Penger

Denne NASA Dream Job kan hjelpe til med å sende karrieren din til rommet

Denne NASA Dream Job kan hjelpe til med å sende karrieren din til rommet

Houston, vi har en drøm jobbvarsel.

Fikk du opp med ambisjoner om å bli astronaut? Selvfølgelig gjorde du - vi alle drømte om å bli lansert blant stjernene på et eller annet tidspunkt, à la Starman i en Tesla Roadster.

Du har nok ikke oppnådd det målet, men det er OK fordi vi kanskje bare har det neste beste: Du kan være den personen som sender de astronautene til plass og sørger for at de gjør det sikkert hjemme igjen.

Hvordan jobbe for NASA

NASA er på oppdrag til ansette en ny flåte av flygelederne å jobbe på det berømte Johnson Space Center i Houston.

Flight direktører overvåker oppdrag som leder av flyoperasjonsteamet. Du skal ta beslutninger som sikrer at et oppdrag går jevnt og trygt.

Høres enkelt nok, ikke sant? Ikke så fort.

Dette er en fartsfylt jobb med høy stress, og en flygelederes beslutninger har stor innvirkning. De trenger å holde et nivåhode i en krisesituasjon.

Arbeidsoppgaven sier at flygelederens ansvar for å lede flyoperatørlaget og å ta avgjørelser kan få endelige konsekvenser for menneskeliv og flere milliarder dollar kommersielle og internasjonale romverdier.

Så hvis du blir stresset i linjen på Starbucks og prøver å bestemme hvilken latte du skal få, er dette ikke jobben for deg.

Nå vet jeg hva du tenker: Du trenger sannsynligvis en doktorgrad i astrofysikk eller tidligere erfaring som jobber på NASA, ikke sant?

Feil! Det er vanlige misforståelser om flygelederne. Mange flykontrollører har gått på å bli flygeleder, men det er ikke et krav.

Så langt som utdanning går, krever NASA at du har en bachelor i ingeniørfag, fysikk, matematikk, biovitenskap, datavitenskap eller andre andre relaterte fagområder.

Som sagt, er kandidatene pålagt å ha ganske omfattende faglig erfaring. Her er noen av stillingsannonsens kvalifikasjoner:

  • "Teknisk lederskap med ekspertkunnskaper om romfartøy og design og drift av lanseringsbiler"
  • "Demonstrert ledelse inkludert omfattende kunnskap og erfaring som kreves for å oppnå integrering av grunn-, mannskaps- og romfartskapasitet"
  • "Ledende personer, inkludert erfaring med ledelsesmessige praksis og prinsipper"
  • Erfaring med å bygge faglige relasjoner med andre organisasjoner på senteret, Agency, International og Commercial Crew / Cargo entities for å oppnå misjonsmål "

Kandidatene må også være en amerikansk statsborger for å kvalifisere seg.

Leste du disse kravene og tenkte "Hei, det er jeg!"? Da bør du definitivt søke om denne stellarjobben og gjøre det snart - søknadsperioden avsluttes 17. april.

Åh, og hvis du er nysgjerrig på hvor mye disse oppdragsstyringsdirektørene gjør, sier jobboppføringen at det er en kul $ 117.736 til $ 153.057 per år. Og som en Penny Hoarder, føler jeg meg forpliktet til å påpeke det opplagte: Det er mange pennies.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Hvis du hevder at du ikke fikk Elton Johns "Rocket Man" fast i hodet mens du leser dette, lyver du.

Skrive Inn Din Kommentar