Penger

Dette firmaet betaler deg $ 50 i år bare for nedlasting av sin gratis app

Dette firmaet betaler deg $ 50 i år bare for nedlasting av sin gratis app

Har du en bærbar PC, nettbrett eller smarttelefon? Hvis ja, følg meg på en rask tur til noen enkle penger.

Du vet Nielsen, selskapet som følger TV-karakterer? Det måler også populariteten til nettsteder og online videoer.

For å gjøre det, ønsker Nielsen å betale deg for å bli med i Nielsen-panelet, og la det anonymt samle inn informasjon fra din favoritt web-surfing enhet. Du kan tjene $ 50 per år for å surfe på nettet som du vanligvis gjør.

Og best av alt, dette vil ikke bremse telefonen eller datamaskinen din.

Selvfølgelig du har en bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Du er et menneske i det 21. århundre, tross alt. Skyt, du leser sikkert dette på en av disse enhetene akkurat nå.

Her er avtalen:

Registrer deg for å bli med på Nielsen-panelet her. Det betaler deg $ 50 per år for å holde appen på enheten din.

Hvis du har en stasjonær PC eller en bærbar datamaskin, får du oppføringer i selskapets månedlige konkurranser på 10 000 dollar hver måned, slik at du beholder Nielsens programvare installert på datamaskinen. Hver måned vinne 400 mennesker premier, med de to toppprisvinnerne som tar hjem $ 1000 hver.

Super Enkel å sette opp

Så, jeg prøvde dette ut. Slik gikk det:

Det var veldig enkelt.

Først registrerte jeg på nettsiden for Nielsen Computer & Mobile Panel. Det tok alle fem minutter å fylle ut en kort undersøkelse med navnet mitt, antall personer i husstanden min og hvilke typer enheter vi bruker.

Jeg ble aldri bedt om mitt personnummer eller bankkontoinformasjon eller noe sånt.

Så lastet jeg ned Nielsens programvare på min Asus laptop og min iPhone 6. Jeg er helt klar! På dette punktet venter jeg bare på fordelene å rulle inn.

For hver måned har jeg Nielsens app på min iPhone, gjør ting i bakgrunnen, jeg tjener poeng jeg kan innløse for gavekort på steder som Amazon, iTunes eller Walmart. Jeg kan tjene opptil $ 50 i poeng ved å stikke med dette i et år. Easy-peasy.

Og for hver måned beholder jeg Nielsens programvare på min bærbare datamaskin, jeg tjener oppføringer i Nielsens $ 10.000 månedlige konkurranser - 400 vinnere får hver opp til $ 1000.

Det vil ikke sakte meg, vil det?

Nielsen vet spørsmålet du vil spørre her:

Vil denne tingen senke min telefon og / eller laptop til den beveger seg med hastigheten på en eldre skilpadde på sovende piller, og det kjører meg gal og jeg kan ikke stå lenger?

Du vet, at spørsmål.

Det er greit. Det er et helt gyldig spørsmål. Vi vet at du tenkte det. Mange av oss har hatt den typen erfaring når vi laster ned et program som dette på våre enheter.

Vel, vær aldri redd. Nielsen forplikter sin app er "noninvasive og vil ikke påvirke enhetens ytelse. "

Jeg kan rapportere det, så langt har jeg ikke sett noen forskjell i det hele tatt i hastigheten på telefonen min eller min laptop.

"Appen er enkel å installere, vil ikke redusere enhetene dine og sender oss anonyme data om hvordan du bruker internett," forklarer Nielsen. "Vår app samler aldri innholdet på besøkte nettsteder, og vi samler IKKE bruker-IDer, passord eller annen privat informasjon."

Pro tips: Du kan få betalt for hver enhet du kobler til.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han er en Nielsen-husholdning nå.

Skrive Inn Din Kommentar