Penger

5 tips for å hjelpe deg med å gjøre jobben din til en jobb før du selv graduate

5 tips for å hjelpe deg med å gjøre jobben din til en jobb før du selv graduate

På den første dagen av vårsemesteret på mitt juniorår på college, fortalte jeg meg selv en ting:

"Jeg skal få en praksisplass innen utgangen av februar."

Og du vet hva? Jeg gjorde, akkurat her på The Penny Hoarder.

Lidt visste jeg at internshipet ville åpne døren til min første heltidsjobb - som jeg skjedde å lande før Jeg avsluttet min bachelorgrad.

5 tips for å hjelpe deg med å gå fra intern til heltidsansatt

Jeg er ikke den eneste personen som har klart å gjøre det; Det er mange andre der ute som også har.

Hvis du ønsker å stenge internship og bli tilbudt en jobb etter (eller selv mens du fortsatt er i skolen!), Sjekk disse tipsene.

1. Si ja til stort sett alt

Fra min erfaring, og sa "ja" til en rekke oppgaver på internshipet, undret jeg meg.

Å gjøre det brakte meg ansikt til ansikt med utfordringer jeg aldri hadde opplevd før. Det viste meg for en rekke avdelinger, til programvare som var ny for meg og mer. Selv om jeg ikke var sikker på hvordan jeg skulle gå om en oppgave, ville jeg dykke rett inn og prøve mitt beste for å finne ut det. Selvfølgelig ba jeg om hjelp eller veiledning når jeg trengte det - men bare da jeg var helt tapt.

Da min praktik var oppe, Jeg var kjent for å være ganske multitasker - og problemløser.

Da jeg ble ansatt, hadde jeg alt fra fotokoordinasjon for å behandle utvikling under beltet mitt. Jeg kjente inn- og utgangene i arbeidsflyten, lærte verdien av tidsstyring og hadde selv ansvaret for å trene nye ansatte på våre plattformer for oppgavebehandling.

Mine veiledere stolte på meg fordi jeg viste at jeg var mer enn i stand til å håndtere alt.

Å si ja til alt lærte meg også å si nei til oppgaver jeg hadde ikke båndbredden for. Det er en ting å ta på seg oppgaver; det er en annen å faktisk fullføre dem.

2. Vet hva som forventes av deg som intern

Å stille klare forventninger mellom deg og din veileder fra starten er det viktigste å gjøre, sier Valerie Sutton, direktør for karriere på Harvards Graduate School of Education.

"Du vil ønske å diskutere dager og timer du forventes å jobbe, de beste formene for kommunikasjon, hvor ofte de vil bli oppdatert på prosjekter, og hvilke ressurser som er tilgjengelige for å støtte deg i arbeidet ditt (laptop, skrivebord, kunnskap nettverk, etc.), skrev Sutton i en e-post.

Når du vet hva som forventes av deg hver dag, vil du kunne måle dine egne fremskritt. Er du på jakt med arbeidet ditt? Har du falt bak? Eller, enda bedre - er du over forventningene?

For Kim Vogel, leder talentoppkjøp hos The Penny Hoarder, praktikanter som overgår forventningene, er de som gir gode kandidater på heltid.

"Gå utover hva dine oppgaver er," sier Vogel. "La det være lite uten tvil at de ikke vil kunne fungere uten deg."

Hvis et selskap ikke kan fungere uten deg, så vil de bli konfrontert med en beslutning: ta deg på før du tar opp eller risikerer å miste deg etter at praktikoppholdet ditt er oppe?

3. Vær nysgjerrig

Dan Green, administrerende direktør i mediefirmaet Growella, bistår med å drive selskapets internshipprogram. Mens programmet fokuserer på å få elever i verdenserfaring - så vel som studiepoeng mot sin grad - evaluerer han og hans ansatte også og utvikler praktikanter som fremtidige ansatte i selskapet.

Hva gjør Green ønsker å bringe noen på heltid?

Nysgjerrighet.

Når vi ansetter en praktikant som er nysgjerrig, finner vi at de er villige til å presse personlige grenser for å være mer, og å gjøre mer,"Green skrev i en e-post. "De er drevet for å utforske nye ideer. De finner veier rundt veier og gir gode bidrag til teamet vårt. "

Så still spørsmål. Utfordre dine utfordringer. Sluttresultatet kan være at du når arbeidsområder som du kanskje aldri har forestilt deg - alt sammen igjen, gjør det vanskelig for dem å la deg gå.

4. Pin problemer, deretter tilby løsninger

James Pollard, markedsføringskonsulent på TheAdvisorCoach.com, har jobbet med mange praktikanter gjennom årene. Han legger merke til en av de mest verdifulle måtene en intern kan vise at de er verdt å ansette, er å være en problemløser.

"Begynn å spørre de høyere opptredene i selskapet hva de sliter med, hva deres smertesteder er, etc.", skrev Pollard i en epost. "Ta mange notater og begynn å gjøre din forskning om hva disse problemene er, og hvordan du kan hjelpe."

Etter nøye observasjon og brainstorming anbefaler Pollard å presentere dine løsninger til de aktuelle personene. På den måten viser du ikke bare initiativ, men du viser også problemløsningskompetanse.

"Tross alt, i noen karriere blir du betalt for å løse problemer, sier Pollard.

Å være en aktiv deltaker i å tilby løsninger vil øke verdien på bedriften. På den måten kan du gjøre fremskritt mot å bli bedt om å tilby løsninger på heltid.

5. Gjør det meste ut av det

Liz Valeri, digital markedsføring strateg ved Coalmarch Productions, startet hos Coalmarch som markedsføringsintern.Mens hun fikk konstant tilbakemelding om det faktiske daglige arbeidet hun gjorde, var det en del tilbakemelding som resonanserte med henne mest: Denne internship er hva du gjør av det.

"Det var virkelig opp til meg å avgjøre hvordan jeg ønsket dette internshipet å gå - jeg kunne bare komme på jobb, holde meg stille og få oppgavene mine ferdige, eller jeg kunne gjøre en innsats for å delta på selskapets arrangementer, be om å sitte på møter og virkelig bli kjent med hvert lagmedlem, " Valeri skrev i en e-post.

Valeri sier at det er noe bare å nedsette seg selv i bedriftskulturen du har kontroll over. Etter å ha bygget relasjoner med kollegaer, sier Valeri at du snart vil være en ansatt som selskapet ikke vil leve uten.

Klar til å komme i gang?

Hvis du er klar til å blinde arbeidsgivere ved å være en stellar intern, så er det nå på tide å begynne å tenke på hvordan man får det til å skje.

Her er noen måter du kan komme i gang med internship søk - og hva du skal gjøre etter at du lander en.

  • Slå opp din karriere tjenester senter på skolen. Det er en stor ressurs studenter kan bruke til å finne praktikplasser de kan være interessert i.
  • Tenk på noen av disse sidespillene hvis du ender med å ta et ubetalt internship. Noen ganger må du bite kulen og ta en veldig god mulighet som er ubetalt (bare vær sikker på at den ikke er ulovlig) - men det betyr ikke at du må være borte under den.
  • Finn en mentor. Å ha noen til å vende seg til når du trenger hjelp med å navigere i praktik kan gjøre underverker i det lange løp. De vil være der for å svare på dine spørsmål, hjelpe deg med å finne ut hvordan du nærmer deg situasjoner og mer.

Lykke til!

Kelly Anne Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar