Penger

Trekk ut din Union Jack Dress - Spice Girls er ansatt!

Trekk ut din Union Jack Dress - Spice Girls er ansatt!

Baby Spice.

Det var det jeg ønsket å være. Vi hadde alle en.

Og ikke bekymre deg - jeg vil ikke få deg til å innrømme det. Men jeg vet at du ville være en. Var du Sporty, Posh, Scary, Ginger eller Baby?

Spice Girls representerte gjerne alle slags kvinner som en 90-årig jente ønsket å være: tomboy, snoben, den søte, den sexy og den galne. Vi låset på vår favoritt, hadde på seg klærne på Halloween og sang bare hennes deler av sangene sine.

Aldri en til å dabble lett i en besettelse, husker jeg til og med at de britiske bombehellene i sketchbooken i løpet av klassen ... slår seg og legger til et ekstra medlem.

Det var meg. Ja, jeg trakk meg inn i Spice Girls.

Jeg ringte meg selv Mini Spice - fordi jeg var yngre enn resten av dem. Jeg tror det er ganske smart for en 12 år gammel, men jeg lar deg danne dine egne meninger.

Gjør din 90-års barndomsdrøm til virkelighet

Latterlig som min ungdomsdagsdrøm, jeg var tilsynelatende ikke veldig langt unna (fortalte deg, mor!). Spice Girls kan rekruttere.

"Tjue år etter at de først erobret diagrammene, rekrutterer Spice Girls nye (medlemmer) - ved hjelp av et BBC talent show," Daily Mail rapporterer.

To søte, frekke fans kunne få sjansen til å flaunere sin Girl Power på scenen ved siden av Baby, Ginger and Scary i juli for å markere 21-årsdagen for "Wannabe", gruppens første nummer én.

Hvis du trenger en oppfrisker, det er Emma Bunton, Geri Horner (tidligere Halliwell) og Mel B, henholdsvis. Trioen har nylig reformert gruppen som GEM - uten Victoria "Posh" Beckham eller Melanie "Sporty" Chisholm, som er opptatt av andre karrierer.

Den britiske tabloid rapporterte i forrige uke at de tre gjenværende medlemmene har nærmet seg BBC om et talent show, og de ville være dommere.

BBC har nektet å bekrefte ryktet, men underholdningsverdenen (og fansen!) Er alle opprørt om muligheten etter at Mel B hadde retet en gjenforening nylig på "The Late Late Show With James Corden."

Jakten ville innebære audisjoner og varmer over fem påfølgende netter neste april, som kulminerte i en live-final på BBC1, ifølge The Daily Mail.

Vi holder øye med utviklingen for å fortelle deg hvordan du kan komme på det stadiet neste år.

I mellomtiden fokuserer du på de viktige tingene: Vil du se bedre ut i et treningspakke, pigtails, en liten svart kjole, leopardutskrift eller en beskåret Union Jack?

Din sving: Vil du prøve å være en æres Spice Girl?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar