Penger

Ipsos Review: Her er det som skjedde da vi tok undersøkelser på jeg-si

Ipsos Review: Her er det som skjedde da vi tok undersøkelser på jeg-si

Hva er en enklere måte å tjene penger på enn undersøkelsessteder?

Ingenting egentlig. Du svarer bokstavelig talt på spørsmål og gir din mening om noe og alt.

Men hvordan vet du hvilke nettsteder som er legitime og verdt tiden din? Vi er her for å hjelpe.

Vi sjekket ut i-Say fra Ipsos, en av de mest populære undersøkelseswebområdene på nettet, for å se hva det egentlig er - og hvor mye penger vi kunne få.

The Penny Hoarder's I-Say Review

Det er enkelt å registrere seg for i-Say, og det virker som om de virkelig vil bli kjent med deg.

Mellom innledende flervalgsspørsmål er det noen muligheter for deg å skrive dine egne svar. Hovedfokuset på dette nettstedet er å sørge for at stemmen din blir hørt, noe som gir mening med tanke på navnet sitt.

Nettstedet lar deg si hva du synes som forbruker om visse produkter og ønsker å vite hvorfor du kjøper det du kjøper.

Det jeg virkelig liker om dette nettstedet er det ikke bare enkelt å navigere, men det er også beroligende. Jeg vet at det bare er et undersøkelsessted, men det virker som om det vil gjøre det så smertefritt som mulig.

Nettstedet vet at du hater å svare på de samme spørsmålene flere ganger, men lar deg vite på forhånd at det skjer. Det er bare nettstedets måte å sikre at du gir konsistente, kvalitetssvar og fortsatt kvalifiserer for undersøkelsens demografi.

Når jeg laget min konto og logget på, hadde jeg allerede fem undersøkelser som ventet på meg.

Hvis du ikke ender opp med å kvalifisere for en undersøkelse, får du spille et gissespill som heter "Poll Predictor." I dette spillet ble i-Say-brukere spurt på et spørsmål, og du må gjette hvilken prosentandel sa ja. Jo nærmere du er til det faktiske svaret, jo flere sjanser kommer du til å inngå tegninger for en premie.

Dette raske spillet gjør å bli diskvalifisert for en undersøkelse litt mindre frustrerende.

For eksempel var spørsmålet mitt "Hvilken prosentandel av kvinner sa de har danset Macarena?" Jeg vet, det er litt dumt. Men det var en fin tempoendring mellom å klikke fra undersøkelse til undersøkelse.

Hver undersøkelse tildeler deg poeng som kan innløses for gavekort. Eller du kan betale ut med PayPal. Den laveste mengden poeng du kan innløse er 500, som er $ 5. Så, ett poeng er lik ett cent - 100 poeng er $ 1.

Et annet pluss? Nettstedet har et solid belønningsvalg, fra eGiftCards til Starbucks, Target og Amazon, samt Visa forhåndsbetalte kort eller bare kald, hard (PayPal) kontanter.

Jeg har bare hatt kontoen min i noen dager, så jeg har ikke samlet nok poeng til å betale ut ennå. Noen mennesker hadde negative ting å si om hvor lang tid det tar å motta belønningene dine når du har lagt ut penger, så jeg så på det.

Nettstedet sier at det tar 3-4 uker for PayPal-midler skal leveres, og 4-8 uker for Visa-kort eller annet kort sendt via post.

Jeg har vært en del av andre undersøkelsessider som tar noen uker - eller til og med måneder - for å få belønningene dine, men jeg visste på forhånd og regnet ikke med at de skulle komme raskt. Dette kritiserer ikke opp til et negativt i boken min, og det teller bare for et utvalg av sine belønningsalternativer, så det er lett å unngå.

Hvis du ikke vil vente et par uker for pengene dine, velger du den eGiftCard - de sendes umiddelbart til din e-post.

Hvis du ikke vil at e-postboksen din skal bli blåst opp av undersøkelser, kan du velge tekstvarsler.

Vanligvis undersøkelse nettsteder vil sende meg massevis av irriterende e-postmeldinger om tilgjengelige undersøkelser, og påminnelser om å ta dem hvis jeg ikke har ennå. Heldigvis er i-Say ikke en av disse beryktede innboksrørene.

Nettstedet sender deg heller ikke så mange undersøkelser som typiske undersøkelsessteder. Vanlige spørsmål angir at du mottar et gjennomsnitt på åtte undersøkelsesinvitasjoner per måned. Dette kan ikke virke som mye, men det bør være nok til å få deg den $ 5 minimum som trengs for å få ut penger.

Du kan se listen over undersøkelser du har tatt, og til og med de du ble diskvalifisert for.

Som du ser, har jeg ikke tatt mange undersøkelser ennå. Mine første to gjennomførte undersøkelser ga meg null poeng fordi de var introundersøkelser og spurte om mine shoppingvaner, husholdninger og andre demografiske trekk.

Undersøkelsene jeg tok var interessante og interaktive, for det meste om bestemte produkter jeg kjøpte.

Er jeg-si legit?

For meg er jeg-Say skiller seg ut blant andre fordi den er "dedikert til å gi deg en stemme" og tar "din tilbakemelding rett til dem som har makt til å påvirke endring."

Hva mer kan en forbruker ønske?

Dette nettstedet handler om å uttrykke dine meninger og belønne deg for ditt perspektiv. Dette undersøkelsespanelet er en god form for alle som ønsker at deres syn skal bli hørt og nyter å skape forandring.

Og for de som vil gjøre noen enkle penger ...

Jacquelyn Pica er en redaktør intern på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar