Penger

Hvordan to kvinner høstet vann i deres etterbehandler - og laget $ 85k i 1. år

Hvordan to kvinner høstet vann i deres etterbehandler - og laget $ 85k i 1. år

Som en ung i San Francisco går Fallyn Smith til mange festivaler og arrangementer.

Inntil nylig ble hun hydrert ved å ha på seg en CamelBak (en ryggsekk med et påfyllbart reservoar) eller bære en vannflaske i armens skur. Hvis hun glemte å ta med en gjenbrukbar flaske, måtte hun kjøpe en plastikk som bidro til at millioner kjøpte hvert minutt, ifølge The Guardian.

"Jeg ønsket å kunne danse, bli hydrert, ta en drink i hånden min," sier Smith. "Det var veldig frustrerende da jeg dro en festival, stomping gjennom plast og vite at det er en løsning."

Løsningen hun forutså? En fasjonabel hydrering pung. En måte å bære vann uten å kaste bort plast eller se ut som om du går på en tur.

A (Smith &) Starr er født

Ingen mote- eller produksjonserfaring, Smith, 34, sendte inn ideen hennes på en publikums nettsted som heter Quirky. Hvis det fikk nok stemmer, ville det bli produsert - og hun ville få et kutt.

Smith delte hennes innsending på Facebook og oppmuntret folk til å stemme. Stillingen ble viral blant vennene hennes - til en av dem, Chelsea Starr Alexander, fortalte henne å ta den ned.

Realiserer sitt potensial, Alexander, 30, trodde Smith skulle omgå Quirky og produsere vesken selv.

Så Smith fjernet innlegget og kontaktet den håndfulle venner som hadde uttrykt interesse for å hjelpe med prosjektet. Men da hun holdt et første møte på en kaffebar, var Alexander den eneste som viste seg.

"Hvis [vi] trodde vi skulle vokse en bedrift fra den dagen fremover, ville vi nok ha blitt overveldet," innrømmer Alexander. Så tok de det ett steg av gangen og fokuserte på å lage en enkelt prøve.

Først vendte de til en ressurs i deres hjembase i San Francisco: Renaissance Entrepreneurship Center, hvor de begynte å ta kurs på forretninger og mote. De tok også online klasser om å kjøre en vellykket Kickstarter-kampanje.

Når deres selvtillit og kunnskap vokste, brukte de $ 8000 fra besparelsene for å starte prosessen med forskning og utvikling. De hyret en patternmaker for å designe vesken og så etter en fabrikk for å produsere den.

Håper å ha sin veske laget i USA, brukte de Maker Row til å søke etter alternativer. Men ingen av prøvene de bestilte var opp til pålydende.

"Fabrikken i LA fortalte oss at vi måtte gå til Kina," sier Smith. "Vi ville sikkert være i USA, men vi ville ikke ha en virksomhet [den måten]. De gjorde ikke kvalitetsposer til en pris vi hadde råd til. "

Ved å snakke med venner og kontakter fra sine klasser, lærte Smith at en region som heter Guangzhou, var hjemsted for mange posefabrikker. Hun poked rundt på Google, deretter ansatt en fabrikk for å lage et utvalg. Etter å ha gått frem og tilbake med noen få stoffer, hadde de endelig en pose de ønsket å selge: The Conway.

I oktober 2016 lanserte de en $ 30.000 Kickstarter-kampanje.

"Vi ville virkelig ha nok inventar til å kunne løpe i et år eller så," sier Smith. "Vårt mål var å bruke Kickstarter for å finne markedsinteresse ... vi ønsket å gjøre målet høyt nok til at det var utenfor nettverket vårt.

De fant den interessen og slo målet sitt på 35 dager. Noen måneder senere lanserte de sitt nettsted og begynte å selge poser direkte til forbrukerne.

I året siden har de solgt ca 1000 hydreringstopper og tjent et bruttooverskudd på $ 85.000.

Markedsføring Det Matters

Majoriteten av Smith & Starrs virksomhet har vært fra gjentatte kunder og henvisninger.

"Jeg synes nyheten er virkelig noe som har hjulpet oss," sier Alexander. "Det fanger øyet når noen trekker en tut fra stroppen."

En annen viktig faktor i selskapets suksess? I motsetning til andre mote merkevarer har Smith & Starr et oppdrag utover å hjelpe kundene til å se kule ut.

"Plastvannflasker er ikke gode for miljøet, for kroppen din eller for lommeboken din," sier Smith. "Hydrering er nøkkelen til alt, og det er ikke nok folk som holder seg hydrert. Vi gjorde det enklere; du trenger ikke engang å vippe hodet tilbake for å drikke. "

I tillegg til å selge direkte til forbrukerne via sin nettside og hosting-arrangementer med sin veldedige partner, Water for People - som sier at det gir 1% av fortjenesten - fremmer Smith & Starr seg på velværesmesser, yoga-arrangementer og musikkfestivaler.

"Vi har innsett at ved hver eneste begivenhet er det mangel på vann," sier Alexander. "Så vi tilbyr å få gratis kaldt vann og morsomt swag og være den ultimate hydratiseringsstasjonen. Det har vært en god guerilla markedsføring taktikk. "

Finne balansen ... Sammen

Gjennom hele prosessen har Smith jobbet heltid som grunnskolerådgiver, og Alexander som markedsføringsrådgiver. De bruker ca 20 timer i uken på Smith & Starr.

"Vi snakker mye om velvære og vil sørge for at vi lever opp til det," sier Smith."Vi trenger å hvile og ta pauser noen ganger ... Det er den livlige mentaliteten, men vi feirer definitivt våre vinner."

De innrømmer at det har vært lavt og det ene eller det andre ønsket å gi opp. Men de har fortsatt å holde hverandre ansvarlig.

"Det ville ikke vært mulig å komme langt uten å ha hverandre," sier Alexander. "Vi stoler på hverandre og tror at vi kan presse hverandre ytterligere ... Vi trodde aldri at vi ville komme så langt."

Når det gjelder hvor mye lenger de skal gå - og om de til slutt vil slutte med jobbene sine - holder de et åpent sinn.

"Vi vil definitivt vokse så store som mulig og få folk til å være så hydrert og sunn som mulig," sier Alexander. "Vi har store drømmer, men vi tar det også en dag av gangen."

Susan Shain er freelance skribent og digital nomad. Hun dekker reise, mat og personlig økonomi (i utgangspunktet, hvordan du sparer penger slik at du kan reise mer og spise mer). Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar