Penger

Dette kan være den beste måten å faktisk holde fast i ditt nyttårsoppløsninger

Dette kan være den beste måten å faktisk holde fast i ditt nyttårsoppløsninger

Det er den tiden av året.

Det er på tide for de fleste av oss å gjøre Nyttårs resolusjoner, og vowing å bedre oss selv på en eller annen måte.

  • Jeg skal slutte å røyke.
  • Jeg vil bruke mindre penger på dumme crap.
  • Jeg vil lære en ny ferdighet.
  • Jeg vil reise mer.
  • Jeg vil slutte å drikke så mange tequila-skudd.

Men mer enn noen av de andre alternativene, gjør folk denne oppløsningen: Jeg skal miste vekt.

Nesten 70% av personene som lager nyttårsbeslutninger sa at de løste å gå ned i vekt eller å holde seg i form og sunn, ifølge en undersøkelse fra 2015 av Nielsen, et globalt markedsundersøkelsesfirma.

De neste mest populære resolusjonene var "nyte livet til det fulle" på 28% og "bruke mindre, spar mer" med 25%.

De fleste av oss vil ikke slå oddsene - men noen vil!

Yup, alle ønsker å miste litt vekt. Dessverre er det brutale faktum at de fleste av oss ikke klarer å holde vårt nyttårs resolusjoner.

Jeg vet, jeg vet - bummer. Jeg er ikke engang sugarcoating det litt her. Beklager.

Oddsen er stablet mot deg. Ca. 80% av Nyttårs resolusjoner svikter i andre uken i februar, rapporterer amerikanske nyheter.

Hei, vent nå et øyeblikk her! Så hvorfor lykkes de andre 20% på det? Hvem ga disse menneskene tillatelse til lykkes sånn, va? Se på dem, der de går, bare lykkes over alt.

Hvordan fungerer deres sinn? Hva er deres blodige hemmelighet, uansett?

Vel, den amerikanske psykologiske foreningen har noen tanker om det.

Start små og sette realistiske mål

"Det er viktig å huske at nyttår ikke er ment å tjene som en katalysator for feiende tegnendringer," sier American Psychological Association.

I stedet, "det er en tid for folk å reflektere over deres årlige oppførsel og lover å gjøre positive livsstilsendringer."

"Å sette små, oppnåelige mål gjennom året, i stedet for et entall, overveldende mål på Jan. 1, kan hjelpe deg med å nå hva det er du strever etter," Lynn Bufka, Ph.D. fortalte APA. "Husk, det er ikke omfanget av forandringen som betyr noe, men snarere er det viktig å forstå at livsstilsendring er viktig og arbeider mot det, ett skritt om gangen."

For å forbedre oddsen din, tilbyr APA disse tipsene:

  • Begynn liten. Lag oppløsninger du tror du kan beholde. For eksempel planlegg tre dager i uken på treningsstudioet i stedet for syv.
  • Endre en oppførsel om gangen. Usunn oppførsel utvikler seg over tid. Så eliminering av dem krever også tid.
  • Snakk om det. Del dine erfaringer med familie og venner, eller vurder å bli med i en støttegruppe, for eksempel en treningsklasse på treningsstudioet ditt.
  • Ikke slå deg opp. "Perfeksjon er uoppnåelig," sier det.
  • Be om støtte. Å akseptere hjelp fra andre styrker din motstandskraft og din evne til å håndtere stresset som oppløsningen kan forårsake.

Hold oppløsningen din ved å satse på deg selv

Hvis du er klar til å bli seriøs om å kaste litt pund, trenger du motivasjon. Vi satser på kaldt, harde penger ville gjøre kunsten.

Vurder å satse med et selskap som heter HealthyWage, som vil betale deg for å oppnå dine vekttapsmål. Angi hvor mye vekt du vil miste (10 til 150 pund) i kalkulatoren, hvor lenge du tar (seks til 18 måneder) og hvor mye du vil satse ($ 20 til $ 150 per måned).

Hver måned betaler du ditt løftebeløp i programmet. Til gjengjeld gir HealthyWage støtte gjennom ekspertråd og vektsporingsverktøy.

Hvis du holder deg til målet ditt og mister vekten du sier at du skal, betaler selskapet deg. Det er så enkelt.

Du starter og avslutter din utfordring med en videoinnspilt innvei for å demonstrere vekttapet ditt. Gjennom utfordringen logger du også ukentlige innvekter, men ikke på video. Disse bidrar til at du mister vekten på en sunn måte, ikke gjennom ekstreme tiltak.

Hvis du ikke slår målet ditt, går pengene dine for å støtte HealthyWage, inkludert priser for andre som oppnår målene sine.

Teresa Suarez mistet 68 pund - og gjort over $ 2400. Hun satser $ 125 per måned, hun vil miste 60 pund i seks måneder. Da den siste veiingen bekreftet hennes suksess, vant Teresa $ 2,415,28.

Avhengig av hvor mye du må tape, hvor lenge du gir deg det og hvor mye penger du legger på bordet, kan du vinne opptil $ 10.000 med HealthyWage. Du kan leke med kalkulatoren til du får ditt mål og pris akkurat.

Det er 2018 mennesker. Det er et helt nytt år.

Det er nå eller aldri.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han vil også gjerne miste vekt.

Skrive Inn Din Kommentar