Penger

8 forhandlere som ansetter mange sesongbaserte ansatte (pluss rabatter!)

8 forhandlere som ansetter mange sesongbaserte ansatte (pluss rabatter!)

Jeg cringe for min bankkonto skyld hver gang ferien går rundt.

Mellom reiser for å se familie og kjøpe altfor mange gaver, er det en tøff tid for den sucker. Og den triste tingen er, alt virker så uunngåelig og ukontrollabel.

Men denne høysesongen har jeg endelig en jobb. Jeg har også funnet et vell av sesongbaserte jobber i august.

Nå har jeg funnet enda mer, men alle disse stedene tilbyr også butikkrabatter.

Jepp - Hvis du jobber på disse stedene på deltid, kan du midlertidig få rabatter på produkter, inkludert kosmetikk, sjokolade, dagligvarer og til og med sko.

Så dette er min motiverende tale til deg: Ikke la ferien få bankkontoen din nede. Snarere tjen penger, og lagre på gaver. I tillegg kan du til og med være i stand til å splurge på deg selv en gang.

8 selskaper ansetter sesongarbeidere nå

Hold pusten - eller ikke - fordi dette er en lang, men saftig liste. For din skimming letthet (ja, jeg vet at du ikke vil henge på hvert ord), oppførte jeg selskapene alfabetisk.

Oh, og vi fant noen edelstener for dere også kanadiere!

1. Kjente Fottøy

Har en tilhørighet for sko? Jeg også. Dette rimelig skoforhandler ansetter 76 sider verdt sesongmessige medarbeidere over hele landet.

Som tilknyttet, vil du engasjere kunder, opprettholde bestilling i butikken (som å sette bort alle disse dang skoene!) Og behandle forsendelser. Du bør være lidenskapelig og personable.

Du vil motta "konkurransedyktig" lønn, og fordi selskapet inspirerer folk til å ta det neste * trinnet * (få det?), Tilbyr det god plass til fremskritt hvis det er ønskelig. Du får også rabatt på 30% rabatt.

Se listen over sesongbaserte stillinger for å se om din forhandler er ansatt.

2. Gap, Inc.

Gap, Inc. er stort. I tilfelle du ikke skjønner hvor stor det omfatter Gap-franchisen (tenk: Outlet, Kids, Body ...), Banana Republic, Old Navy, Athleta og Intermix. Hvilket betyr, hallo, sesongarbeid.

De fleste av disse stillingene er for salgsforbindelser, som krever at du samhandler med kunder, følger instruksjoner for å møte tidsfrister, jobber fleksibelt (netter, helger, helligdager) og løfter opptil 30 pund. Tidligere detaljhandel erfaring er foretrukket, men ikke nødvendig.

Selv om lønnen ikke er oppført, Du vil motta rabatter for Gap, Banana Republic og Old Navy. Den angitte prosentdelen er ikke oppført og sannsynligvis varierer fra butikk.

Du finner stillingene på selskapets karriereside. Bare søk "sesongmessig".

3. Godiva

Med denne sesongmessige konserten kan du få sjokolade og spise den også. Over hele landet - og Canada - Godiva butikkene er ansatt sjokolade. Jeg ville ikke tankene å legge den tittelen ved siden av navnet mitt: Chocolatier Carson.

Som en chocolatier, vil du fungere som en merkevareambassadør ved å ta opp kundeproblemer og anbefale produkter. Du bør være utgående og villig til å presse deg selv til å møte og overgå salgsmål.

Erfaring i detaljhandel er foretrukket, men ikke nødvendig. Du bør være fleksibel i planleggingen din (tenk: helligdager), men det virker verdt det.

Fordelene inkluderer timelønn med bonuspotensial, "Generøse" medarbeiderrabatter, utdanningsassistanse og muligheter til å vokse i selskapet hvis du ønsker det.

Godiva mistenker at sesongens konsert vil vare gjennom februar (tenk: Valentinsdag!). Det er 53 sider med steder som ansetter chocolatiers, skiftledere og boutiqueforvaltere, så vi håper sikkert at du kan finne din by (eller naboen) på listen.

4. L.L. Bean

Hei, nye Bean Boots! L. L. Bean Arbeider sesongbaserte arbeidsgivere - hvem vil motta 40% rabatt på merch.

Disse sesongbaserte jobbene ligger i hele USA og inkluderer åpninger for detaljhandlere, salgsrepresentanter (en selv for sykkel, båt og ski), vedlikeholdsteknikker og salgsforbindelser.

Fordelene er at høyt ansattrabatt, tilgang til 401 (k) -planen, feriepenge for feriearbeid, premiebetaling for tredjepartskifter og, for de i Maine, tilgang til treningssenter og arbeidstakerbutikk.

Nettstedet sier en tilstrømning av muligheter vil bli lagt opp sent på høsten, så fortsett å sjekke tilbake.

5. Lands End

Jeg liker dette selskapet for sin levetidsgaranti. Jeg liker det enda mer fordi det ansetter sesongarbeidere.

Hver posisjon tilbyr "konkurransedyktig" lønn (selv om oppføringene ikke er spesifikke) og fleksible timer. Beløpet er ikke spesifisert, men Det er også ansattrabatter for Lands End og Sears swag, selv om.

Du får også tilgang til Comer Center, et trenings- og velværekompleks utelukkende for ansatte.

Stillingene er konsentrert i Wisconsin, så begynn å søke, Wisconsinites. (Eller Osterheads ... eller er det støtende? Beklager.)

6. frodig

Slip løs denne badebomben av sesongarbeid. Denne kosmetiske forhandleren - den som lukter så deilig når du går forbi i kjøpesenteret - er ansette sesongarbeidere på tvers de forente stater og Canada.

Din jobb vil være å mølle om butikken, og hjelpe kunder med å bestemme hvilket produkt som lukter bedre.(Det er en vanskelig beslutning, folk.) Du bør kunne jobbe med kunder, slippe litt Lush kunnskap og løfte 30 pund. Noen detaljhandel, kundeservice, skjønnhet eller kosmetikk erfaring er applaudert.

Den beste delen? Som ansatt får du 50% av alle produkter "slik at du føler deg frisk hver dag." Heck til ja.

Søk etter utsalgssteder på Lushs nettsted. Du kan til og med registrere deg for jobbermeldinger hvis ingenting er åpent i nærheten av deg ennå.

7. Hele matvarer

Denne populære dagligvarekjeden er litt pricy, men vi elsker det fortsatt. Og vi vil vurdere å ta en solid jobb der også. Kanskje en dag skulle vi tjene seks figurer ?!

Akkurat nå, Hele matmarkedet er ansett sesongarbeidere, noe som kan være et godt inntrykk for noe mer heltid. Åpen stillinger spenner fra dagligvareholdets medlemmer og kasserere til kjøtttjenestemedlemmer og bakervarer.

Uansett stilling, hver posisjon mottar en rabatt på 20% og fleksibel arbeidsplan, som er fantastisk for de store festene du skal være vertskap for. Det er ikke massevis av stillinger åpne ennå, men fortsett å sjekke inn igjen.

8. Nordstrom

Hver dag virker det som Nordstrom unfurls flere og flere jobbåpninger over hele USA og Canada.

Det finnes en rekke oppføringer for visuelle merchandisers, som fungerer som brandambassadører for butikken. Deres jobb er å forstå og gjennomføre effektive visuelle merchandising strategier.

Hvis du vet hva dette betyr, er du allerede på rett spor. Du bør også ha et videregående diplom, holde tritt med dagens modetrender, ta hensyn til detaljer og kjenn deg rundt en verktøykasse (tenk: øvelser og boksekniver).

Betaling er beskrevet som konkurransedyktig, og til og med sesongbaserte stillinger legger merke til de gode fordelene: forsikringsdekning, en vare rabatt (ja!) og en arbeidsgiver-matchet 401 (K) besparelser.

Jeg reiste ut for å se om fordelene var for gode til å være sanne og mottatt et generisk svar fra sin karriere e-post. For nå antar jeg at oppføringen er nøyaktig.

For flere sesongmessige jobber, sjekk ut vårt innlegg i august: 9 Bedrifter Nå ansette sesongarbeidere - Inkludert arbeid-fra-hjemmet jobber. Du kan også følge vår Facebook-side og holde deg oppdatert med de nyeste oppføringene!

Din sving: Har du snagged en søt sesongbasert jobb med ansatterabatter ennå?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine. Hvis hun hadde tid, hadde hun helt en jobb på Lush.


Skrive Inn Din Kommentar