferdighet i Microsoft Office-programvare.

Jobben krever en vilje til å reise, og betaler mellom $ 50.000 og $ 75.000. Fordelene inkluderer medisinsk, tann- og synsforsikring, et 401K program med selskapskamp og betalte ferier og ferier.

Søk om denne stillingen og lære mer om de spesifikke kravene.

4. Kundeservice Representant for Lesterland

Lesterland utvikler og støtter WordPress-plugins med fokus på organisasjoner som bruker Google Apps.

Selskapet ser etter en deltids kundeservice representant for å svare på e-post spørringer, identifisere trender i problemene kundene står overfor, oppdater regelmessig FAQs delen på nettstedet og foreslå og teste fremtidige produkt iterasjoner.

Du bør ha litt kunnskap om WordPress og måten plugins brukes, og bør være høflig, tålmodig og ha en over gjennomsnittlig forståelse av hvordan nettet fungerer - grunnleggende HTML, PHP eller Javascript kunnskap er et pluss.

Teamet bak Lesterland er basert i Storbritannia, men du kan jobbe hvor som helst så lenge du er tilgjengelig i kjernearbeidstiden for Eastern Standard Time.

Fra nå av har selskapet behov for å tilegne seg to timer om dagen til rollen, selv om timer kan øke mens du lærer og utvikler seg. Disse timene er fleksible, og selskapet vil samarbeide med deg for å dekke enhver tid du måtte trenge.

Når det gjelder lønn, noterer noteringen seg at lønn vil være konkurransedyktig og vil avhenge av erfaring og evner.

Lær mer om denne stillingen og finn instruksjoner om hvordan du søker.

5. Kundesuksessantrepresentant på CrowdOx

CrowdOx er en løftehåndteringsprogramvare som tillater KickStarter og Indiegogo prosjektskapere å lage og sende undersøkelser for å øke finansieringen og verifisere backer-ordrer.

Selskapet er på utkikk etter en kundesupportrepresentant for å svare på innkommende anrop, e-post og chatter, ombord på nye kunder, overvåke kundekontoer og bidra med velskrevne artikler til selskapets brukerstøtte.

Du bør ha et flytende språk på engelsk, gode (og muntre og morsomme) skriftlige og verbale kommunikasjonsevner, to eller flere års erfaring i kundeservice og muligheten til å bruke og lære andre hvordan du bruker ulike elektroniske verktøy, slik som som Google Disk og DropBox.

Du vil sette din egen tidsplan og jobbe fra praktisk talt hvor som helst, og oppfordres til å ta ledig tid når det trengs. Ingen ord om hva denne stillingen betaler, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Lær mer om denne stillingen og å søke.

6. Kunde Suksess Representant på Justworks

Justworks tilbyr små bedrifter en online plattform for selskapets fordeler, compliance og lønn.

Som kundesupportrepresentant på Justworks, kommuniserer du med kunder via telefon, email og chat, støtter oppdateringer til lagkameratene dine og jobber med prosjekter for å forbedre støtteinnholdet.

Dette er en overnattingskifte (basert på Eastern Standard Time), så du bør være en nattugle. Dette er en heltidsposisjon, og du vil jobbe tre eller fire netter per uke. Etter en kort treningstid vil du kunne jobbe hjemmefra.

Du bør ha en bachelorgrad, bevist kundesupport ferdigheter, sterk skriftlig og verbal kommunikasjon og evnen lære nye og kompliserte produkter og bidra til å bryte dem ned i enklere vilkår. Du bør også være en kreativ problemløser og ha erfaring med å jobbe eksternt.

Ingen ord ennå på hva denne stillingen betaler, men i henhold til nettstedet, har ansatte nydelige fordeler, inkludert medisinsk, tann- og synsforsikring, velværeprogramtilbud, ledertrening og et ansattsprosjekt.

Finn ut mer om denne stillingen og hvordan du søker.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar