Penger

New York Times Modern Love Column vil betale deg $ 300 for din essay

New York Times Modern Love Column vil betale deg $ 300 for din essay

Vi nyter alle sanne historier om kjærlighet og forløsning. Og hvis du skriver en, kan The New York Times kjøpe den.

Her er scoop: Den vildt populære Moderne Kjærlighetskolonnen, i Mote og Stil-delen, søker dypt personlige essays om moderne relasjoner, ekteskap, dating, og foreldreskap. Og tro det eller ikke, du trenger ikke en mastergrad i journalistikk som skal publiseres.

Hvis historien din er valgt, vil The Times betale deg $ 300.

Drevet av redaktør Daniel Jones, inneholder kolonnen essays fra dusinvis av førstegangsforfattere, som Dominick Zarrillo, samt essays fra tidligere publiserte forfattere.

Jones bryr seg ikke om en imponerende liste over skrivekreditter, men han bryr seg om god skriving.

"Jeg dømmer et underkastelse utelukkende på skrivingen foran meg. Så ikke føler at du blir dømt hvis du sender inn uten å skrive kreditter, sier Jones i retningslinjene for moderne kjærlighet, et 36-siders dokument om hvordan man sender til Modern Love. (En forkortet versjon er tilgjengelig her.)

Det som er viktig er at essays "våren fra et sentralt dilemma skribenten har møtt i hans eller hennes liv," understreker Jones.

Insider Tips fra To Moderne Kjærlighet Columnists

For å gi deg et innvendig perspektiv, spores vi ned to Modern Love-rubrikkannere, Ada Calhoun og Amy Sutherland. Begge kvinnene delte sine erfaringer med å skrive for Modern Love og tilbød gode råd for å sette opp et essay.

Amy Sutherland har skrevet to essays for Modern Love: "Hva Shamu lærte meg om ekteskap," og "Å åpne hjerteflodene med en pote." Hun har for tiden en stående kolonne, "Bibliophiles" for Boston Globe og nylig publisert "Rescue Penny Jane" i februar.

Ada Calhoun har publisert tre essays for Modern Love: "The Wedding Toast jeg aldri vil gi," "For å bli gift, omfavne Change", og "Du kan ringe det, juks, men det gjør vi ikke." Ada fullfører nå en bokreise for "Bryllupsspirer jeg aldri vil gi", som er basert på hennes Moderne Kjærlighetsoppgave og Frilansskrivning.

Begge kolonnisternes essays førte til bokhandler, og forfatterne har blitt omtalt i den populære "Modern Love" Podcast, et radioprogram produsert av WBUR NPR, som er basert på utvalgte Modern Love-essays.

Hva er det som å skrive for Modern Love?

Amy Sutherland: Dan Jones, redaktøren, er en virkelig flott fyr og den beste redaktøren jeg noensinne har jobbet med. Vi gikk frem og tilbake med essayet mitt. Det var en av de bedre redigeringsopplevelsene jeg noensinne har hatt. Han ga meg veldig gode poeng og presset meg litt på en god måte. Han bidro til å drøfte et sterkere punkt på hva dette hadde å si om Modern Love.

Ada Calhoun: Jeg tror kolonnen Modern Love er en fantastisk plattform. Så mange leser det rundt i landet. Det handler om våre mest personlige historier, så jeg tror det er en av de beste måtene å koble til mennesker på følelsesmessig nivå som forfatter.

Hvordan valgte du din Modern Love-essay?

Ada Calhoun: Jeg hadde dette argumentet med mannen min, og jeg tenkte på hva bedre å gjøre med mine følelser enn å skrive et essay om det og sende det til The New York Times, for ikke å få hevn, men å gjøre noe godt ut av en irriterende situasjon . Jeg har skrevet på og av som freelancer for The New York Times, og jeg hadde vært leser av kolonnen Modern Love. Det syntes å være den beste passformen for dette essayet.

Amy Sutherland: Essayet mitt handlet om hvordan jeg brukte en teknikk jeg lærte av en delfiner, så mannen min ville ikke være på nervene mine hele tiden. Jeg leste Modern Love og satte to og to sammen. Jeg trodde ingen andre ville skrive den eksakte kolonnen. Det var en ganske trygg innsats. Jeg studerte Moderne Kjærlighet og har kuttet ut stykket mitt og sendt det via The New York Times nettsted.

Hva tror du gjør en god moderne kjærlighetshistorie?

Ada Calhoun: Jeg tror ærlighet er det viktigste. Jeg tror at folk vil at andre skal være ekte med dem om de vakre tingene og de fryktelige tingene om kjærlighet. En ting som kolonnen Modern Love virkelig fungerer, og at jeg beundrer redaktøren, er han ute etter essays som forteller sannheten om folks erfaringer.

Amy Sutherland: Du kan ikke bare ha en god historie. Du må ha et bredere punkt eller en melding om kjærlighetens betydning. Det må være veldig friskt, noe de aldri tenkte på. I min forstand var mitt sentrale punkt at vi kan elske våre ektefeller, og de kan gjøre oss galne. Det er ikke noe nytt, men måten jeg gikk på å skrive det var helt frisk. Hvis du vil skrive for Modern Love, bør du sette deg ned og sannsynligvis lese seks til tolv av dem, og du får en følelse av hva redaktøren, Dan Jones, ser etter.

Ord har det, din Modern Love-oppgave førte til en bokavtale. Kan du snakke om det for våre lesere?

Ada Calhoun: Den andre moderne kjærligheten jeg skrev, The Wedding Toast jeg aldri vil gi gikk virkelig viral. Jeg hørte fra så mange mennesker, par som har vært gift lenge, fortalte meg at de likte det. Mange sa at de trodde det skulle være mer snakk om hvordan det er å være gift for hele livet ditt.Så min redaktør på min siste bok sa at jeg skulle gjøre det til en bok med essays, så det var det jeg gjorde, og det kom bare ut i mai. Min mann er ganske stolt av seg selv for å gjøre den økonomiske feilen [som var grunnlaget for essayet]. Han vitser, "Hvis jeg ikke hadde skrudd opp, ville vi ikke ha denne boken. Jeg må skru opp oftere. Vi blir rike. "

Amy Sutherland: Jeg fikk en bokavtale ut av kolonnen Modern Love, og skrev deretter en bok basert på kolonnen, og jeg hadde også en film som var basert på boken som var basert på kolonnen, hvis det er fornuftig. Ærlig talt forventet jeg ikke det. Jeg hadde utgivere og filmfolk og ble også intervjuet av journalister over hele verden. Det ble ganske firestorm. Jeg hadde ganske sterkt og raskt svar på den kolonnen. Det tok over livet mitt i noen uker.

Du har hørt sine historier, nå er det din tur.

15 tips fra proffene på hvordan du sender inn til moderne kjærlighet

1. Din essay skal stamme fra et "sentralt dilemma" du har møtt i livet ditt.

2. Fortell en ærlig historie. Lesere og redaktører kan fortelle forskjellen.

3. Skriv om noe meningsfylt. "For bedre odds, unngå å utforske emner av død, sorg og tap," sier retningslinjene.

4. Moderne kjærlighet har en moderne skråstrek, så det anbefales å skrive om nye vinkler av kjærlighet eller hvordan ting er forskjellige i dag (for eksempel: Facebook, Twitter, Tinder, sosiale medier, online dating).

5. Sett historien nær nåværende tider, selv om du kan reflektere tilbake i fortiden for bakgrunn og sammenheng ved anledningen.

6. Ikke begynn i begynnelsen. Vurder å starte historien din med dialog eller midt i handlingen.

7. Bestem hvilke scener du vil bruke til å flytte historien din fremover eller skyve den gjennom den dramatiske buen, som ligner på hvordan en novelle eller roman er skrevet.

8. Har en historie ingen andre kan fortelle eller fortelle det fra et nytt perspektiv.

9. Ikke gi alt bort i starten, for eksempel "Jeg møtte mannen min på college." Din historie skal utfolde seg i en dramatisk buk. Hvordan du møtte kan bli fortalt i tredje ledd.

10. Din historie skal stamme fra en konflikt. Konflikt gjør god skriving.

11. Bruk mysterium og overraskelse for å vekke leserens nysgjerrighet. La leseren lure på hva som vil skje med hver linje du skriver.

12. Historien din trenger ikke å ha en god slutt. Det som er viktig er at personen lærer noe ved slutten av historien de ikke visste før.

13. Bruk killer verb. Ikke bekymre deg for adjektiver.

14. Hold et åpent sinn når stykket kan gå - det kan gå i en annen retning enn hva du trodde opprinnelig.

15. Tilbring mye tid på å revidere essayet ditt.

Skriver en historie om kjærlighet og innløsning på bøtte listen? Hvorfor ikke sende den til Modern Love? Du kan være $ 300 rikere, og hvem vet, det kan lande deg en bokavtale.

Du kan besøke Modern Love on Facebook eller finne boken "Modern Love: 50 True and Extraordinary Tales of Desire, Deceit, and Devotion", hvor bøker selges.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å sjekke ut dette uthevede innholdet, hjelper du oss med å få flere måter å lagre!

Stacy Sare Cohen er frilansskribent som skriver historier om personlig økonomi, reise og turisme. Hun er avhengig av Modern Love og leser kolonnen religiøst hver fredag.

Skrive Inn Din Kommentar