Penger

En ny løftestamme bidrar til at drivere får billigere høyskolekurs

En ny løftestamme bidrar til at drivere får billigere høyskolekurs

I dagens konsertøkonomi vil en hel gruppe selskaper betale deg for å kjøre ditt eget kjøretøy rundt.

Konkurranse for sjåfører blir voldsom. Bedrifter som Lyft, Uber, UberEats, GrubHub, Amazon Flex og DoorDash vil alle ha deg - og bilnøklene dine.

I et nytt bud for å tiltrekke seg og beholde flere drivere, Lyft ruller ut en ny fordel: et utdanningsprogram. Det tilbyr nedsatt undervisning for online klasser fra mer enn 80 universiteter.

Her er hvorfor: Interne undersøkelser fra Lyft fant noen øyeåpning fakta om sine drivere.

  • Nesten 50% av sjåførene har ikke en høyskolegrad.
  • De fleste førere uten grader vil tjene en.
  • Langtallet av lyftdriverne kjører som en måte å tjene penger mens de forfølger andre interesser. Mer enn 93% av dem kjører til Lyft mindre enn 20 timer i uken, Business Insider-rapporter. De fleste har andre jobber, ser etter jobb, eller er heltidsstudenter eller pensjonister.

Utdanning er den nyeste av lyft Perks

Dette er en måte for Lyft å skille seg fra konkurrenter.

Det lanserer denne nye fordelen i samarbeid med Guild Education, en oppstart som forbinder arbeidsfolk med online kurs, slik at de kan tjene grader eller i det minste utvikle nye ferdigheter. Guild samarbeider også med selskaper som Chipotle og Taco Bell.

Løftedrivere får tilgang til klasser fra dusinvis av ikke-profitt-høyskoler, inkludert University of Denver og nettbasert læringssted edX, som ble opprettet av Harvard University og MIT.

Rabatter på kurs varierer fra 5% til 20%.

Drivere vil også ha tilgang til en gratis utdannelsesmegler, som Lyft betaler for. Denne personlige rådgiveren hjelper dem med å komme i gang og trener dem for å fullføre sine studier.

Et bredt utvalg av online kurs er tilgjengelig. Drivere kan ta kurs i HTML, sykepleie, yrkesskoler eller engelsk-som-en-andre språklasser. De kan forfølge alt fra en mastergrad til et General Equivalence Diploma (GED).

"Vi vet at mange Lyft-drivere jobber for å oppnå personlige eller profesjonelle mål, som ofte inkluderer videreutdanning og læring," lyder president John Zimmer. "Vi er glade for å tilby denne ressursen for å hjelpe sjåførene lykkes både på og utenfor plattformen."

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han kunne bruke noen nye ferdigheter.

Skrive Inn Din Kommentar