Penger

Best Job Perk noensinne? Dette bryggeriet gir nye hundeeiere betalte Paw-Rental Leave

Best Job Perk noensinne? Dette bryggeriet gir nye hundeeiere betalte Paw-Rental Leave

Et skotsk-basert bryggeri tilbyr en ny fordel til sine ansatte - og det sendte Penny Hoarder-kontoret til lykke.

BrewDog gir nå en uke med betalt tid til arbeidere som vedtar nye valper eller redningshunder.

Awwwww.

Snakk om arbeidsfordeler ...

Dette selskapet tilbyr Paw-Some Job Benefits

I et selskapsblogg sier BrewDog: "Vi vet bare for godt at det å få en ny ankomst - enten en ungdommelig eller unsettled redningshund - kan være stressende for både menneske og hund. Så vi blir den første i vår bransje til gi våre medarbeidere en arbeidsuke på oss for å hjelpe oss med å bosette et nytt furry familiemedlem i deres hjem.”

Selskapets navn gir ganske mye bort kjærligheten til hjørnetenner, men denne nye fordelen selger avtalen som ølprodusentene fører pakken når det gjelder valpens kjærlighet.

Virkelig, ville du forvente noe mindre fra et selskap som selger øl med navn som Dog E og Santa Paws?

Foreldre til små mennesker blir også kjære. Brewdog sier at det også tilbyr "forbedret fødselspermisjon og foreldreorlov for alle våre ansatte - de som ser etter tobentede ankomster, er også godt tatt vare på!"

Måleselskapsstørrelse, en hund av gangen

Siden åpningen av dørene i 2007 har BrewDog alltid målt sin størrelse av antall ansatte og hunder. I 2007 var det "to ansatte og en hund."

I 2015 hadde bryggeriet 540 ansatte ... og fortsatt en hund.

En hund? Noe forteller meg at hundens medstifter bare får toppfakturering over noen valper som har sluttet seg til BrewDog-familien siden selskapet ble grunnlagt.

BrewDog har syv barer i London og totalt 32 barer rundt Storbritannia og deler av Europa. Selvfølgelig er hun velkomne i hver enkelt.

BrewDog kommer til USA i 2017

Senere i år vil BrewDog åpne et amerikanskbasert hovedkvarter og bryggeri i Canal Winchester, Ohio. Selskapet forventes å ansette over 100 personer.

Hold øye med jobbsøkingssiden for oppdateringer, og sjekk ut hvordan du får et intervju på BrewDog.

Flink bisk!

Din tur: Er valpen foreldreorlov en av de beste arbeidsfordelene noensinne eller de beste arbeidsfordel noensinne?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har foreløpig ikke en hund, takket være et par klyngige katter som ville spise alle skoene hennes hvis hun prøvde å få en.


Skrive Inn Din Kommentar