Penger

¡Yo Quiero Lyft! "Taco Mode" og en $ 250 New-Driver Bonus Sound Tasty

¡Yo Quiero Lyft! "Taco Mode" og en $ 250 New-Driver Bonus Sound Tasty

Tilsynelatende midnatts taco-stopp er ikke uregelmessige hendelser for kjøredeltakere.

Vi kan bare forestille seg hvordan samtalen går (kanskje fordi vi har vært der):

Pleaseeee, du må ta meg til Taco Bell. Det er riktig theeerrreeee. Jeg kommer til å gråte hvis jeg ikke sovner ved siden av en Crunchwrap Supreme i kveld.

Avtalen kan innebære forhandlinger: Jeg vil kaste deg en ekstra $ 10, sjåfør. Det er verdt det. Kom igjen.

Vel, kom 2018, ryttere - og sannsynligvis irritert sjåfører - trenger ikke å håndtere dette lenger fordi Lyft nettopp annonsert et nytt partnerskap med Taco Bell riktig kalt "Taco Mode.”

Hvordan fungerer Taco Mode?

"Taco Mode" er en in-app-funksjon som gjør det mulig for Lyft-ryttere å planlegge en pitstopp ved nærmeste Taco Bell. Den er bare tilgjengelig i de mest hensiktsmessige tider - klokken 9.00. til 2 a.m.

Ryttere vil velge "Taco Mode" før du ber om turen, så en gang i bilen bruker de en iPad-meny for å lese alternativene. Biff chapula? Ja takk. (Det er i det minste det som Missouris guvernør ville si.)

Og tilsynelatende de som tester ut den nye funksjonen, får en gratis Doritos Locos Taco.

Dessverre vil "Taco Mode" ikke bli utgitt nasjonalt til neste år, ifølge pressemeldingen, men det blir testet i Orange County 27. juli til 29. og 3. august til 5. august.

"Vi kombinerer to av våre passasjerers favorittaktiviteter - en natt ute med venner og nyter Taco Bell - noe som betyr at det er enda mer natt å elske," sa Melissa Waters, markedsføringshode.

Så Hva betyr "Taco-modus" for drivere?

Det betyr at sjåfører ikke lenger trenger å håndtere unscheduled pitstops. Eller, hvis de nekter å stoppe, en negativ vurdering eller lavere tips.

Drivere kan finne noen få stykker shriveled shredded salat mellom sitt sete, men de er heller ikke tvunget til å delta, ifølge Lyfts blogg. De kan ganske enkelt velge å ikke akseptere "Taco Mode" rides.

En Lyft representant fortalte oss også at sjåfører ikke vil få noen form for offisiell ekstra kompensasjon eller bonus; Imidlertid er ideen at de får betalt mer fordi de vil kjøre videre.

Vi forestiller oss at sjåfører kan få en gratis taco eller to også.

Denne $ 250 bonusen er en god grunn til å registrere deg for løft

Hvis du ikke er en Lyft driver ennå, men vil forberede seg på "Tacolypse", kan dette få deg til å registrere deg.

Akkurat nå, når du registrerer deg for Lyft og fullfører 100 turer på 30 dager, Du vil betale en $ 250 bonus.

Vi trodde det hørtes ut som en av rides også. Men når du bryter den ned, er det bare tre turer om dagen. Hvis du bare kjører helger? Det er omtrent 12 turer, eller seks om dagen eller natten.

Skjønnheten er at du kan velge og velge dine timer og når du kjører.

(Hvis du er nysgjerrig på hvor mye du kan tjene ved å ta 12 turer i helgene, bruk Lyft's lønnemaskin.)

Når det gjelder den $ 250 bonusen ... er det 78 Cheesy Gordita Crunches, som, hvis du spiser to om dagen, vil mate deg i over en måned.

Så, når funksjonen "Taco Mode" unfurls i ditt område neste år, kan du begynne å stable opp enda flere Taco Bell.

Tid til å guac og rulle.

* Bilhastigheten går ut i solnedgangen *

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun tror Taco Bell parrer godt med en mage full av øl.

Skrive Inn Din Kommentar