Penger

Begynnerveiledningen til Swagbucks: Få mest mulig ut av belønningene dine med disse tipsene

Begynnerveiledningen til Swagbucks: Få mest mulig ut av belønningene dine med disse tipsene

Leter du etter en måte å tjene gavekort for å fullføre enkle oppgaver som å ta undersøkelser, se på undersøkelser, handle eller spille spill? Belønninger nettsteder er rett opp din smug.

Med så mange å velge mellom, vil du definitivt bruke en som er verdt tiden din. Vi fant en du definitivt trenger å sjekke ut: Swagbucks.

The Penny Hoarder's gjennomgang av Swagbucks

Er Swagbucks verdt det? Det avhenger egentlig av hvor mye tid du vil bruke til det. Men ikke bekymre deg, denne veiledningen kan hjelpe deg med å lære alt du trenger å vite for å være en pro på kort tid.

Hva er Swagbucks?

Swagbucks er en fantastisk Destinasjon for online-belønninger, kombinere alt vi elsker å tjene penger på nettet. Du kan tjene et stort utvalg av belønninger for din online shopping, søke, se videoer og mer.

Er Swagbucks Legit?

Belønningssteder kan bli truffet eller savner, med mange følelser som svindel. Ikke bekymre deg - Swagbucks er legitim, gratis og drives av Prodege, et selskap med en vurdering av Better Business Bureau. Hvis du er villig til å sette på en stund, kan du tjene verdifulle gavekort til forhandlere som Amazon og Target.

I løpet av en uke har jeg jobbet med 430 SB ("Swag Bucks"), nettstedets "valuta", som tilnærmelsesvis legger til et $ 4 Amazon-gavekort (ca $ 8 i timen) . Jeg brukte bare et par av funksjonene, skjønt - du kan kanskje gjøre mye bedre.

Hvordan virker Swagbucks?

Registrering er enkelt. Bare hør til Swagbucks og skriv inn din e-postadresse eller logg inn med Facebook for å opprette din konto. Penny Hoarders vil selv få en $ 5 bonus når du tar din første handling!

Etter å ha opprettet en konto, tjene noen raske og enkle SB'er ved å fylle ut profilen din, installere SwagButton nettleserutvidelse (som hjelper deg med å finne tilbakebetalinger når du handler online) og gjør Swagbucks til standard søkemotor.

Selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik, vil det brukervennlige nettstedet gå deg gjennom prosessen.

Tjene belønninger på Swagbucks

Når du er satt opp, er det på tide å tjene penger. Ulike oppgaver vil tjene forskjellige mengder SB, og hver SB er verdt omtrent en øre. Her er de mest populære måtene å rack opp SB:

Online Shopping

Som en tilbakebetaling handler, gir Swagbucks deg belønninger for å handle gjennom sine lenker - det vil si å klikke gjennom Swagbucks før du går til å si, Amazon.

Som i et tilknyttet program betaler Amazon Swagbucks en kommisjon. I motsetning til de fleste tilknyttede programmer, deler Swagbucks et stykke av den kommisjonen til deg. Fordi du betaler samme pris uansett, hvorfor ikke tjene litt tilbake fra kjøpene dine?

For eksempel betaler Amazon opptil fire belønningspunkter (kalt SB'er) for hver dollar du bruker på bestemte produktkategorier. Det er omtrent 4% kontant tilbake på noe kjøp du gjør. Og hvis du er noe som meg (det vil si alt du kjøper du kjøper på Amazon), legges det til en god del av endring hvert år!

Bruke SwagButton-utvidelsen på Google Chrome på din datamaskin eller bærbar PC for å gjøre det enkelt å spare, uansett hvor du handler online. Du vil tjene en $ 10 Swagbucks-bonus med ditt første kjøp på $ 25 eller mer på et populært nettsted.

Swagbucks jobber med store merker som Gap, Target og Walmart. Bare bruk portalen hver gang du planlegger å kjøpe noe på nettet. Hvis du har installert SwagButton, er dette enkelt - det vil varsle deg når som helst du besøker et nettsted der du kan tjene SB'er.

Swagbucks Surveys

Den mest lukrative måten å tjene SB er via betalte spørreundersøkelser, mens noen betaler opptil 300 SB hver. Mens du må kvalifisere for undersøkelser før du tar dem, prøver Swagbucks å matche deg slik at du slipper mindre tid på kvalifiserende spørsmål.

Hver undersøkelse tar omtrent 20 minutter.

Du vil ikke bli rik på å ta spørreundersøkelser, men folk fra The Penny Hoarder-ansatte har testet dem og kan typisk lomme en ekstra $ 10 til $ 20 i måneden.

Swagbucks Watch

Yup, Swagbucks betaler deg for å se videoer! Du vil ikke tjene mye (opptil 150 SB per dag), men videoene er i alle slags kategorier - underholdning, hjemme, reise - så du vil sannsynligvis finne noe som appellerer til deg.

Eller prøv dette trikset: Bare slå av lyden på datamaskinen din, åpne en ny kategori, og hold videoene i bakgrunnen mens du jobber.

Du kan også laste ned Swagbucks TV-appen, som spiller videoer bakover på telefonen. Igjen, bare koble til telefonen, pass på at du er koblet til Wi-Fi, og sett den til side for å spille av videoer - og tjene belønninger - mens du gjør noe annet.

Du kan tjene opptil $ 90 i måneden og se på videoer gjennom Swagbucks!

kuponger

Swagbucks tilbyr kuponger for å hjelpe deg med å spare penger i butikken mens også belønne deg med SB når du bruker disse kupongene. Dobbelt seier!

Du vil tjene 10 SB'er for hver kupong du bruker, noe som oversetter til en ekstra 10 cent kontanter tilbake. Jeg er sikker på at vi ikke trenger å si dette, men bare i tilfelle: Bruk kun kuponger på ting du ville ha kjøpt uansett.

Slik tjener du enda flere Swagbucks belønninger

Hvis du virkelig vil bli seriøs om Swagbucks, kan du utforske hele blogger og fora dedikert til inntjenings- og innløsningsstrategier.Vi utforsker egentlig toppen av isfjellet - og det er et stort isberg.

Uten helt overveldende du, er det noen få triks for å maksimere Swagbucks-opplevelsen, slik at du kan tjene mer belønninger for mindre arbeid.

SwagButton

SwagButton er en nettleserutvidelse for Chrome, Firefox og Internet Explorer. Å holde det installert tjener deg 1 SB om dagen, men det hjelper deg også med å tjene ekstra SB'er på flere måter.

SwagButton lar deg vite om nettstedet du tilbyr tilbyr SB for online shopping, viser videoer i hjørnet på skjermen (slik at du kan multitask) og lar deg løse inn Swag-koder rett fra nettleseren din.

Hva er Swag-koder? Fortsett å lese…

Swagbucks koder

Swagkoder er korte kombinasjoner av ord og tall som tjener deg øyeblikkelig SB (vanligvis mellom en og fem) og utløper etter noen timer eller dager. Du finner dem skjult rundt nettstedet og sosiale medier, og hvis du bruker SwagButton eller Android eller iOS-appen, blir du varslet hver gang det er en ny kode.

Eller hvis du er lat, er min favoritt måte å gjøre dette ved å besøke et nettsted som sbcodez.com, som samler alle disse kodene på ett sted. Sjekk noen ganger hver dag for de siste tilbudene.

For å skrive inn koden, klikker du bare på det lille sikre ikonet øverst på siden når du er i Swagbucks-kontoen din. Skriv inn koden, og voila! Du kan også angi kodene dine via SwagButton hvis du foretrekker det.

Swagbucks Games

Er du en internettgamer? Hvis du spiller gjennom Swagbucks, kan du tjene SB for hver dollar du bruker på inngangsavgift.

Henvisningprogram

Vil du dele Swagbucks med vennene dine? Henvisninger er en fantastisk måte å lage mange SBer som en gang. Enten du deler en lenke på Facebook, email vennene dine eller legg et banner på bloggen din, en gang en venn registrerer seg for Swagbucks Gjennom lenken din tjener du 10% av SB-en din henvisning tjener - for livet.

Slik utbetaler du på Swagbucks

Swagbucks betaler i gavekort til forhandlere som Amazon (mest populære), Target, Walmart og iTunes. Mitt favorittalternativ er å få PayPal gavekort - det er egentlig som å tjene penger, fordi jeg kan bruke det hvor som helst.

Du kan vanligvis forvente å få omtrent $ 1 på et gavekort for hver 100 SB'er du innløser, og innløsningsraten er den samme over hele linja, så 500 SB får deg et $ 5 Amazon-gavekort eller $ 5 på PayPal. Hold øye med Belønningssiden, siden noen ganger går visse gavekort "på salg", og du kan få mer penger for færre SB'er.

Løse dine SB'er for gavekort er enkelt, men vær så snill, vær så snill, vær så snill utbetale tidlig og ofte.

Jeg har lest skrekkhistorier på forumene om Swagbucks slumpmässigt deaktiverende kontoer (nettstedet er superfølsomt, som det burde være, for folk som spiller systemet), og det kan skade mye for å miste tusenvis av SB'er på en gang. Det er ingen grunn til å vente på utbetaling, da det ikke er noen rabatter for å lagre flere SB'er, og det er ingen minimumsinnløsningsbeløp. Når du har tjent nok SB'er til belønningen du vil, innløs dem!

Du kan løse inn to belønninger hver dag. Med mindre du er veldig opptatt av å tjene massevis av SB'er, kommer du sannsynligvis til å ligge godt innenfor denne grensen.

Når du løser inn dine SB'er for en belønning, får du ikke gavekortet ditt med en gang. Det kan ta opptil 10 dager før du får en e-post fra nettstedet som varsler deg om at kortet ditt er klart. Bare klikk på linken i den e-postmeldingen og logg inn på kontoen din, så ser du gavekortet ditt.

Avhengig av typen kort, kan du enten skrive den ut eller bruke koden for å legge den til din konto hos forhandleren. Hvis du løser inn for PayPal-belønninger, må du kontrollere at du har brukt samme e-postadresse for begge kontoene og bekreftet PayPal-kontoen din. Overføringen kan ta 10-14 dager.

Ikke fall inn i fellen av gambling din SB. Swagbucks tilbyr konkurranser for høyere verdi gavekort (det vil si $ 100 på Amazon), og inngangsavgiften er bare et par SB'er. Men disse konkurransene er vanskelig å vinne, og fordi SB er ganske vanskelig å akkumulere som det er, vil du sannsynligvis holde fast på dem for garanterte belønninger.

Få mest mulig ut av dine belønninger

Hvis du kommer til å forsøke å tjene disse belønningene, vil du ønske å få det største banget for pengene dine.

Selv om det ikke er super imponerende å tenke på et gavekort på $ 3 her, vil en $ 10 PayPal-overføring der, og strategisk tenke på hvordan du kan bruke belønningene dine, bidra til at disse fordelene blir mer spennende.

Tjen mot et bestemt formål

Swagbucks Rewards Store har mange alternativer med gavekort til steder som Amazon, Lowe, og mange bensinstasjoner. Du kommer definitivt til å finne noe du liker, men hvorfor ikke fokusere på et bestemt mål?

For eksempel kan du starte nå og planlegge å bruke belønningene dine for din ferie shopping. Når ferien går rundt, kan du ha et par hundre dollar på Amazon! Eller hvis du planlegger en sommerferie, fokus på å tjene gavekort for å dekke noe av gassen din.

Belønne deg selv

Har du ikke mye wiggle-rom i ditt månedlige budsjett? Bruk belønningene dine til å betale for en liten godbit for deg selv eller din familie, kanskje en middag ute eller en filmkveld.

Skal du selge gavekortene dine?

Du vil kanskje vurdere å selge gavekortene dine online, men det er sannsynligvis ikke det beste alternativet ditt, ettersom du ikke får full pålydende. I tillegg, med så mange fordeler å velge mellom, vil du kunne finne et kort du faktisk vil bruke.

Swagbucks: Fordeler og ulemper

Alt i alt, her på The Penny Hoarder, elsker vi Swagbucks.

Åpenbart er det en ganske enkel måte å tjene ekstra penger for å gjøre ting du kanskje allerede har planlagt på å gjøre.

Swagbucks har en rekke oppgaver du kan fullføre også: spørreundersøkelser, se på videoer, spille spill, søke på nettet.

Skal du sitte foran datamaskinen din hele dagen og svare på undersøkelser? Sannsynligvis ikke.

Men hvis du kan sette opp Swagbucks for å være automatisk (spille av videoer i bakgrunnen, bruke den til søk, gjøre noen undersøkelser hver dag når du kjeder deg), vil dine belønninger legge opp og hjelpe deg med å tjene ekstra penger til å sette mot din mål.

Marian Schembari er en forfatter, reisesjef og fellesskapssjef med base i San Francisco.

Skrive Inn Din Kommentar