Penger

Ditch the Cube: Disse 5 selskapene med fantastiske kontorer er ansette akkurat nå

Ditch the Cube: Disse 5 selskapene med fantastiske kontorer er ansette akkurat nå

Oppdatert 9/8/16: Grafisk design Intern ved Zappos og Sustainability Associate at Method er ikke lenger tilgjengelig, men som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde deg oppdatert med andre åpninger - jobber går fort!

Millennials er godt klar over dagene til kjedelig, grå, deprimerende "Office Space" -kabinett er fading. Vi vet hva vi vil ha i et arbeidsområde, og det er bedre enn det.

Enten det er en åpen planløsning, eksotisk innredning eller rett og slett friheten til å lage en plass vår egen, vil vi elske hvor vi jobber. Bedrifter over hele landet er å finne ut av dette, og annonserer skjønnheten i sine kontorer så mye som styrken av fordelene.

Disse fem selskapene har noen alvorlige kule kontorer du vil elske - og de ansetter akkurat nå!

1. Junior Copywriter Med J. Walter Thompson

JWT er et over 150-årig internasjonalt reklamebyrå med hovedkontor i New York.

Selskapet er rost for sitt fargerike åpne gulvkontor, som oppfordrer møtet med kreative tanker. Ingen private kontorer i rommet betyr alle slags arbeider som likeverdige, så bli komfortabel!

Byrået er ansette for flere kreative stillinger, inkludert en junior copywriter. I denne heltidsposisjonen skriver du kopi for kringkasting, utskrift, digitalt og sosialt medieinnhold for byråets ulike kunder.

Stillingen krever ett års erfaring som ansatt eller praktikant. For å søke, følg lenken her.

2. Grafisk design Intern på Zappos

Den elektroniske skoforhandleren leter etter en visuell designintern for å bli med i Las Vegas-baserte lag for sommeren 2017. Hvis du er en grafisk design major eller bare har et sterkt håndtak på design, søk nå.

Hvis du ikke er basert i nærheten av Vegas, er bolig tilgjengelig! Praktikanter blir også betalt hver time og får samme 40% rabatt på alle Zapponians.

Du vil jobbe med webdesignprojekter, samt markedsføring, interne prosjekter og mer.

I stedet for det rene, moderne utseendet til mange internettfirmaer, oppfordrer Zappos litt kreativt, organisert kaos på sitt kontor.

Plassen stikker til tradisjonell kabinettdesign og oppfordrer ansatte til å gjøre sitt preg både på deres individuelle plass og på konferanserom. Ta en gratis tur, og du vil sannsynligvis se alt fra paper-mâché peiser til skilt og streamers for hver ferie.

3. Bærekraftig assosiert med metode

Du er sikkert kjent med Metods bærekraftige rengjøringsprodukter. De er de i de elegante, minimalistiske flasker på hyller i Target, Lowe, Safeway, Whole Foods og de fleste dagligvarebutikker.

Selskapet ansetter en heltid, San Francisco-basert bærekraft tilknyttet.

Denne medarbeider samler og rapporterer bærekraftverdier, støtter ny produktutvikling og håndterer ingrediensvurdering og tredjeparts sertifiseringer.

Ligger i San Franciscos finansdistrikt, er Method HQ stolt over å #keepitweird. Det fargerike, elegante kontoret speiler selskapets vakre produkter og oppmuntrer til innovasjon og kreativitet.

Plus, alle arbeider resepsjonen en gang i måneden, "kostymer velkommen."

Du vil velkommen kontorgjester og svare på telefoner sammen med en medarbeider du vanligvis ikke jobber med, slik at du kan se virksomheten fra et annet perspektiv.

For å søke om denne stillingen bør du ha en bachelorgrad i miljøvitenskap eller relatert fag og en til tre års erfaring. Søk her.

Merk: Hvis du får et intervju, vil de sikkert spørre deg: "Hvordan vil du holde Metoden rart?"

4. Kommunikasjonsleder ved TNTP

Den Brooklyn-baserte utdanningen nonprofit leter etter en kommunikasjonsleder å jobbe hjemmefra (hvor som helst i USA) eller internt på TNTP sentralkontor.

Stillingen innebærer å skrive for TNTPs Publications Department, inkludert blogginnlegg, rapporter, op-ed, intern kommunikasjon, konsepter for infographics, sosiale medier innhold og mer.

Fordelene inkluderer:

  • Konkurransedyktig lønn
  • 100% ansatt medisinsk dekning, pluss flertall av kostnader for partner / barn
  • Tannlege, visjon og livsforsikring
  • Foreldrefordeler
  • 403 (b) pensjonsplan med arbeidsgiverkamp

Det lille Brooklyn Heights-hovedkvarteret oppfordrer til et inkluderende miljø hvor ansatte blir oppfordret til å ta hele seg selv hver dag. Det koselige rommet hjelper deg også med å koble til med en ren, åpen planløsning.

5. Gintern Med ILoveGin

Nei, det er ikke en skrivefeil. Dette er en praksisplass om drikkgin.

Den månedlige gin og tonic club - din G & T har en klubb! - ILoveGin ansetter en Gintern å reise rundt i U.K. og deler av Europa prøver nye gins og tonics.

Og du får betalt for å gjøre det.

Dette er en deltid, jobb-fra-hjemme-posisjon som begynner tidlig i 2017, og som krever reise.

Arbeidsområdet ditt kan være en håndverkskonsert i Edinburgh en dag og en lanseringshendelse for tonisk vann i London neste. Internshipet varer ca seks måneder, med mulighet til å gå inn i en heltidsposisjon.

Du må være minst 18 år gammel, bor i U.K., hold et førerkort, elsk gin og kjenn en god G & T når du smaker en.

Stillingen gir en lønn på opptil £ 20,000 (US $ 26,225), muligheten til å sette dine egne timer, "masse fri gin" og "mer fri G & Ts!"

Er du salivating ennå? Hvis du er interessert og kvalifisert, søk her.

Din sving: Har du sett noen åpne jobber på kule kontorer på det siste?

Med forskning fra Kaitlyn Perta, en redaktør ved The Penny Hoarder.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar