Penger

Nylige College Grads: Dekk din generasjon for New York Times

Nylige College Grads: Dekk din generasjon for New York Times

Den gamle Grey Lady ønsker å bli hip med dine galne barn.

Det er i det minste det som høres ut som i denne posten i New York Times, og søker fem studenter eller nyere grader til å bli korrespondenter. Selskapets eneste kvalifikasjoner er at du er ung og en god forfatter; ingen annen erfaring er nødvendig.

Rediger, nyhetsbrevet til det yngre settet, vil inneholde en korrespondentens essay hver uke, og dekker et emne som antas å være interessant for jevnaldrende. Papiret lover å betale for flere bidrag, selv om det ikke sa hvor mye.

Å søke, send en epost med en kort beskrivelse av deg selv, sammen med 500 ord om ett av de fire temaene som er oppført. En av de skriftlige beskjedene er å dele kjæresten din om hvordan folk skriver om din generasjon; Jeg vil ikke anbefale å bruke noen Times-artikler som eksempler.

Skriver du ikke tingen din? Ingen bekymringer, sjekk ut andre konserter på vår Facebook Jobs side, der vi legger nye muligheter hele tiden.

Søk på å være en korrespondent ved New York Times

Ansvaret inkluderer:

  • Skriv om emner av interesse for studenter og personer som nettopp har startet sin karriere. Du vil bli forventet å bidra med flere artikler gjennom hele året.

Søkere til denne stillingen må ha:

  • Sterke skriveferdigheter, selv om det ikke kreves en journalistikk eller medieopplevelse.
  • Kunnskap om hva barna snakker om i disse dager.

Søk her for en korrespondentgig på The New York Times.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes første betalt skriftlig gig var for The New York Times, da hun som student ble bedt om å rapportere om tv-dekning for valget i 1998. Hun fikk betalt $ 50. Har du en god jobb mulighet du vil dele? Send henne epost på [email protected]

Skrive Inn Din Kommentar