Penger

Bor i New Orleans? Slik gjør du noen ekstra penger i Big Easy

Bor i New Orleans? Slik gjør du noen ekstra penger i Big Easy

De kan kalle det Big Easy, men livet i New Orleans kan være vanskeligere enn passerer turister forestille seg.

Det er ikke billig.

Enten du prøver å gjøre leie eller squirreling bort penger for din neste ferie til ... hvor som helst men her, vi fant noen kreative sidejobber i New Orleans å sette ekstra penger i lommen denne måneden.

1. Lei ut et rom, og vis gjester NOLA er mer enn Mardi Gras

Har du et ledig rom? Kan også bruke Airbnb til å tjene penger ved å leie den ut til besøkende til The Big Easy.

Hvis du er en god vert med en ønsket plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar på bankkontoen din med Airbnb.

Og hvis du ikke har et ledig rom, vær kreativ. Vi har til og med funnet en fyr som tjener $ 1,380 / måned å leie ut et bakgårdstelt!

Hvis du vil prøve det, er det noen tips for deg å gjøre det til en god opplevelse for dine gjester:

  • Gjør ledig plass tilgjengelig under høy etterspørselstider. Det er selvfølgelig Mardi Gras og Jazz Fest. Men vær også oppmerksom på det tempererte været hele våren, og noe av høsten tiltrekker turister på vei også.
  • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende bruker Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by, så sørg for at du forstår de regler og regler som gjelder for din by og notering. Hvor mye du faktisk gjør kan variere med pris, type og plassering av oppføringen, sesongen, etterspørselen og andre faktorer.)

2. Hjelp Sightseers Unngå trafikk på Bourbon Street

Hvis du finner trøst på veien og liker å finne den beste ruten for å unngå Bourbon Street, er kjøring med Lyft en fin måte å tjene penger på!

Som en kjører-del driver, får du sette din egen tidsplan - ingen holder faner på deg. Hvor mye du tjener er i stor grad basert på hvor mye du vil jobbe og hvordan du bruker tiden din.

Du tjener penger basert på hvor mange turer du tar, og hvor langt du kjører for hver. Ryttere betaler en basispris pluss tilleggsavgift basert på tid og avstand i turen. Drivere beholder 75% av disse turkostnadene, pluss 100% av tipsene.

For å være kvalifisert, må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse og et amerikansk førerkort, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Her er en link som skal brukes med Lyft.

3. Hemmelig for lokalbefolkningen: Tjen penger bare for å kjøpe sprut

Visste du at du kan få penger tilbake på øl, vin og brennevin? (Og andre dagligvarer, men hva mer trenger du egentlig?) Du må bare ta et bilde av kvitteringen din.

Slik fungerer det ...

  1. Melde seg på Ibotta her med ditt navn og din e-postadresse.
  1. Bla gjennom tilbakebetalingstilbudene i ditt område, og legg merke til neste gang du går til matbutikken (tilbudene endres hver uke). For øyeblikket gir Ibotta nye brukere en registreringsbonus på $ 10 når du løser inn din første kvittering.
  1. Handle for det som allerede er på listen din - ikke neger dine besparelser ved å kjøpe ting bare fordi det er "en avtale"! Du vil tjene penger tilbake for hver dollar du bruker.

4. Se videoer når du trenger en pause fra Jazz Tunes

Her er en enkel måte å tjene penger mens du er i kø på dagligvarebutikken eller i legeens venterom.

Folkene på InboxDollars vil faktisk betale deg for å se videoer.

De er ikke akkurat "Charlie bit meg" videoer, men du blir betalt, så du kan klare, ikke sant?

Videoene er sponset av merker som trenger å få dem foran så mange eyeballs som mulig. For hver video du ser, vil InboxDollars kreditere kontoen din med litt penger.

I tillegg får du en gratis $ 5 bare for registrere seg.

5. Kom i form mens du vinduer Butikkhageområdet

Vi fant et selskap som heter HealthyWage som bokstavelig talt betaler deg for å miste vekt.

Så ikke bare blir du sunnere, men du tjener også litt penger. Hvordan er det for motivasjon?

Slik fungerer det:

  1. Registrer deg for HealthyWage.
    • Definer en målvekt og hvor mye tid du gir deg selv for å oppnå det.
  2. Sett en innsats på deg selv fra $ 20 til $ 500 i måneden.

Avhengig av hvor mye du må tape, hvor lenge du gir deg det og hvor mye penger du legger på bordet, vil HealthyWage avgjøre hvor mye du vil vinne hvis du oppnår målet ditt - opp til $ 10,000!

Lyder for godt til å være sant? Vi trodde det også. Så vi snakket med noen som prøvde det.

Teresa Suarez mistet 68 pund - og gjort over $ 2400.

Caitlin McKenna satse på at hun ville miste 61 pund i ni måneder. Hun spikret det - mistet 63 pund og vant $ 3,180.

Angela Harkins satse $ 50 per måned i 18 måneder at hun kunne tape 50 pounds. Hun nådde sitt mål og vant $ 2400 for å sette mot en forskuddsbetaling på et nytt hjem.

Bruk denne kalkulatoren for å finne ut hvor mye du skal vinne hvis du forplikter deg til å miste vekt.

6. Invester din sparebytte hver gang du har truffet Cherry Espresso Bar

Acorns er en super enkel app som hjelper deg med å spare penger uten å tenke på det - og investere, selv om du ikke har mye å jobbe med.

Du laster ned appen til telefonen, kobler den til bankkontoen din og velger noen innstillinger. Dette tar 10 minutter, topper.

Da glemmer du det.

Når du bruker ditt debetkort til å kjøpe kaffe, dagligvarer, filmbilletter eller noe annet, ringer appen opp kjøpet til neste dollar og viderekobler endringen til en investeringskonto.

Acorns kaller disse "Round-Ups." De trenger ikke å være automatisk - det er en innstilling du velger. Du kan også legge til Round-Ups til din Acorns-konto manuelt ved å gå gjennom en liste over transaksjoner i appen.

Penny Hoarder-forfatteren Dana Sitar prøvde Acorns og var overrasket over å finne seg smertefritt å spare $ 35 i måneden.

"Jeg sparer $ 420 i året - uten å tenke to ganger," sa hun. "Det er et tur-retur fly. Det er julegave for hele familien min. Det er dagligvarer i to og en halv måned. Det er trolig kostnaden for den neste tingen som slutter å jobbe på bilen min. "

For å investere din digitale endring, svarer du på noen få spørsmål i appen for å opprette din økonomiske profil. Det vil bygge din investeringsportefølje, som kan variere fra konservativ til aggressiv basert på dine behov.

7. Bli kvitt din kopi av "Dopesick"

Har en haug med filmer eller CDer som samler støv på en hylle? Decluttr betaler deg for dem!

Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod.

Hvor mye du tjener for hvert element varierer. Vi snakket med en bruker, Gil Flores, som solgte omtrent 100 DVDer og 75 CDer og laget $ 275 - et gjennomsnitt på $ 1,57 hver.

Bare last ned appen og begynn å skanne strekkodene på mediet ditt for å få umiddelbare anførselstegn. Det er helt gratis å bruke - ingen notering eller selger avgifter, og Decluttr betaler selv for frakt.

Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 på handlerne dine!

8. Få betalt for å bla gjennom telefonen mens du venter på ditt stopp på Canal Streetcar

Enten du er vert for turister i hjemmet ditt, kjører dem rundt i byen eller bare kjemper dem i trafikken, vet vi at du trenger en pause på slutten av dagen. Her er en måte å få tak i - og fortsatt tjene ekstra penger.

Hvis du noen gang har sett øynene på The Penny Hoarder før, har du sikkert hørt om Swagbucks.

Dette selskapet er en av våre lesere favoritter, sannsynligvis på grunn av det store måten å tjene ekstra penger gjennom appen, inkludert enkle spørreundersøkelser.

Det er også kjent for å levere gratis poeng (de kalles SBs) tilfeldig, bare for å være medlem. Plus, du får $ 5 bare for å registrere deg og ta din første undersøkelse.

Du får SB når du kvalifiserer for og fullfører undersøkelser. Du kan innløse poengene for kontanter via Paypal eller gavekort til en rekke populære forhandlere, inkludert Amazon.

Du kan registrere deg for SwagBucks her.

9. Skriv brev til Louisiana lovgivere

Hvis du er en god forfatter eller redaktør, kan du lage $ 12 til $ 15 i timen skrive brev til medlemmer av kongressen.

Neste Wave Advocacy, LLC, og DDC Advocacy har begge "@home" -operasjoner. Disse advokatgruppene driver grøntropolitiske kampanjer om problemer som helsevesen, energi, forsvar og skatt. Bedriftene ansetter folk (som er hvor du vil komme inn) for å ringe til bestanddeler eller advokater, folk som kan være interessert i problemet ved hånden.

Din jobb er å hjelpe disse menneskene til å kommunisere sine meninger ved å skrive brev på deres vegne til medlemmer av kongressen.

Du vil kunne lære mer om problemene som er tilgjengelige før du forplikter deg til å skrive et brev, så hvis du vil holde fast med dine egne politiske synspunkter, er det enkelt å velge og velge.

Før du søker, må du sørge for at du har det nødvendige datautstyret. For eksempel kan jeg ikke gjøre denne jobben fordi programvaren selskapene bruker, ikke fungerer på Mac-maskiner.

10. Trekk ut saksofonen din i det franske kvartalet

Støv av danseskoene, tryllestaven eller saxofonen. Street utfører - a.k.a. busking - kan hjelpe deg med å tjene en fin haug av penger raskt. Du må bare finne riktig sted.

Turist hot spots er fylt med folk på jakt etter et godt show og fulle av disponibel inntekt. Men de er nok også full av konkurrerende buskers.

Bli kreativ, og oppsøke noe sted med mye fottrafikk og folk med tid til lollygag. Plop ned din vennlige tipskanne, og vis av koteletter!

Har du ingen ytelse ferdigheter? Grav gjennom de gamle Halloween-kostymer og tjen penger som kle seg som en morsom karakter.

11. Hjelp en ny LSU Student Møt deres leilighet på det billige

Hvis du ikke er redd for dumpster dykking eller curb-shopping, kan du nab noen elementer for et raskt salg uten overhead.

Hvis naboens søppel ikke gir noe verdifullt, kan du prøve å bla Craigslist-freebies for elementer du kan hente og videreselge.

For en rask utbetaling, hold øye med ting som er i nærheten, og det flipper lett - ting du kan selge på en bondebutikk eller på forsendelse, sannsynligvis, i stedet for å vente på en privat kjøper.

12. Lag en innsats. Du vet at du vil vinne

Ja, dette kan være lovlig, og det kan være rettferdig. Men du kan irritere eller opprøre andre bar-lånere, så sørg for at du kjenner publikum dine godt før du paraderer ut disse morsomme triksene.

Gjør deg gjennom disse seks idiotiske bar-spillene - og kanskje noen forskjellige steder - og du kan imponere vennene dine og la deg med en lomme full av penger.

1. 3.Selg bildene dine av historiske herskapshus og vakre balkonger

Du bor i et av de mest berømte stedene på planeten. Hvis du har en smarttelefon og et fotografisk øye, kan det være like lett å tjene penger som å utforske litt.

En app ringte foap lar deg slå smarttelefonen din bilder i kontanter.

Bare last ned appen gratis, registrer deg for en konto og last opp dine morderbilder av Jackson Square eller Bourbon Street til markedsplassen.

Når noen kjøper lisensen for å bruke bildet, tjener du $ 5 (Foap holder ytterligere $ 5).

Gjør matte - hvis bildet ditt selger 20 ganger, får du $ 100 uten ekstra arbeid.

14. Gjør Odd Jobs og Hobnob med Garden District Elites

Hvis du vil jobbe for deg selv, men hater ideen om å bli sittende fast hjemme hele dagen, start en sidekast som gir deg personlig interaksjon. Det eksisterer fortsatt!

De fleste jobbene du jobbet som barn, kan bli omgjort til kjempegøye nå.

Deltidsarbeid som barnevakt, kjæledyrsitting og rakingblader kan gi deg anstendig penger og gi deg den fleksibiliteten du vil uten å begrense deg til hjemmekontoret ditt.

Skrive Inn Din Kommentar