Penger

Har du en ide for et brettspill? Hasbro vil betale deg $ 25k for det

Har du en ide for et brettspill? Hasbro vil betale deg $ 25k for det

Hasbro Gaming Lab inviterer inn skapere, innovatører og uavhengige artister til å sende sine beste brettspillideer til sin høst 2016 Next Great Family Game contest.

Konkurransen søker det neste ansikt-til-ansiktspillet som vil "gjøre den mest episke familien spill natten." Tenk på klassikerne du spilte som barn: Candy Land, Battleship, Beklager!

Husk når Bop It! kom ut? Det endret mitt 10 år gamle liv.

Du kan lage neste brettspill som hjelper med å bringe familier sammen.

Reglene

For å sende inn en ide, bør spillet ditt:

  • Ha fullstendige regler (ikke bare en premiss)
  • Være spillbare
  • Tegn spillere inn i spillets verden med en "konseptuell fortelling" og en "visuell stil".
  • Vær din intellektuelle eiendom eller noe du har tillatelse til å bruke

Dommere vil score ditt spill basert på:

  • Hvor bra går det over generasjoner - det burde være morsomt for hele familien.
  • Styrken på innholdet, fortellingene og bildene som passer til temaet.
  • Lønnsomhet og potensial for suksess - kan den produseres og selges til et bredt publikum?

I begynnelsen av november vil fem finalister bli valgt og motta $ 2000 for å drive en Indiegogo-kampanje for sitt spill.

Dommere - inkludert Daymond John fra "Shark Tank" - vil vurdere disse kampanjene når du velger en premievinner i slutten av februar 2017.

Grand Prize vinner vil motta $ 25.000 og en tur til Hasbros verdenshovedkontor i Pawtucket, Rhode Island, for å møte med relevante bedriftsledere for potensiell spillutvikling. Du må være tilgjengelig mellom 1. mars 2017 og 30. juni 2017 for reise.

Konkurransen er åpen for alle i USA og Canada, unntatt borgere i Quebec. Send inn ideen til Hasbro innen 23. oktober for å komme inn.

Hvordan å vinne konkurransen

lurer på nøyaktig hva de leter etter? Sjekk ut fjorårets vinner: Uansvarlighet: Mr. Toast Card Game. Det er nå tilgjengelig eksklusivt hos Target butikker rundt om i landet!

"Vesentlig på en dag gikk jeg fra å være en uavhengig kunstner til å være en del av Hasbro-familien," sier Dan Goodsell, spillets skaperen og konkurransevinner.

Som en finalist ble Goodsells spill finansiert gjennom en Hasbro-støttet Indiegogo-kampanje og til slutt valgt for produksjon og detaljhandel. Han kom til Hasbro HQ for å sette sammen en ny versjon av spillet for detaljhandel, inkludert en finere boks, mer koncise regler og revidert kunstverk.

"Som en uavhengig kunstner, ha 'Mr. Toast "i butikker over hele landet er en spillveksler, sier Goodsell. "Synligheten er noe jeg aldri har hatt før."

I måneden spillet har vært på Target, rapporterer han en økning i sin webtrafik og salg av andre produkter.

Hva kan du gjøre for å sitte i Goodsells sete denne gangen neste år?

"Mitt råd er å prøve å maksimere hva det er som du bringer til et spill," forklarer Goodsell. "Jeg har mine (eksisterende) tegn, Mr. Toast og hans venner; Jeg har min humor, og jeg hadde en ide om hvilke typer spill jeg liker å spille. "

Han veide sine unike elementer sammen for å finne et spill ingen andre kunne ha skapt. Han pekte også på et godt spill bør:

  • Vær lett å lære
  • Gi ulike utfall hver gang
  • Involver en balanse mellom lykke og strategi

Og hvis du har en god ide - men ikke alle ferdighetene du trenger for å utføre det - anbefaler Goodsell å jobbe med et lag og sende inn spillet ditt sammen.

"Mitt motto er arbeid på så mange prosjekter som mulig," anbefaler han. "Du vet aldri når man vil komme sammen perfekt og vinne deg Hasbros neste store spillutfordring!"

Din sving: Har du en strålende ide for et brettspill?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar