Penger

Jobbmarkedet er varmt. Her er hva det betyr, og hvordan du kan stå ut

Jobbmarkedet er varmt. Her er hva det betyr, og hvordan du kan stå ut

Vel, det skjedde til slutt.

I april har antallet åpne jobber i USA overgått antall personer som leter etter arbeid for første gang siden US Bureau of Labor Statistics begynte å spore tallene i 2007. Det var 6 698 000 ledige stillinger, men bare 5 932 000 arbeidssøkere - en forskjell på mer enn 766 000.

Selv om dette viser styrken til amerikansk økonomi og et strammende arbeidsmarked, betyr det ikke at du bare kan gå ut i gården din og forkynne, "En jobb, vær så snill!"

Jeg mener, det kan du, men det ville se ganske morsomt ut.

"Det er ikke noe magisk om å nå en jobbåpning per arbeidsledig arbeidstaker" sa Jed Kolko, sjeføkonom på Indeed. "Det betyr ikke bokstavelig talt at alle som ønsker jobb kan få en."

Siden disse er nasjonale tall, kan det teoretisk sett bety at det er mange jobber to byer over, men ingen i ditt. Og forskjellige jobber krever forskjellige ferdigheter, så de arbeidsledige har kanskje ikke de evner som arbeidsgivere med åpninger leter etter.

"Noen har også gitt opp arbeid og er derfor ikke regnet som arbeidsledige, selv om de kan være interessert i å jobbe," forklarte Kolko.

Men fortvil ikke - vi legger alltid åpne stillinger på The Penny Hoarder Jobs Page på Facebook. Og det er mange måter å skille seg ut i det overfylte arbeidsmarkedet.

Her er noen tips som hjelper deg med å stå oppe på et varmt arbeidsmarked

Forholdet mellom stillinger til jobbsøkere kan være sviktende positivt. Men det er fortsatt et rekordantal jobbsøkinger i USA, og ledigheten fortsetter å falle til lavkonjunktur.

"Lønnsveksten har vært sterk og stabil, og godt i forhold til det nivået som trengs for å holde tritt med befolkningsveksten," sa Kolko.

Så, hvordan får du hendene på en av disse åpne jobbene? Invester i deg selv.

For en, må du støv av det gjenoppta eller slutte å procrastinate og skrive en allerede. Og mens du er i det, gå videre og skriv et følgebrev å klappe på toppen av det - disse er viktigere enn du tror.

Deretter forsømmer du ikke LinkedIn-siden din, som kan være et viktig nettverksverktøy når du søker etter drømmejobb. Her er det noe ekspert tips for sprucing opp din LinkedIn Det tar bare 30 minutter.

Hvis du leter etter en jobb-hjemme-jobb, vil du kanskje begynne å slå på forsyninger for å skape et hjemmekontor.

Og til slutt, når du lander et intervju, sørg for å forberede deg på 20 vanlige intervju spørsmål du kan møte.

Så vær ikke motløs når du ser all pressen om de siste stillingene, selv om du har en spesielt vanskelig tid å finne en konsert. Ved å ta bare noen timer å spore opp profesjonell profil, kan du skille seg ut i alle arbeidsmarkeder.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar