Penger

5 Fleksible Field Rep Jobs som lar deg reise og fortsatt være hjemme til middag

5 Fleksible Field Rep Jobs som lar deg reise og fortsatt være hjemme til middag

Du er fristet av sirenanropet på veien, men du vil ikke være borte fra hjemmet for dager - eller uker - om gangen som en lastebilsjåfør.

Du elsker å være i bilen, bli betalt for å lytte til podcaster og navigere i lokale motorveier og byways, men du vil ikke levere fettete mat eller hente fremmede.

Feltarbeid kan være akkurat det du leter etter. Disse jobbene lar deg ofte jobbe hjemmefra på egen tid, men krever også lokal eller regional reise - slik at du kan få den motorveien du ønsker.

Her er fem åpne jobber hvor du kan reise, jobber med en fleksibel tidsplan og være hjemme hver kveld.

1. Nielsen Field Service Representative

Nielsen har sporet hva folk ser, hører på og kjøper siden 1923, og ansetter feltrepresentanter rundt om i landet.

Selskapet henvender familier rundt USA til å representere forbrukere og gi oss all informasjon om hva amerikanerne ser på TV, kjøper i butikken og surfer på internett.

Som feltrepresentant ville jobben være å gjøre hjemmebesøk for å installere, vedlikeholde, feilsøke og demonstrere utstyr som hjelper Nielsen til å spore informasjon fra deltakende familier.

Les dette innlegget for mer informasjon og hvordan å søke.

2. Nielsen Medlemssalgsrepresentant

Hvis du har litt mer ambisjon (og styrke), kan denne andre Nielsen-stillingen være en passform for deg.

Som en medlemskap salgsrepresentant, du vil rekruttere nye familier til å delta i TV og forbrukerforskning.

I denne stillingen vil du jobbe innenfor et territorium og med et selskapsforsikret kjøretøy for å besøke boliger uanmeldt. Målet ditt er å "overtale, utdanne og tjene tillit fra potensielle Nielsen-familier for å få dem til energi og glade for å delta i Nielsen TV og Computer Research."

Dette er en ekstern posisjon med feltarbeid - slik at du vil jobbe mellom et hjemmekontor og ditt tildelte territorium, med daglige turer på opptil 200 miles.

Minst en teknisk grad foretrekkes, men et videregående diplom eller GED med to til fem års arbeidserfaring vil også gjøre. Bonus hvis du er tospråklig eller har tidligere salgs-, sosialtjeneste- eller markedsundersøkelser.

Nielsen jobber også med gode fordeler! Du vil bli betalt en årlig grunnlønn pluss en provisjonsplan. Vi har kommet ut til en Nielsen-representant for lønnsområdet og vil oppdatere hvis vi hører tilbake.

Omfattende fordeler starter på dag ett og inkluderer

  • medisinsk, dental og visjon dekning
  • 401 (k) plan med selskapets kamp
  • betalte ferier, ferie, personlige og syke dager og fødselspermisjon
  • undervisning refusjon
  • Bedriftsbil, inkludert forsikring, gass og vedlikehold
  • nettbrett, hjemme skriver og mobiltelefon, inkludert snakk og datatjeneste

Du vil også få en tur til Tampa, Florida, for betalt trening.

Å søke: Finn en åpning i ditt område og fyll ut et program her.

3. UPS-leveringsdriver

Når ferien nærmer seg, ansetter UPS leveringsdrivere for sesongmessige og potensielt heltidsstillinger over hele landet.

Heltidsansatte UPS-ansatte jobber mandag til fredag, minst åtte timer per dag, men har vanligvis helger og helligdager. Deltidsarbeiderne kan jobbe helg og ferieskift.

Hvis du er kjent med UPS, vet du at dette er en rask og fysisk krevende jobb. Du vil laste og transportere pakker opptil 70 pund. Avhengig av hvor du befinner deg, må du kanskje kjøre en manuell girkasse, så bør du rydde opp med førerens utførelse!

Du må også ha et gyldig in-state førerkort og bestå en DOT-fysisk eksamen.

Bonus: Du kommer til (er, du er pålagt å) ha den sexy brune uniformen.

Faktisk bonus: De fleste UPS-steder gir opptil $ 25.000 i utdanningsstøtte mot høyskole-, teknisk eller handelsskoler for deltidsansatte!

UPS time-drivere rapporterer gjennomsnittlig lønn på $ 28 per time, og heltidsdrivere rapporterer en gjennomsnittlig årslønn på $ 53 000, ifølge Glassdoor. Ansatte rapporterer også gode fordeler, inkludert helseforsikring og 401 (k), som sparker inn etter ett år.

4. Culligan Levering

Husk "Hey, Culligan Man!" Reklame fra 90-tallet? Det kan være deg!

(Selvfølgelig er det 2016, så jeg vil endre det til "Hei, Culligan (Wo) mann!")

Culligan har flere feltstillinger rundt om i landet, inkludert servicetekniker og salg, men la oss se på alles favorittperson: den som fyller vannforsyningen på kontoret.

Som ruteflyttedriver vil du levere Culligan vannkondisjoneringsprodukter til både kommersielle og privatkunder.

Du vil kjøre et firmakjøretøy og trenger å kunne løfte og flytte produkter opp til 185 pund. Du må passere en DOT fysisk eksamen og en narkotikatest, ha en sikker kjøreoppføring og et gyldig førerkort.

Du bør også være kjent med ditt lokale område, god til å lese kart og kunne bestå en lese- og mattevalueringstest.

Dette er en heltid, mandag til fredag ​​stilling. Culligan lover "konkurransedyktig lønn og en omfattende fordelerpakke."

Å søke: Finn en stilling i ditt område, og søk på Culligans karriereområde.

5. Tekniker med din maskinvare

Vil du jobbe for deg selv på en fleksibel tidsplan som en bilmekaniker? YourMechanic tilbyr unike muligheter for alle som ønsker å jobbe i bilindustrien.

I stedet for å kjøre en auto-body-butikk, sender denne "mobile mekanikerfirmaet" en spesialist til kundens hjem eller kontor når bilen trenger service.

YourMechanic har teknikere i mer enn 700 byer landsomfattende og jobber aktivt nå i 53 byer.

Selskapet håndterer markedsføring, planlegging av avtaler, bestilling av deler, fakturering og kundesupport, så alt du trenger å gjøre er å dukke opp når en kunde trenger deg.

I denne posisjonen vil du sette dine egne timer gjennom YourMechanic-appen - så mye eller lite som du vil, noen dager, kvelder eller helger du foretrekker. Selskapet vil planlegge serviceanrop for deg innenfor din tilgjengelighet.

Du vil gjøre grunnleggende reparasjon og vedlikehold, "ingen motoroverhaling eller større overføringsarbeid."

Betalingen er mellom $ 40- $ 60 i timen. Du vil jobbe som en entreprenør og gi din egen transport.

Å søke: Fyll ut nettet søknad her. En rådgiver vil ringe deg til et telefonintervju og få deg til å sette opp. Da vil du stille dine timer og komme på jobb!

Din sving: Ser du etter fleksibelt arbeid som lar deg reise lokalt?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar