Penger

Denne quiz gis til søkere på denne videobutikken er vanskelig! Kan du passere det?

Denne quiz gis til søkere på denne videobutikken er vanskelig! Kan du passere det?

I løpet av mitt siste år på college i Madison, Wisconsin, ønsket jeg en jobb hvor jeg kunne være rundt kreative mennesker - noe som også passer til min mangel på erfaring og opptatt timeplan.

Våre tilfluktssteder til reklamer, weirdos, nerds (før nerds var kule) og desillusjonerte folk med høyere grad var vår varige lokale videobutikk, Four Star Video Heaven.

Åpnet i 1985 som Four Star Fiction and Video, var videoutleie opprinnelig sekundær til bokhandelen til de splittet i 1991. Jeg ville være Four Star-sjefen, Lisa Brennan, overtok videobutikken i 2003, og det var et lokalt ikon av tiden jeg søkte i 2010.

Når Brennan forlot i 2014 for andre prosjekter, lanserte personalet en IndieGoGo-kampanje for å kjøpe virksomheten og gjenoppfinne den som Four Star Video Cooperative.

Det er så mye Madisonians elsker dette stedet.

Samarbeidet er fortsatt dedikert til den opprinnelige eieren David Smiths visjon om å dele «underjordiske, kunst, utenlandske og bare rare rare titler» med samfunnet sammen med vanlige Hollywoodfilmer.

Dette omfavnelsen av det rare tok meg til stedet opprinnelig som kunde, da jeg ville bla gjennom de lange veggene til unike uavhengige dokumentarer og utenlandske filmer før du sjekker ut, mest sannsynlig med noe som "Paul Blart: Mall Cop."

Da jeg var klar for en endring etter hvert som høgskolen min hadde pakket inn, vendte jeg meg til butikken for en jobb.

Jeg elsket det som en patron, og hvorfor ville ikke Jeg vil jobbe på et sted som er så inspirerende at Dan Savage brygget opp begynnelsen av "Savage Love" i ryggen sitt?

Klokka 23, selvfølgelig, drømte jeg om å følge en slik romantisk sti til suksess.

Det tøffeste jobbintervjuet jeg noensinne har hatt

Jeg har fylt ut søknaden min med fullstendig tillit. Jeg hadde jobbet med kunder siden jeg var 16, og jeg var en smart høyskole nesten utdannet fra en hardt arbeidende familie.

Bare en hikke. Jeg var - og fremdeles er - det lengste av en filmbuffer.

Standard prosedyre betydde at jeg måtte ta den beryktede Four Star-filmquizzen under mitt intervju - mens fremtidens sjef så på, ikke mindre.

Heldigvis ble jeg ansatt - woohoo! Men.

Noen få måneder senere informerte mine nye cinephile-medarbeidere meg om at de var fortsatt ler på hvor dårlig jeg mislyktes den filmen quiz.

Jeg har den laveste poengsummen til enhver ansatt. Noen gang. Jeg holder nok sannsynligvis tittelen.

Fordi den er hard.

Ta Quiz

Tror du at du kjenner filmer? Jeg vedder på at denne quizen vil få deg til å tenke igjen.

I et forsøk på å gjenvinne litt av min verdighet, utfordrer jeg deg til å ta Four Star-filmquizzen og ikke score så fryktelig som jeg gjorde. Jeg vil at alle skal vite hvor tøft det er, så du kan ikke slutte å titte på min feil.

Fordi jeg er snill, gjør jeg det litt enklere: I motsetning til den opprinnelige prestasjonen jeg konfronterte, inneholder denne avkortede versjonen av spørsmålet nødvendigvis flere valg.

Lykke til!

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar