Penger

Jeg tjente $ 700 fra min siste Yard-salg ved hjelp av disse 7 taktikkene

Jeg tjente $ 700 fra min siste Yard-salg ved hjelp av disse 7 taktikkene

Da jeg holdt min siste gårdsalg, måtte jeg be om en fridag. Sjefen min ble enig, men scoffed da han hørte hvorfor jeg trengte en lørdag.

"Det er så bortkastet tid!" Plaget han. "Folk tjener ikke penger på disse tingene. Du ville ha det bedre å jobbe lørdag. Du vil nok gjøre, som 50 dollar. "

$700 seinere, Jeg var den ene plaget ham.

Jeg var en uke unna å flytte til New Zealand i seks måneder, og selv om jeg hadde spart lenge, trengte jeg så mye penger som jeg kunne få. Jeg var fast bestemt på å gjøre dette gårdsalg en god en.

Mange faktorer spiller i å være vert for et vellykket verksted, for eksempel annonsering og valg av riktig tid på året. Men små detaljer kan gjøre dagen din mest vellykkede - og minst stressende.

Her er noen teknikker jeg pleide å tjene $ 700 fra oppkjørselen min.

1. Rock en Fanny Pack

Ikke for å høres ut som din mor, men du bør virkelig vurdere å ha på deg en fettpakke.

Det kan hende du finner det nyttig å sette opp et betalingstabell, men å få folk til å stå i kø, gir dem tid til å revurdere sine kjøp. Hvis du går rundt og samler penger, kan kundene betale deg på fluen og gå på sin glede.

En fanny-pakke gjør det enkelt å holde alle pengene dine og endre organisasjonen, og gjør betalinger raskt og smertefritt!

2. Oppgi en Money Handler

Hvis du holder salget med venner eller familie, velger du bare en heldig person å ha den stilige Fanny Pack og samle alle betalinger.

Disse hendelsene er kaotiske, og å ha flere personer som håndterer penger kan skape forvirring. I stedet velger du en pengehåndterer, og la alle andre hjelpe kundene å finne gjenstander eller laste tunge gjenstander inn i bilene sine.

3. Velkommen de tidlige fuglene

Du får nok et ord om salg gjennom Facebook, Craigslist eller din lokale avis.

Hvis ikke, foreslår jeg seriøst det! Det gjør hele forskjellen. Jeg lagde rundt $ 300 fra venner som leser jeg holdt et verksted og ønsket å støtte meg. Noen av de vennene kom på den store dagen, men en stoppet av noen dager tidlig og tilbrakte $ 40.

Når du har fremmet arrangementet, vil du sannsynligvis høre fra noen få folk om å komme over natten før for å se på større og mer prismessige elementer. Å håndtere dem kan høres ut som et problem, men ikke slå dem ned! Tidlige fugler er ofte de beste kjøpere fordi de vanligvis er villige til å betale litt mer for privilegiet å få første dibs.

Takket være denne strategien, hadde jeg allerede gjort om $ 200 ved midnatt natten før min gårdsalg. Mellom å godta tidlige fugler og få ordet ut på sosiale medier, har jeg laget $ 460!

I tillegg måtte jeg ikke trekke sofaen, hagemøbler eller bokhylle ut til min hage neste morgen.

Og et par av shopperne som viste seg natten før var fascinert nok til å komme tilbake neste dag og kjøpe enda flere ting!

4. Hang klær

Først av alt, vil jeg ikke anbefale å prøve å selge alle dine gamle T-skjorter. Jeg har prøvd dette ved hvert stort salg jeg har holdt, og jeg tror ikke jeg har solgt en.

Men gå videre og selg noen fine jakker eller kjoler du legger deg rundt.

Presentasjon er alt. Hvis du holder på klær på et stativ, vil kundene se at de er i god stand, og de vil skille seg ut mer enn om du stablet dem på et bord eller fylte dem i en stor boks.

Hvis du ikke finner et stativ, er det et lite triks: Legg på klær på kleshengere og spred dem ut over en lang del av gjerdet. Ved mitt siste salg, Jeg laget omtrent $ 40 fra stykker som henger på gjerdet mitt.

5. Pisk ut forlengelseskablene

Elektronikk kan være noen av dine største selgere ... hvis du kan bevise at de jobber.

Når du setter opp om morgenen, koble skjøteledninger til uttak på ditt eget eksteriør. Når shoppere sjekker ut en platespiller eller blender, kan de verifisere at den faktisk fungerer, og du vil være mye mer sannsynlig å selge den.

Jeg laget rundt $ 75 fra min elektronikk. Jeg solgte mitt elektriske tastatur for $ 40, og flere lamper og en gammelskole-TV for $ 5 til $ 10 hver. Takk for at du foreslår at skjøteledningen, mamma!

6. Lag ordninger for rester

Yard salg er utmattende. Den siste gangen jeg holdt en, våknet jeg klokka 4:30 a.m. og lukkede butikk ved middagstid. Det siste du vil gjøre etter en anstrengende dag, er å finne et sted for ting som ikke solgte.

I stedet planlegger du fremover. Flere veldedighetsorganisasjoner vil gjerne ta disse elementene av hendene dine. Ring Goodwill, Frelsesarmen eller en annen lokal organisasjon en uke eller to før den store dagen og ordne en tid for dem å hente godbiter fra hjemmet ditt.

Bruk Goodwills veiledning til å lagre verdien av dine donasjoner, og ta med den listen med donasjonskvitteringen når du legger inn selvangivelsen.

Etter å ha gjort $ 700 penger på en dag var det ganske flott å vite at jeg ville også få et skattefradrag. Min donasjon endte opp med å være verdt rundt $ 300.

Jeg dro ganske enkelt ut på verandaen min etter salget, og Goodwill trakk seg opp til fortauet og bar alt bort. Å ordne pickupen i forveien lettet mye stress, noe som medførte mer tid til napping etter min travle dag!

7. Pris og fargekode dine varer på forhånd

Dette er en taktikk jeg skulle ønske Jeg hadde brukt under mitt siste salg: Pris dine varer på forhånd (her er en guide til prising). Fordi min pappa er en imponerende selger, var vi OK, men det ville vært mye lettere å få alt priset på forhånd.

Ikke bekymre deg, du trenger ikke å ta tid til å merke hvert enkelt element. Bruk fargede klistremerker til å merke mindre stykker, og gjør deretter et gigantisk tegn: "Grønn = 50 cent; Blå = $ 1; Lilla = $ 2. "Det er lett for alle å forstå.

Selv om jeg gjorde mesteparten av mine store penger utenfor store og mellomstore elementer, gjorde jeg fremdeles en overraskende mengde penger fra små stykker. Jeg solgte $ 20 i utstoppede dyr, så vel som rundt $ 15 i bøker. Jeg lurer på hvor mye jeg kunne ha gjort hadde jeg vært mer strategisk med å annonsere mine priser.

Undervurder ikke dine små gjenstander. Pris og fargekode!

Hva er din beste Yard Sale Tactic?

Yard salg tar mye tid og arbeid. Du vil ikke gjøre dem vanskeligere enn de må være, og du vil ikke gjøre alt som fungerer for lite fortjeneste.

Jeg kan ikke fortelle deg hvor godt det føltes å gå inn i arbeid neste dag og si til sjefen min, "Gjett hvor mye penger har jeg laget?"

Din tur: Hvilke yard salg strategier har du brukt til å tjene massevis av penger?

Laura Grace Tarpley er frilansskribent som alltid leter etter måter å tjene ekstra penger. Hun flyttet nylig til Kina for å lære engelsk med sin nye ektemann.


Skrive Inn Din Kommentar