Penger

Detaljorienterte? Høyt organisert? Disse 11 jobbene er perfekte for deg

Detaljorienterte? Høyt organisert? Disse 11 jobbene er perfekte for deg

"Type A Jobs story" har vært på min gjøremålsliste.

Den er skrevet i blått, som representerer et ventende utkast. Oppgavelisten, forresten, har bokser for merker, perfekt for når en oppgave er fullført.

OK, så jeg har litt Type A personlighet i meg, men jeg er stolt av det. Jeg liker planer, sjekklister og blir organisert. Jeg hater å vente i linjer, kaste bort tid og sjokkerende arbeid. Jeg biter neglene mine og tenker over.

Hvis det var en dating profil, ville jeg skremme hver mann bort. Men sant, denne type A-ness inni meg presser meg for å få ting gjort - som dette innlegget. (Værsågod.)

Så i Ånd av Type A personligheter, samlet jeg en liste over jobber for de av oss - eller de av oss du vet - som bare vil ha ting å være perfekt.

11 Jobs Perfekt for personer med type A Personligheter

Disse type A jobbideer (alfabetisert, i listformat) varierer etter type. Noen tilbyr heltidsmuligheter, mens andre tillater deltidsarbeid og fleksible tidsplaner. Noen krever at du ser på jobber i byen og andre - mye, faktisk - la deg jobbe hjemmefra.

Så kom ut pennen og puten, og start din forskning nå.

1. Skribent / transkripsjonist

Fra erfaring kan jeg si at dette er en Type A-jobb hele veien.

Captioners og transcriptionists krever en evne til å være nøyaktige. Det er ikke halvhjertet disse oppgavene. Bedrifter og folk stole på dine raske fingre og skarpe lytteferdigheter.

Vanligvis blir du betalt per lydtimme, men det er ikke ekvivalent med a ekte time som du vil finne deg selv pause og tilbakespoling. Transcriptionist Lisa Mills sier at en lydtid kan ta to til fem timer for å transkribere. Hun gjør rundt $ 25 per time.

Video captioning er lignende - bortsett fra at du vil se og høre. For eksempel betaler Rev.com 40 til 75 cent per video minutt. En gjennomsnittlig caption gir omtrent $ 240 i måneden - men superstjerner kan få $ 1.570.

Du kan også finne arbeid på andre nettsteder. Ta i betraktning TranscribeMe, Tigerfish, Quicktate og CrowdSurf. Vi har også flere detaljer her.

2. Data Entry Clerk

Tenk: Typist.

Noen av disse stillingsbeskrivelsene inneholder nøkkeltype A-tilfredsstillende uttrykk som "sikrer konsistens og nøyaktighet", "kompilerer og sorterer informasjon" og "må være selvmotivert, organisert og detaljorientert."

Føler du kvalifisert? Du er sannsynligvis. Betalingsintervaller på per time eller per prosjekt basis.

Du kan finne kontorjobber som dataoppføringsklienter, men Det er en rekke spesialiserte nettsteder som reklamerer for arbeid fra hjemmet. Disse inkluderer Clickworker.com, DionDataSolutions.com og TheSmartCrowd.com.

3. Event Planner

Bilde dette: Det er bryllupsdagen, du er litt panikk og du vil at alt skal være perfekt.

Cue Type A-planleggeren. (Det er deg.)

Arrangement / bryllup / møteplanlegging krever ekstremt organiserte personer som kjenner seg rundt en sjekkliste eller to. De må koordinere og ansette andre for å kunne utføre en hendelse eller samle sammen.

Du vil sannsynligvis trenge en grad og / eller litt erfaring, men du kan alltid starte under en "junior" status eller assistent. Finn en rekke hendelsesplanleggerjobber på klassiske jobbsøksteder som Indeed, CareerBuilder og SimplyHired.

4. Matbutikk Bagger

Jeg har aldri bagged dagligvarer (unntatt min egen ... for moro skyld), og jeg er sikker på at de av dere som har, ruller øynene dine akkurat nå, men jeg vil aldri glemme en bagger som kalte opplevelsen "terapeutisk".

Du fyller poser på vekt og mattype. Fortrinnsvis er de frosne elementene i en pose, ikke sant? Produktet går i en annen. De tunge gjenstandene er på bunnen mens brødet går pent på toppen.

Etter min mening er det en tapt kunst.

Sjekk ut (få det?) Snagajob.com, et nettsted som samler jobber hver time. Du kan også gjøre en enkel Faktisk søk ​​eller spør lederen på din favoritt matbutikk i byen.

5. Vaktmester

En Penny Hoarder-forfatter nevnte hennes stint som hotellhushjelp.

"Min leder ble sint fordi det var fuzz på toalettet," sa hun. Fuzz? "Som lint. Fra et håndkle. "

Definitivt skriv A-materiale. Hvis du kan lage en perfekt seng med skarpe kanter og vet hvordan du skal håndtere et vakuum, kan dette være en måte for deg å pose litt ekstra penger.

Men det er også flere eksotiske alternativer. Vurder å bli en husholderske på et feriested, ranch, ferieutleie eller til og med cruiseskip.

Og hvis din betydelige andre er på samme Type-A-nivå som deg, tag-lag det. Noen steder ser etter par å opprettholde begrunnelsen.

For jobber sånn, besøk Cool Works. For mer "normale" spill, søk Indeed, Monster og SimplyHired. Care.com har også personlige annonser som ringer til husarbeidere - Noen notater betaler opp til $ 50 per time. Vurder også Task Kanin.

6. Inventarispesialist

Tenk på din favorittforhandler. Containerforretningen? Seng bad og utover? Papir Kilde?

Du kan fange en jobb som lagerbehandler - også kjent som en lagerforening eller lagerhjelp. Du kan flexere organisering og assortering av ferdigheter ved å håndtere butikkens produkter.

Det ser ut som The Container Store i Northbrook, Illinois, leier akkurat nå, for eksempel. Du kan jobbe en deltid, fleksibel tidsplan for $ 12 i timen. I tillegg til Du får ansattrabatter for noe darn ting du trenger for å opprettholde sunnhet i ditt boareal.

For å finne en jobb, gå til favorittbutikkens karriere nettside der du sannsynligvis vil kunne søke etter stat. Eller du kan gå til et hvilket som helst søkesøk og søke etter forhandler eller sted.

7. Biblioteksspesialist / tekniker

Vurder også: bibliotekassistent, assistent, sirkulasjonsleder, kontorist ...

Disse jobbene varierer mye - deltid og heltid, timelønn og lønnsomhet. Noen krever videregående opplæring, andre krever en mester. Uansett gir disse jobbene betydelig lønn.

Og biblioteket er et ideelt sted å trene dine Type-A muskler. En oppføring for en eldre biblioteksside spør: "Er du detaljorientert med et talent for organisasjonen?" Kryss av!

Og så er det denne biblioteksassistenten stillingsbeskrivelse: "Opprettholder bibliotekshyller ved å hylle biblioteksmateriale og hylleavlesning etter behov, og opprettholder orden og netthet i barnas rom generelt." Skriv meg opp!

Start jobbsøkingen din på governmentjobs.com. Du kan søke etter tittel (se ovenfor) og din by.

8. Profesjonell Arrangør / Clutter Consultant

Vi skrev nylig om Tova Weinstock, en profesjonell arrangør og renere som gjør $ 150 en time - $ 55.000 til $ 65.000 i året.

Hun er en freelance arrangør av forskjellige typer, som setter sine egne timer og jobber med klienter for å rense New York City-leiligheter. Prosjekter kan vare en ettermiddag eller fortsette i fire dager av gangen. Klientene hennes kaller fondly henne "Tidy Tova." (Jeg tror jeg kunne være Clutter-Free Carson.)

Hvis du er interessert i å bli den neste Tidy Tova, har den lønnsomme organisatøren noe lesemateriell for perusing. Living Peace tilbyr også ressurser og verter verksteder og seminarer for ambisiøse arrangører. Merk det på kalenderen din (i riktig farge, selvfølgelig)!

9. Korrekturleser

Jeg var lærerassistent i høyere utdanning og gradert elever korrekturlesing og copyediting regneark. Den glede jeg fikk fra å redigere elevers redigeringer var uoverstigelig.

Hvis du får samme glede ut av ord og tegnsetting som jeg gjør, bør du vurdere å bli en korrekturleser på arbeidsplassen. Den tilbyr fleksibel planlegging og betaler per side.

Frilans korrekturleseren Caitlin Pyle tilbyr dette rådet til de som smiler inn i ordbransjen: "Det er viktig å huske at du blir betalt per side! Så hvis du blir distrahert eller utsatt og drar ut de 50 sidene over flere timer, kan det virke som om du ikke tjener penger. "

Det er et flott Type-A-tips: Planlegg og utfør, planlegg og utfør.

Pyle kjører ProofreadAnywhere.com hvor du kan ta en gratis syv-dagers introduksjonskurs. Du finner gigs på freelance nettsteder som Upwork.com og Freelancer.com.

10. Reisekonsulent

På samme måte som arbeidsplanlegging, må reisekonsulenter være i stand til å holde seg organisert mens de håndterer en rekke oppgaver - jakte på de beste tilbudene, lage reiseruter og etablere relasjoner.

Du bør nok nyte dine egne ferier også. Så spør leiefirmaet om betalt ferie, ikke sant?

Igjen kan du finne disse typer jobber på de klassiske jobbsøkene dine.

11. Virtual Assistant

Jo, du kan sitte bak et gammelt, rotete skrivebord og filpapir og stansnøkler på skrivemaskinen. (OK, så kanskje det var 80-tallet.) Men i dag, mange travle fagfolk vil ha en virtuell assistent, noe som betyr at du skal jobbe hjemmefra.

Oppgaver og ferdigheter varierer: kundeservice, dataregistrering, forskning, sosial mediaadministrasjon og vedlikehold av nettsider. Heck, du kan til og med være i stand til å få hendene på noen filorganisering. Uansett vil du bryte ut din trofaste liste.

Se på VANetworking.com og Zirtual for bestemte virtuelle assistentsteder. Les også vår artikkel om virtuelle assistenter for mer informasjon og ressurser.

Din sving: Hva er din drøm Type-A jobb?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar