Penger

8 Smart penger beveger seg til å gjøre hvis økonomiske bekymringer holder deg opp om natten

8 Smart penger beveger seg til å gjøre hvis økonomiske bekymringer holder deg opp om natten

Jeg har dette magiske talentet som betyr at jeg kan sovne ganske mye hvor som helst, når som helst.

Et overfylt, støyende baseballspill? Jeg har sovet der.

Curled opp i midt setet på et ubehagelig lite fly? Ikke noe problem; Jeg er ute som et lys før start.

Men i min egen seng om natten? Aldri.

Du ser, min hodet treffer puten, tankene mine begynner å vandre og, oftest, lander den på penger.

Budsjetter, regninger, det stadig truende fjell av gjeld - og det er alt før jeg selv komme til spørsmålet om når (eller hvis) jeg noen gang vil være i stand til å gå på pensjon.

Søvnløse netter skje med oss ​​alle, og det gjør også bekymring for penger.

Men det er en bedre måte å holde unna på de små timene om morgenen - og stille de roende fryktene.

Her er våre triks for å ta kontroll over økonomien din - det meste du kan gjøre i tiden du har ville bruke kaste og vende med bekymring i kveld.

Penger beveger seg til å gjøre når du ikke kan sove

Her er noen pengerflytter for å gjøre neste gang økonomiske bekymringer holder deg oppe om natten:

1. Lag ekstra penger ved å dele dine meninger om sen kveld

Undersøkelser er ikke den beste måten å tjene penger fort, men Det er en viss appell til å klikke på noen få knapper og tjene penger når du ellers ville ligge i sengen, teller takvifterotasjonene.

Dessuten er vi alle i beste grad når vi er litt søvnløse, ikke sant?

Sjekk ut disse undersøkelsesappene for å komme i gang:

  • Ipsos Jeg sier: Du kan kanskje gjenkjenne Ipsos-panelnavnet fordi det er det samme selskapet som gjør det meste av det politiske valg under valg. Noen av toppundersøkelsene kan betale opptil $ 95, men de er sjeldne og kan ta litt tid å fullføre. De fleste undersøkelser betaler en bukke eller to og tar bare 10 til 15 minutter.
  • Opinion Outpost tilbyr undersøkelser fra alle typer bedrifter og organisasjoner. De fleste av dem tar ca 10 minutter å fullføre og vil tjene deg poeng du kan løse inn gratis gavekort til steder som Amazon og iTunes. Pluss, siden har en kvartals tegning for en $ 10,000 pengepremie - og for hver undersøkelse du fullfører, får du en oppføring i konkurransen! Jeg mener, det ville nesten gjøre hele "ikke sove" tingen verdt det, ikke sant?
  • InboxDollars tilbyr flere korte, daglige undersøkelser du kan ta. Hvis du tar dem alle hver natt, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke så ille.
  • Harris Poll betaler deg for å bli med på paneler og svare på spørsmål. De fleste undersøkelsene betaler mellom $ 3 og $ 4 hver i 20 minutter av tiden din, så Du kan tjene $ 9 til $ 12 for hver søvnløs time du logger på.

2. Prøv lykken på Lucktastic's Virtual Scratch-off-billetter

Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

Men hvis du trenger noe tankeløst å gjøre mens du ligger i sengen, prøv å lage litt ekstra penger ved å bruke en gratis app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10 000, og du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Appen er gratis å laste ned - og spille. Så hvis du ikke kan komme til å sove, kom deg til å skrape i stedet.

3. Finn ut om du betaler for mye for bilforsikring

For mange er bilforsikring bare en av de tingene hvor vi hule inn og betale. Fordi, akkurat som den elektriske regningen og telefontjenesten, trenger vi det, ikke sant?

Ja. Det er ikke noe å komme seg rundt bilforsikring, dessverre. Men en måte du kan spare penger på, er å handle rundt og sammenligne priser minst en gang i året. Mindre enn 50% av oss gjør det, ifølge denne undersøkelsen fra The Zebra, selv om 81% av oss rapporterer å ha lavere priser.

Så, akkurat som du sammenligner prisene på flyreiser, sko og bærbare datamaskiner før du kjøper, hvorfor ikke sammenligne bilforsikring?

The Zebra, en søkemotor for bilforsikring som tilbyr "forsikring i svart og hvitt", sammenligner alternativene dine fra 204 leverandører på mindre enn 60 sekunder.

Slik fungerer det:

  1. Gå over til Zebras søkeplattform. Skriv inn bilens år, merke og modell, og postnummeret ditt. Fortsett med å svare på spørsmål om dine kjørevaner, din bil og ditt liv.

På høyre sidefelt vil du se priser øke eller redusere basert på svarene dine. For eksempel, hvis du har kommet inn i en ulykke - det var din feil - i de siste tre årene, vil prisene ditt sparke opp. Det er interessant å se hvilken effekt svarene dine kan ha.

  1. Etter omtrent to minutter med spørsmål er det på tide å sammenligne. Zebra gir deg et "Forsikringspoeng", som ligner på kredittpoengene dine, med unntak av bilforsikring, og det lærer deg hvordan du får bedre priser. Nettstedet gir deg også ulike muligheter for dekning.

4. Forhandle dine regninger ned ved hjelp av Trim

Vi vet at du ikke vil bli ditching din internettleverandør når som helst snart. (Hvordan ville du mer leve-Tweet dine søvnløse netter?)

Men prisen på internett - og kabel, hvis du fortsatt er i den typen ting - absolutt ikke minker. Om noe, prisene er stadig klatring.

Så hvis du er klar til å forhandle ned regningene dine, men tanken på å ringe kabelleverandøren din om morgenen fyller du mer frykt enn å regne ut nøyaktig hvor mye søvn du får hvis du sovner rett dette andre, kan det være på tide å ringe inn en robot.

Forhandlingen bot trim vil forhandle kabelen din eller internett regninger ned for deg.

Det fungerer med Comcast, Time Warner, Charter og andre store leverandører.

Du kan registrere deg enkelt med Facebook eller din e-postadresse. Deretter laster du opp en PDF-fil av din siste regning, og Trims AI-drevne system kommer til å fungere. Hvis det først ikke lykkes, vil det fortsette å forhandle til det kan spare deg for noen penger.

Også, hvis du har noen utbrudd, mener Trim du fortjener en kreditt, og det vil håndtere det for deg.
Trim tar 25% av besparelsesfanen, og du får resten.

5. Start Investing With Stash

Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

Noen ganger, skjønt, føles det begrenset til noen rike elite.

Men stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: Akkurat nå, Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang!

6. Ta deg tid til å lage et budsjett

Hvis du er sen for å bekymre deg for økonomien din, er det sannsynligvis fordi du sjekket kontoutskriften, bare for å se en balanse du ikke hadde forventet (og ikke på en god måte).

En enkel måte å føle seg mer i kontroll over din økonomi er å skape et budsjett.

Hvis du aldri har opprettet et budsjett før - eller hvis du har prøvd og ikke klarte å holde fast ved en - er det sannsynligvis fordi du ikke har funnet riktig budsjettmetode for din livsstil ennå.

Våre tips for å skape et budsjett hjelper deg med å starte din oppgave for å finne den perfekte budsjetteringsstilen for deg - enten det betyr løse retningslinjer eller et mer stivt system.

Og ikke å nerdes ut på deg også mye her, men det kan faktisk være ganske beroligende å skape et budsjett. Det er ganske galt, hvor raskt du kan få litt velsignet søvn når du visualiserer all din økonomi i håndterbare biter.

7. Lag en plan for å begynne å betale ut lånene dine

Du kan skape de perfekte sovende forholdene - kald luftblåsing, hvitt brusende humming, windows blacked out - og fortsatt, hvis du bekymrer deg for truende gjeld, får du aldri en god natts søvn.

Hvis du kommer til å være opp uansett, må du begynne å lage en plan for å tilbakebetale pengene du skylder, enten det er kredittkortgjeld, studielån eller annen frustrerende betaling du bare ikke kan se ut på.

Opprette en plan for å betale gjeld, enten det er aggressivt eller litt mindre, vil hjelpe deg til å føle deg mer i kontroll når betalinger forfaller hver måned - og når du er klar til å slå på høen.

8. Forstå kreditt score

Hør, det kan være skummelt å sjekke kredittpoengene dine.

Men hvis du ikke engang har den minste ideen om hva nummeret ditt kan være, er det sannsynligvis mer stressende på dette tidspunktet å ha ingen informasjon i det hele tatt. Uvitenhet kan være lykke, men kunnskap er makt, og makt over økonomien din (og søvnplanen) begynner med å forstå alle detaljene.

Hvis din forståelse av kreditt score er like svak som lyset utenfor soverommet ditt vindu (det samme du ser på som du kaster og setter hele natten), her er en forklarer som vil hjelpe deg å bli kjent med kreditt score - inkludert hvordan din er beregnet og hva den brukes til.

Når du vet hva du skal se etter, kan du sjekke kredittpoengene dine gratis gjennom Credit Sesame.

Deretter kan du begynne å ta skritt for å ta det opp - selv om det er ett punkt om gangen.

Nå går du litt søvn - jeg vil si at du har tjent det!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar