Penger

Sov på jobben med denne betalte internship for madrassfirma i Houston

Sov på jobben med denne betalte internship for madrassfirma i Houston


Kaller det en drømmeplass.

Madrassfirma har annonsert at det er å ansette en praktikant som skal sove på jobben på sin, ahem, BEDQuarters i Houston, Texas.

Forhandleren vil betale sin "snoozetern" for å teste sovende evne til madrasser og gi tilbakemelding på ting som de ideelle hode- og fotposisjonene.

I din (seng) rolle, vil du skrive vurderinger av madrassene. Du vil også lage innhold om søvntips og mysteriet om madrasser - ganske perfekt hvis du drømmer om søvn, selv når du er våken.

Men vær ikke så komfortabel ennå: Du vil også ta bilder og lage videoer for selskapets ulike sosiale medier-plattformer. Så ja, verden vil se sengetøyet ditt.

Internshipet krever å jobbe 20 timer i uken i Houston, og du er alene med losji og transport. Men gode nyheter: Du har et sted å sove.

Du trenger ikke engang å være på college for å fange dette internshipet - som sannsynligvis er det beste, som den ideelle kandidaten sover gjennom klasser. De eneste kravene er at du er minst 18 år gammel, at du kan redigere dine egne videoer og at du er i stand til å napping hvor som helst, når som helst.

Hvis denne praktikken høres ut som den for deg, kan du bare nekte (av) og sende inn ditt 60 sekunders videoprogram på Madrass Firm-siden innen 23. februar.

Fem finalister vil bli varslet via e-post innen 27. juli og vil reise til selskapets hovedkontor for personlig intervju. (Hvis de spør hvem er ditt favorittband? R.E.M.)

De tre beste kandidatene vil bli lagt ut på Madrassfirmaets Instagram-feed. Toppstemme-getter vil bli varslet innen 10. august at de har vunnet den gyldne pute.

Praktikoppholdet varer fra 15. august til 15. november. Så, det er på tide å våkne opp til virkeligheten.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Grusom ironi: Hun skrev dette midt om natten i løpet av en annen kamp for søvnløshet.

Skrive Inn Din Kommentar