Penger

Spesialleveranse! USPS har jobbåpninger over hele landet

Spesialleveranse! USPS har jobbåpninger over hele landet

Hvis "hverken snø eller regn eller sløyfe eller mørk natt" ville holde deg fra en god jobb, kan det være riktig for deg å jobbe for den amerikanske posttjenesten.

1. juli er den nasjonale postarbeidsdagen, så vi trodde det ville være en god mulighet til å kaste litt lys på USPS-karriere.

Selv om USA. Bureau of Labor Statistics sier at arbeidsperspektivet for posttjenestearbeidere faller, ansettelse skjer fortsatt som nåværende arbeidstakere når pensjonsalderen.

Selv om du ikke klarer å levere e-post i noen form for vær, har USPS bedriftsoppgaver i administrativ støtte, kommunikasjon og markedsføring, økonomi og regnskap, IT, salg, logistikk og mer.

Jobbåpninger på US Postal Service

Nesten en tredjedel av posttjenestens 640.000 arbeidstakere er kvalifisert for pensjonering, og rekrutterere ser etter nye arbeidere å fylle sin plass, ifølge markedsplassen.

Bare i denne uken ble minst 100 nye stillinger lagt opp på posttjenestens karriere nettside, med en stor del av disse jobbene for postbærere og kundeserviceforbindelser. Sjekk her for å se om det er en jobbopplæring i nærheten av deg og her for tips om hvordan du søker online.

Betal og fordeler

Medianbetaling for posttjenestearbeidere er 27,30 dollar per time eller 56,790 dollar i året, ifølge BLS. Avhengig av stilling, kan ansatte være berettiget til ytelser, inkludert helseforsikring, tann- og sikringsforsikring, langsiktig omsorgsforsikring, livsforsikring, pensjonsprogrammer og mer.

Jobb krav

Det er liten adgangsbarriere for posttjenestearbeidere, ifølge BLS - bare et videregående diplom eller tilsvarende og kortsiktig opplæring på jobb.

Imidlertid kan jobbsøkere måtte fullføre en vurdering før de blir ansatt.

Noen grunnleggende stillingsbehov for å jobbe for postkontoret er som følger:

  • Må være 18 år eller 16 år med videregående diplom
  • Må være amerikansk statsborger, borger på et amerikansk territorium eller en fast bosatt
  • Kunne passere en kriminell bakgrunnskontroll, narkotika-screening og medisinsk vurdering
  • Ha en sikker kjøreoppføring, hvis relevant for stillingen

Lykke til hvis du søker, og husk å takke en postarbeider denne lørdag!

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar