Penger

Fikk 30 minutter? Slik tjener du opp til $ 299 uten å forlate hjemmet

Fikk 30 minutter? Slik tjener du opp til $ 299 uten å forlate hjemmet

Lav på penger - og tid?

Hei, vi har alle vært der. Personlig har jeg mistet oversikt over hvor mange ganger jeg har søkt på kupéene mine og koppholderne i bilen min, scrounging for reservedelskifte.

Ikke gjør det. Det er en bedre måte.

Tilbring de neste 30 minuttene av disse oppgavene på listen din, og du vil tjene $ 259 - uten å forlate huset ditt selv!

Få ut smarttelefonen din eller laptop. Flex fingrene dine. Fokuser dine tanker. Følg disse trinnene for å tjene penger raskt.

 1. 1. Samle $ 150 fra Chase

  Hvis du er på utkikk etter en passiv måte å tjene penger, er det kanskje en av de enkleste metodene å få et tilbakebetalingskort.

  Bare ikke få det også transporteres bort med disse kjøpene - og betaler kortet ved slutten av hver faktureringsperiode.

  Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet *. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

  Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke.

 2. 2. Samle $ 1 fra gratis scratch-off-billetter

  Prøv en gratis app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Øyeblikkelige gevinster spenner fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

  Skrapeloddene er gratis fordi appen støttes av annonsøren. I tillegg får du garantert $ 1 på den første bunnen av deg.

 3. 3. Få $ 50 til å investere i årsaker du bryr deg om

  Investering kan være en fin måte å dyrke pengene dine på, men har du nøye vurdert hvilke selskaper du er villig til å gå tilbake til? Deres moral og verdier? Du vil sannsynligvis ikke ønsker å investere i et selskap som ødelegger våre hav eller jukser systemet.

  Investeringspåvirkning er en enkel løsning. Det legger til et nytt lag av gjennomsiktighet for å investere. Ta Swell Investing, en SEC-registrert investeringsrådgiver.

  Swell tilbyr investorer (nybegynnere til avanserte) sjansen til å investere i høyvoksende selskaper forpliktet til å løse globale utfordringer. "Swell er bygget på en tro på at dagens største utfordringer vil resultere i morgendagens ledende bransjer," sier nettstedet sitt. Og det gjør cents - feil, følelse.

  Du kan starte med bare $ 50 og investere i porteføljer forpliktet til rent vann, null avfall, fornybar energi eller utryddelse av sykdommer, for å nevne noen. I tillegg får du en $ 50 bonus med koden PENNY etter at du har gjort din første investering.

  Porteføljene er ikke bare overskyet med disse god-gode navnene. Interesserte investorer kan få tak i hverandre for å lære mer om porteføljens trender, resultater og bedrifter.

  Swell har ingen handelsavgifter, prisnivåer eller kostnadsforhold. Det belaster en 0,75% årlig avgift - det handler om kostnaden av en kaffe ($ 3,75) per år hvis du investerer $ 500.

  Virkelig, innflytelse investerer er en solid måte å bidra til å takle verdens største utfordringer - mens du møter kanskje din største utfordring: å spare for pensjonering.

  Kom i gang med Swell by registrer deg med e-postadressen din her.

  Opplysning: Vi har et økonomisk forhold til Swell Investing LLC og vil bli kompensert dersom forbrukerne søker om en konto og / eller finansierer en konto med Swell gjennom lenker i innholdet vårt. Imidlertid er analysen og meningene som er uttrykt her, vår egen.

 4. 4. Samle $ 5 for å starte et nødfond

  Acorns er en populær spare- og investeringsapp. Når du kobler den til et debet- eller kredittkort, runder det innkjøpene opp til nærmeste dollar og trakterer den digitale forandringen til en spare- og investeringskonto.

  Det betyr at hvis du bruker $ 10.23 i matbutikken, blir 77 cent falt inn i din Acorns konto. Når du treffer $ 5, vil Acorns automatisk investere den.

  Tanken er at du ikke vil savne den digitale lommeskiftet, og de automatiske besparelsene stabler raskere enn du tror

  Registrer deg gjennom denne lenken, og du får en gratis $ 5 når du foretar din første investering.

 5. 5. Samle $ 3 for å dele din Amazon historie

  Hvis du er en vanlig Amazon-shopper, betaler ShopTracker-appen deg hver måned for å bidra til forskning for å hjelpe bedrifter å forstå hva folk kjøper online. De bruker denne anonyme informasjonen for å forbedre online shoppingopplevelsen.

  Å tjene ditt første gavekort i dag:

  1. Registrer deg og last ned ShopTracker-appen på din Windows-datamaskin og Apple eller Android-telefonen. Det tar omtrent to minutter. Du må svare på noen få spørsmål om din Amazon-bruk for å kvalifisere.
  2. Åpne appen og logg inn på din Amazon-konto for å dele kjøpsloggen automatisk.
  3. Du mottar et Visa-e-gavekortskode for $ 3 via e-post innen 48 timerake et par minutter for å dele kjøpshistorikken din for å tjene en annen $ 3 hver måned ($ 36 per år).

  Din informasjon er samlet sikkert av The Harris Poll, et pålitelig markedsundersøkelsesfirma i mer enn 20 år. ShopTracker fjerner navn, fraktadresse og personlig betalingsinformasjon før du rapporterer kjøpshistorikken din.

 6. 6. Samle $ 5 for å ta en rask undersøkelse

  Undersøkelser er ikke en fin måte å tjene penger fort, men det er veldig enkelt å registrere seg, og du kan fylle dem ut i nedetid.Flott måte å kontanter inn på kommersielle pauser!

  Her er noen av våre favorittbetalte undersøkelsessteder:

  • MyPoints: Denne plattformen lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.
  • Opinion Outpost: Hva skiller dette fra andre undersøkelsessider, det gir bort $ 40 000 hvert år. Den har en kvartals tegning for en $ 10.000 pengepremie - og for hver undersøkelse du fullfører, får du en oppføring i konkurransen!
  • InboxDollars tilbyr flere korte, daglige undersøkelser du kan ta. Hvis du tar dem alle hver dag, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke så ille.
 7. 7. Tjen $ 50 / år for nedlasting av denne appen

  Du vet Nielsen, selskapet som følger TV-karakterer? Det måler også populariteten til nettsteder og online videoer. For å gjøre det, ønsker Nielsen å betale deg for å la det anonymt samle inn informasjon fra din favoritt web-surfing enhet.

  Og ikke bekymre deg: Dette vil ikke redusere telefonen eller datamaskinen din.

  Her er avtalen:

  Hvis du har en smarttelefon eller nettbrett, de Nielsen Panel vil betale deg $ 50 per år for å holde sin app på enheten din og surfe på nettet som du vanligvis gjør. Informasjonen den samler forblir helt anonym.

  Hvis du har en stasjonær PC eller en bærbar datamaskin, får du oppføringer i selskapets månedlige konkurranser på 10 000 dollar hver måned, slik at du beholder Nielsens programvare installert på datamaskinen. Hver måned vinne 400 mennesker premier, med de to toppprisvinnerne som tar hjem $ 1000 hver.

 8. 8. Samle $ 25 for å ta denne helseforsikringsundersøkelsen

  Joany er en helsevesenet concierge-tjeneste. Det hjelper folk å finne og sammenligne planer, oppsøke leger og navigere i kompliserte medisinske regninger. For best å imøtekomme kunder, trenger det du å svare på noen spørreskjemaer. Undersøkelsen tar mindre enn 10 minutter og har færre enn 50 spørsmål.

  Hvis du møter disse kvalifikasjonene og fullfør undersøkelsen, du vil lomme $ 25:

  • Du har kjøpt helseforsikring i 2017 eller 2018 gjennom statutvekslingen din, Healthcare.gov, en megler eller en plan som Oscar eller Aetna.
  • Du mottar ikke helseforsikring gjennom din arbeidsgiver eller skole.
  • Du er ikke på Medicaid, Medicare eller VA helseforsikring.

  De fleste spørsmålene er flere valg, noe som gjør det enkelt å svare. Dine svar er private og beskyttet under føderal lov.

 9. 9. Samle $ 5 i gratis lager

  Stash-appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000. I tillegg får du en $ 5 bonus for å finansiere din første investering!

  Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine - men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det.

  Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

 10. 10. Samle en bonus $ 5 for å selge dine gamle filmer og CDer

  Hvis du har litt mer tid, kan du begynne å blande gjennom dine gamle filmer eller CDer, fordi Decluttr vil betale deg for dem.

  Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod-er - det er lett en av de beste måtene å tjene penger på nettet.

  En bruker, Gil Flores, fortalte oss at han solgte omtrent 100 DVDer og 75 CDer og laget $ 275 - et gjennomsnitt på $ 1,57 hver.

  Bare last ned appen og begynn å skanne strekkodene på mediet ditt for å få umiddelbare anførselstegn. Det er helt gratis å bruke - ingen notering eller selger avgifter.

  Betalingen er ganske rask - det tar en dag eller to - og frakt er gratis.

  Akkurat nå, når du sender inn handler, gir Decluttr deg en $ 5 bonus hvis du legger inn FREE5 ved kassen.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Som deg, kunne han bruke litt ekstra penger.

Skrive Inn Din Kommentar